Şimdi Ara

Büyük Facebook Buhranı: Hepimizin ortak noktası ne?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
62
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Facebook'tan Mart veya Haziran ayında (veya daha önce) çıkış yapmış olanlarımız, bunun hedef alınıp alınmadığını görmek için ortak noktalarımızın olup olmadığını bulmaya çalışmalı mıyız? Sayımız oldukça fazla ama haberlerin dikkatini çekmeye ya da bunun Facebook'ta bir siber saldırı olmasına yetecek kadar değil.

— Lütfen bunun, Facebook'a girerken "üzgünüm bir şeyler ters gitti" mesajını alan bizler için olduğunu unutmayın; bu, hesapları dolandırıcılar tarafından hacklenen kişiler için değildir. Hala Facebook ve Messenger için bildirim alıyorum ama bu konuda yapabileceğim hiçbir şey yok.

-Trump'ı, Biden'ı veya son birkaç on yılda aday olan hiç kimseyi sevmediğim herhangi bir siyasi bağlantım yok. -Birkaç sayfa ve grubun yaratıcısı ve moderatörüydüm, hiçbirinin raporu veya yasağı yoktu. Ana profilimde herhangi bir rapor veya yasak yoktu. -İsrail'e ve Siyonizm'e karşı olduğumu birkaç kez söyledim ama aşağılayıcı bir şey söylemedim. -Son birkaç yılda ABD hükümetinin pek çok kez berbat olduğunu söyledim. Bunun dışında başka ne için hedef olabileceğimi bilmiyorum.

https://vlc.onl/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fry35 -- 30 Haziran 2024; 15:30:44 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu yaşadığımız hayat değil
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.