< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Büyük devlet büyük halkla olur. Önüne ne koysa yenen, kıçındaki donunu alsan bile susan halkla olmaz.
|
Şurada israil hakkında olumlu bir iki şey yazılsa, hemen bizim bademler gelip adamı vatan haini ilan eder.
vay efendim kendi ülkeni kötüledin, vay efendim sen israil tohumusun, vay bilmemne. Ulan dingil. Kendini övüp elalemi kötülemekle olmuyor işte. Çalışacaksın. Ense yapıp beleş maaş almayacaksın. İşe torpille ilkokul mezunu akrabanı sokup, üniversite mezunu beyinlerimizi küstürerek avrupaya kaçırmayacaksın. O beğenmediğin gavur, senin küstürüp kaçırdığın beyinleri topluyor. Sen de "oh akrabamı kamuda işe soktum" diye seviniyorsun. Bizim ülkemizin temel sorunu, şark kurnazlığıdır, torpilciliktir. |
Almanlar gibi disiplinli bir toplum olsak ve ülkede bilime, mühendise, eğitime, hukuka yeterli değer verilse ileride biz de süper güç olabiliriz. Ama herkes bir devlet dairesinde memurluk/garanti meslek istiyor. Garanticilik olmasa özel sektör canlı ve adaletli olsa eğitim sistemi sağlam olsa var yaa. Off neyse çok hayal kurdum gece gece. Yarın yine aynı Türkiye gerçeklerine uyanacağız :(
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|