Şimdi Ara

büyük devlet dediğin israil gibi olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yıllardır golan tepelerini işgal ediyor kimsenin bir şey diyebildiği yok. kafasına göre suriyeye girip istediği yeri bombalayıp çıkıyor, rusya kuzu gibi. israilin 33 askerini öldürmek zaten mümkün değil ama eğer olsa suriyenin hali ne olurdu tahmin etmesi zor değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Şurada israil hakkında olumlu bir iki şey yazılsa, hemen bizim bademler gelip adamı vatan haini ilan eder.
    vay efendim kendi ülkeni kötüledin, vay efendim sen israil tohumusun, vay bilmemne.

Ulan dingil. Kendini övüp elalemi kötülemekle olmuyor işte.

Çalışacaksın. Ense yapıp beleş maaş almayacaksın.
    İşe torpille ilkokul mezunu akrabanı sokup, üniversite mezunu beyinlerimizi küstürerek avrupaya kaçırmayacaksın.

O beğenmediğin gavur, senin küstürüp kaçırdığın beyinleri topluyor.

Sen de "oh akrabamı kamuda işe soktum" diye seviniyorsun.

Bizim ülkemizin temel sorunu, şark kurnazlığıdır, torpilciliktir.
    Almanlar gibi disiplinli bir toplum olsak ve ülkede bilime, mühendise, eğitime, hukuka yeterli değer verilse ileride biz de süper güç olabiliriz. Ama herkes bir devlet dairesinde memurluk/garanti meslek istiyor. Garanticilik olmasa özel sektör canlı ve adaletli olsa eğitim sistemi sağlam olsa var yaa. Off neyse çok hayal kurdum gece gece. Yarın yine aynı Türkiye gerçeklerine uyanacağız :(
  • Büyük devlet büyük halkla olur. Önüne ne koysa yenen, kıçındaki donunu alsan bile susan halkla olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almanlar gibi disiplinli bir toplum olsak ve ülkede bilime, mühendise, eğitime, hukuka yeterli değer verilse ileride biz de süper güç olabiliriz. Ama herkes bir devlet dairesinde memurluk/garanti meslek istiyor. Garanticilik olmasa özel sektör canlı ve adaletli olsa eğitim sistemi sağlam olsa var yaa. Off neyse çok hayal kurdum gece gece. Yarın yine aynı Türkiye gerçeklerine uyanacağız :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şurada israil hakkında olumlu bir iki şey yazılsa, hemen bizim bademler gelip adamı vatan haini ilan eder.
    vay efendim kendi ülkeni kötüledin, vay efendim sen israil tohumusun, vay bilmemne.

Ulan dingil. Kendini övüp elalemi kötülemekle olmuyor işte.

Çalışacaksın. Ense yapıp beleş maaş almayacaksın.
    İşe torpille ilkokul mezunu akrabanı sokup, üniversite mezunu beyinlerimizi küstürerek avrupaya kaçırmayacaksın.

O beğenmediğin gavur, senin küstürüp kaçırdığın beyinleri topluyor.

Sen de "oh akrabamı kamuda işe soktum" diye seviniyorsun.

Bizim ülkemizin temel sorunu, şark kurnazlığıdır, torpilciliktir.
  • İsrailin etrafı düşmanlarıyla dolu..bu kadar düşmanın arasında yasayabılmesının tek bir ihtimali vardı o da en güclü olmak ve başardılar.Cografi konumu,etrafındaki düşman ülke ve örgütler bir katalizör etkisi yaratmıs olabilir..israil neden bu bölgede güçlü sorusunu ben güclü olmasalardı yok olurlardı dıyorum
  • Çünkü israil hem rusyanın hem abdnin hem de avrupanın dostu ve kendilerine deli para yağıyor. Bizim ise her tarafımız düşman. Ekonomi desen ortada. Bizi 1. Cihan harbine sokan İTF olmasa belki bu durumda olmazdık. Ayrıca bu gavurlar birbirini desteklerken bizler birbirimizi satmak peşindeyiz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Trump adamı çocuğu gibi kullanıyor, büyük devletmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İsrail bir devlet değil.Oluşum devletten öte bir üs gibi yayılmacı her noktada varlar şuan senin ülkenin kullandığı askeri ve gıda teknoloji hatta borsadaki yatırımlarda hep bunlar var

senin eline geçen askerinin kullandığı her teknolojinin ana etmenini modelini bunlardan alıyorsun sen akıl koyamıyorsun bunlardan geliyor montaj yapıyorsun kimse ama kimse know howunu satmaz. Sana eski teknolojiyi kakalar zararlı ürünleri empoze eder algıda seni ele geçirir durum budur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.