Şimdi Ara

buyuk bir sitenin guncellenme teklifini aldık

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SAMANYOLU TV NİN SAHİP OLDUGUWWW.ZAMAN.COMWWW.ZAMAN.COM.TR SİTELERİNİN HERGUN GUNCELLENME TEKLİFİNİ ALDIK VE BU TEKLİFİ SADECE BEN YAPAMAM BANA YARDIMCI OLACAK ARKADASLAR ARIYORUM PARA PROBLEM DEGİL AYLIK NET 1000$ ALIRSINIZ COK CİDDİYİM BU KONUDA DUSUNURSENİZ GORUSELİM ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOFTWARE -- 9 Ekim 2005, 13:21:51 >

• teklıfını aldık derken anladıgım kadarıyla bır fırma olması lazım teklıfı kabul eden ve sen tek basıma yapamam diyosun sanırım hayalı bir fırma yani hayalı bir iş fake bunlar....
  • quote:

Orjinalden alıntı: PaRaZ!T

teklıfını aldık derken anladıgım kadarıyla bır fırma olması lazım teklıfı kabul eden ve sen tek basıma yapamam diyosun sanırım hayalı bir fırma yani hayalı bir iş fake bunlar....

tamam sana cevap yazmaya bile tenezul etmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: PaRaZ!T

teklıfını aldık derken anladıgım kadarıyla bır fırma olması lazım teklıfı kabul eden ve sen tek basıma yapamam diyosun sanırım hayalı bir fırma yani hayalı bir iş fake bunlar....

• arkadaslar kesinlikle sizin sormus oldugunuz sorularu cevaplandırmıyacagım burada dusnen adam beni zaten bulur digerleri ise laf kalabalıklıgından baska birsey yapmaz haksızmıyım?
  • bende byte.com.tr de yazıyorum .. banada ail 100 mb host lazım.. domain verende olursa alırım ne olsa.. .. hatta ne veriosanız web adına alayım..

neyse sana kolay gelsin zaman.com u yenilerken..
  • quote:

Orjinalden alıntı: PijaJE

bende byte.com.tr de yazıyorum .. banada ail 100 mb host lazım.. domain verende olursa alırım ne olsa.. .. hatta ne veriosanız web adına alayım..

nedemk istedigini anladıysam senin gibi olayım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: SOFTWARE

arkadaslar kesinlikle sizin sormus oldugunuz sorularu cevaplandırmıyacagım burada dusnen adam beni zaten bulur digerleri ise laf kalabalıklıgından baska birsey yapmaz haksızmıyım?

Sana adam gibi soru sordum. Söylediklerin çelişkili geldi çünkü.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: PijaJE

bende byte.com.tr de yazıyorum .. banada ail 100 mb host lazım.. domain verende olursa alırım ne olsa.. .. hatta ne veriosanız web adına alayım..

nedemk istedigini anladıysam senin gibi olayım

yanlış anlama var.. özür :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KoLCu_ -- 10 Ekim 2005, 11:28:08 >

• SOFTWARE.
    ben diyordum .sen topic başına (+18) koyki senin sorunu seviyeli adamlar okusun.

sana kolay gelsin benim ünv. olmassa bende katılmak isterdim.

birde bu cewabı silmeyin geçen sildiniz bi gerekçe göstermeden şak silmişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tobin -- 9 Ekim 2005, 15:23:20 >
  • @soLaris_sky
    yanlış anlama .. özür..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KoLCu_ -- 10 Ekim 2005, 11:28:49 >
  • ne diyeyim allah kolaylık versin zor iş ama sende yapayacağın işin altına neden giriyorsun bende onu anlamadım.
  • tamam sen o zman 5 yaşındaki çocuklarla muatap ol aklıl yaşta deil başta muhaabbetine ben sizi savunuyorum senin yaptığına bak
  • PROF YARDIM ISTIYOSAN PM NI BEKLIYORUM HERTURLU ORTAK CALISIRIZ... DAHA ONCEY YAPTIGIMIZ ISLER ICIN VE FIRMA ICIN

www.versio.com.tr

pm ı beklıyorum...
  • dostum senle ortak çalışma yurutebılırız bu konuda benle irtibata gecersen sana yardımcı olabılırım.
    g_kalpp@hotmail.com
  • Size Yardımcı Olabilirm

MSN : admin@yukleyin.com
  • quote:

SAMANYOLU TV NİN SAHİP OLDUGUWWW.ZAMAN.COMWWW.ZAMAN.COM.TR SİTELERİNİN HERGUN GUNCELLENME TEKLİFİNİ ALDIK VE BU TEKLİFİ SADECE BEN YAPAMAM BANA YARDIMCI OLACAK ARKADASLAR ARIYORUM PARA PROBLEM DEGİL AYLIK NET 1000$ ALIRSINIZ COK CİDDİYİM BU KONUDA DUSUNURSENİZ GORUSELİM ...

1000$ ı gören de atlıyor. Az bi yorum yapın yahu!
    Kendini akıllı zanneden bu üye daha yazı yazmasını bilmiyor ama... Neyse mübarek aydayız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 10 Ekim 2005, 15:17:40 >

• arkadaşlar böyle birşey olamaz yaa. Zaman sitesinin admin paneli olur herşeyi tık yaparsın. hergün güncelle bilmemne bu nedir ya dalgamı geçiyorsun sen kimi kandırıyorsun.
  • Bu şekilde ayda 1000$ alırsınız demek yeterli olmamış...

Detaylı bir şekilde açıklayınız durumu, şirket bilgilerinizi vs. hangi ildesiniz, çalışma şartlarınız nelerdir bunlar açıklayan bir konu daha açmalısın, bunu kitliyorum yeterince tartışılmış...

İş alan olarak bir şirketmisiniz SOFTWARE , şartlar nelerdir, bunları açıklayan bir konu daha açabilirsin...

Ayda 1000$ bir siteyi güncellemek için verilecek bir para gibi gözükmüyor, eğer ciddi bir durumsa yeni açıklayıcı bir konu açarsın...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.