Şimdi Ara

Büyük Çaplı Kavga Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şimdi kavganın nedeni bir kız yüzünden çıktı. Benim 4 aydır bi kızla güzel bir ilişkim vardı ancak son günlerde (ilişkimizin son günlerinde şu son günler değil) bana olan ilgisi azaldı. Mesajlarıma falan cevap vermiyordu. Bi yere çağırsam gelmiyordu.

Uzaklaşıyordu artık benden. Sonunda biraz ısrar ederek konuşmak için için bi kafeye getirdim orda baya tartıştık ortada belirli bi neden yoktu kız bişey söyliyemiyordu bi garipti yani sonunda dedi ki biraz ara verelim. Bende bana geçerli bi neden söyliyceksin dedim eğer artık hoşlanmıyorsan bitirelim dedim yine ağlayarak çıktı gitti. Olaylar bundan sonra gelişti.

Kız güzel bi kız yani benden ayrılsa öteki gün başkasıyla çıkar bu kıza yalakalık yapan da çok çevresi de geniş. bu olay olduktan sonra 3 veya 4 gün sonra eve doğru yürürken karşıma 3 kişi çıktı dediler böyle böyle sen bu kızı üzemezsin. Ben de size ne dedim ardından kavga etmeye başladık bir iki salladım ama 3 kişiye karşı pek şans olmuyor orda bi dayak yedim.

Kıza söylemedim ama bi yerden öğrenmiş beni aradı ben tabi trip attım kıza. Bu beni dövenleri de tanıyorum yani göz aşinalığı var nerelerde takılırlar naparlar vs. vs. topladım 4 sağlam arkadaşı gitti yanlarına bunlara yer misin yemez misin. Tabi kız beni bu olaydan sonra da aradı tartıştık oralara girmiycem çok uzar. Sonra kız sırf beni ayar etmek için kendi ünisinden bi erkekle sarmaş dolaş oldu face e resimlerini koyuyo whatsapp resmi o çocukla öpüşmeler falan. Bende çocuğu arayıp tehdit ettim.

Çocukta rest çekti bana şimdi beni aradı eskiden o 4 kişiyle dövdüğüm çocukları da almış yanına yaklaşık bi 6 7 kişi daha bulmuş. 10 12 kişilermiş. Bana laflar savurdu gel bekliyoruz falan dedi. Bende ne kadar tanıdığım sağlam adam varsa aradım gidip kavga etcez. artık nolur bilmiyorum ama canıma tak etti çünkü 2 haftadır hayatm mahvoldu bu olaylar yüzünden nolcaksa olsun.

Bidaha söylüyorum csb değildir zaten çok sinirliyim düzgün yorumlar yapın lütfen

• Kız için kavga edecek kadar acizmisiniz? Yazık..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kız için değer mi ?

•  Büyük Çaplı Kavga Var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webumut -- 23 Şubat 2014; 19:10:35 >
  • pxcnsRy kullanıcısına yanıt
    Kız için kavga etmiyorum zaten olay kız değil o arkadaşları ile aramızda geçenler
  • Hocam şu an onur meselesine dönmüş iş sağlam abilerin,arkadaşların varsa git meseleni bitir. Amma ve lakin bundan sonra size,arkadaşlarıma,kardeşlerime,abilerime tavsiyem kız için asla kavga etmeyin hatta hiç bir şey için kavga etmeyin. Esen kalın.
  • Hadi len ordan
  • FollowRivers F kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam sonunda bi kişi çıktı anlıyan beni. Çok gururuma dokundular kızı falan düşünmüyorum. kızla da zaten ilişkimi kestim artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: OcerSox

Öncelikle csb değildir.

Şimdi kavganın nedeni bir kız yüzünden çıktı. Benim 4 aydır bi kızla güzel bir ilişkim vardı ancak son günlerde (ilişkimizin son günlerinde şu son günler değil) bana olan ilgisi azaldı. Mesajlarıma falan cevap vermiyordu. Bi yere çağırsam gelmiyordu.

Uzaklaşıyordu artık benden. Sonunda biraz ısrar ederek konuşmak için için bi kafeye getirdim orda baya tartıştık ortada belirli bi neden yoktu kız bişey söyliyemiyordu bi garipti yani sonunda dedi ki biraz ara verelim. Bende bana geçerli bi neden söyliyceksin dedim eğer artık hoşlanmıyorsan bitirelim dedim yine ağlayarak çıktı gitti. Olaylar bundan sonra gelişti.

Kız güzel bi kız yani benden ayrılsa öteki gün başkasıyla çıkar bu kıza yalakalık yapan da çok çevresi de geniş. bu olay olduktan sonra 3 veya 4 gün sonra eve doğru yürürken karşıma 3 kişi çıktı dediler böyle böyle sen bu kızı üzemezsin. Ben de size ne dedim ardından kavga etmeye başladık bir iki salladım ama 3 kişiye karşı pek şans olmuyor orda bi dayak yedim.

Kıza söylemedim ama bi yerden öğrenmiş beni aradı ben tabi trip attım kıza. Bu beni dövenleri de tanıyorum yani göz aşinalığı var nerelerde takılırlar naparlar vs. vs. topladım 4 sağlam arkadaşı gitti yanlarına bunlara yer misin yemez misin. Tabi kız beni bu olaydan sonra da aradı tartıştık oralara girmiycem çok uzar. Sonra kız sırf beni ayar etmek için kendi ünisinden bi erkekle sarmaş dolaş oldu face e resimlerini koyuyo whatsapp resmi o çocukla öpüşmeler falan. Bende çocuğu arayıp tehdit ettim.

Çocukta rest çekti bana şimdi beni aradı eskiden o 4 kişiyle dövdüğüm çocukları da almış yanına yaklaşık bi 6 7 kişi daha bulmuş. 10 12 kişilermiş. Bana laflar savurdu gel bekliyoruz falan dedi. Bende ne kadar tanıdığım sağlam adam varsa aradım gidip kavga etcez. artık nolur bilmiyorum ama canıma tak etti çünkü 2 haftadır hayatm mahvoldu bu olaylar yüzünden nolcaksa olsun.

Bidaha söylüyorum csb değildir zaten çok sinirliyim düzgün yorumlar yapın lütfen

Okumadım ama işsiz gibi yazman bile muciza

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• kavga var diye girdim kız konusu çıktı.
  • kavga çözüm değil 2 nizde biri ölcek kan dökülcek ben derimki al silahı vur gitsin kaç yılsa yatarsın şaka bir yana konusarak halledin derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayakuk356 -- 23 Şubat 2014; 19:20:55 >
  • Takipteyim , bekliyorum
  • bence o kavga edeceğin çocukları da al yanına beraber kızı dövün
  • kavgadan önce ıp man izle acayip gaza getirir arkadaslarınida doversin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ağzını burnunu kır kamki. totoyu sağlama almayı da ihmal etme bb

• Hadi yavrum bidaa vur

• quote:

Orijinalden alıntı: keta35

kavgadan önce ıp man izle acayip gaza getirir arkadaslarınida doversin

green street holigans 1_3 izle tamamdır

• kardeş büyük çaplı kavda deyince aklıma bu gelmişti

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.