Şimdi Ara

büyük ikramiye 6.000.000 TL---Sisteme ortak aranıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sayısal loto 3 haftadır devrediyor ve tahmini büyük ikramiye şu an 6.000.000 TL
    Normalde sayısal lotoda 6 rakam seçiliyor ancak aşağıdaki gibi 2şerli gruplar halinde toplam 20 rakam seçerek bir sistem oluşturdum...Rakamların ardışık gelmeyeceğini öngörerek 20 rakamın tüm altılı kombinasyonları 6720 Tl tutuyor... Tek başıma bu kadar parayı riske edemiyorum zaten o kadar yok. Ancak ortak bulursam oynamayı düşünüyorum...Katılmak isteyen olursa buyursun....

* 49 rakamdan 20 tanesi seçilmiştir.Oynanacak olan rakamlar gri renk ile gösterilmişlerdir.
    * Sistem toplamda 6720 TL tutmaktadır.
    * 20 sayının seçildiği ve tüm ihtimallerin oynandığı sistemlerde toplam 19380 TL'lik bir oyun kurmanız gerekmektedir.Burada kurulan sistemde fark şudur...Ardışık sayılar gelme ihtimali göz ardı edilmektedir.Mesela seçilen rakamlarda 4-5 veya 5-6 veya 39-40 olan tüm kolonlar silinmiştir bu da 20 rakam seçmiş olmamıza rağmen 6720 TL ile böyle bir sistemi kurmamızı sağlamış oluyor.
    * Çıkan sayılar seçtiğimiz rakamlar arasından çıkmış olsa bile ardışık çıkmaları durumunda 6 bilinmeyecektir.Çünkü ardışık tüm kolonlar silinmiştir.
    * 3-4-5-6 bilme durumunda kazanılacak ortalama ikramiyeler aşağıda belirtilmiştir.

6 Bilinirse 1 e 900 kazanır
    5 Bilinirse 1e 4.5 kazanır
    4 Bilinirse %60 kurtarılır
    3 Bilinirse %14 kurtarılır

büyük ikramiye 6.000.000 TL---Sisteme ortak aranıyor

• Adam haklıbeyler
  • Ne alaka ya.Sadece çok kolon oynadığın için şansını artırmış olursun bu mantıkla.
    1-5-32-41-43-49 gelmeyeceği veya arada oynamadığın diğer tüm sayılar .Alakayı çözemedim.
    Bol şans diyebirim ancak
  • @1 verdim şukunu
  • harbidende ya oynamadığın sayılardan biri gelirse gitti o kadar para ne saçma bişey bu
  • kendim hesapladım...Bir program aracılığı ile de kuponlara yazıcı ile basıyorum.
    doğrudur seçtiğiniz sayılardan çıkmazsa kaybedersiniz ancak 3 kuponu bir arada oynadığınızı düşünün bazen iki çıkar bazen üç siz hepsini bir arada oynadığınız için 5 tutturmuş olursunuz mesela...
    Veya hiç bilemediniz kaybettiniz zaten ortak aramanın mantığı bu riski ve kazancı paylaşmak...

kazanma ihtimaliniz olan para şu an 6 Trilyon...

kuponların güvenliğine gelince haklısınız biraz güven işi ist içinde iseniz cumartesi günü ayrılmayız birbirimizden:)
    Çıkarsa doğru Ankaraya yoksa akşam evlere dağılırız:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serzenis34 -- 4 Ağustos 2010; 16:44:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serzenis34

kuponların güvenliğine gelince haklısınız biraz güven işi ist içinde iseniz cumartesi günü ayrılmayız birbirimizden:)
    Çıkarsa doğru Ankaraya yoksa akşam evlere dağılırız:)

dağılırsınız ama sen daha çok dağılırsın heralde..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.000.000 TL ile iş kurmak
    2 yıl önce açıldı
    100.000 TL para değil
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: auzum
    dağılırsınız ama sen daha çok dağılırsın heralde..

14 ortak oynandığı düşünülürse kişi başı risk edilen para 500 TL gibi birşeydir...
    kaybedersem dağılmam korkma...

Ancak 49 rakamdan 20 seçip birkaç rakam biliriz herhalde...
    4 bilsen 300 TL geri kazanırsın
    5 Bilsen yaklaşık 2500 TL kazanırsın
    6 bildin mi kısmını söylemiyorum bile...
    Aslında bununla alakalı bir forum veya ne bilim web sitesi gibi birşey kurdum ancak bu hafta kendimi yırtmamın sebebi 3 haftadır devrediyor olması...İkramiye büyük olduğu için daha fazla ortakla daha fazla parayı risk edebilme imkanınız artıyor...
    Düşünün 49 rakamdan 20 tanesini seçiyorsunuz 3 kolonu bir arada oynuyorsunuz...
    Şans artırıyorsunuz ve böyle bir sistemi kurmanın riskini ortaklarınızla paylaşıyorsunuz....

• quote:

Orijinalden alıntı: sistemuzmanı

hocam sana bir öneri verdim ama bakmadın herhalde
    senin yerine ben baktım
    son 5 haftada denedim
    sadece 2 tane 3 var
    yani 30 bin tl yatıracan
    3 lira alacan

walla böyle bakılınca 5 hafta da sadece 2 tane 3 varsa 30bin yatırılır yaklaşık 1500 tl geri alınır o da kocaman bir hüsrandır:(
  • Sistem açıklama

yukarıdaki linkte ürün açıklamaları kısmında üç bilmeniz durumunda otomatik olarak 280 tane üç olacağı gösterilmiştir...diğer ihtimaller tabloda gösterilmiştir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serzenis34 -- 5 Ağustos 2010; 0:22:28 >
  • Sistemli kupon yapmanın hiç bir anlamı yok sayısal lotoda. Bence aynı sayıda kolonu makinaya rastgele oynatsan yine aynı şansa sahipsin. Hatta makinede oynadığın takdirde tüm sayıları denediği için iyi bir sonuç alma ihtimalin daha yüksektir bence.
  • quote:

ensar2606
    Sistemli kupon yapmanın hiç bir anlamı yok sayısal lotoda. Bence aynı sayıda kolonu makinaya rastgele oynatsan yine aynı şansa sahipsin. Hatta makinede oynadığın takdirde tüm sayıları denediği için iyi bir sonuç alma ihtimalin daha yüksektir bence .

doğrudur sonuç bütün rakamları oynayacam deseniz sadece 8 kolon size yetecektir ancak bilinen rakamların ayrı kolonlarda olması hiçbir fayda sağlamayacaktır o yüzden sistemli oynama hiçbir oyunda göz ardı edilemez...Siz 49 rakamdan seçtiğiniz 20 tanesinin bütün 6'lı ihtimallerini oynuyorsunuz...
    Çıkan 6 rakamın 20 tanenin içinde olması, çıkan 6 rakamın sizin seçtiğiniz 6 rakam arasında olma ihtimalinden kat kat yüksektir...
  • Şansa bağlı bu tür oyunları fazla zorlamamak lazım. Biri 5000 kupon yapar bir tane 4 tutturamaz, adamın biri rastgele bir kolon oynar 6 tutturur. Şans işi yani, şansın olunca tek kolonda da tutturursun. Senin yaptığın sistem sana göre mantıklı görünebilir ama 49! ihtimalli bir oyunda pek bir şansı olacağını düşünmüyorum. Hem aslında senin sisteminde, çıkan sayıların senin seçtiğin 20 sayı içerisinde olması ihtimalini düşünmek lazım. Burda da kolayca görülebileceği gibi yine şans devreye giriyor. Çıkan sayılardan hepsi 20 sayı içerisinde olabileceği gibi hiçbiri de olmayabilir.

Ama çok kolon herzaman daha çok şans demektir, bunda hemfikiriz.
  • haklısın bir keresinde 20.000 küsür TL lik bir sistem kurmuştum...tam hatırlamıyorum ama 24 rakam falan vardı 0 tutturdum 49 rakamdan 24 tane seçtim 0 tuttu seçmediklerimi seçsem 6 tuttururdum:)
    Şans işte...
    Neyse seçilen rakamlar belli yarın akşam bakarız belki oynamadan zengin olurum belki de kaybetmediğim parama sevinirim:)
  • quote:

haklısın bir keresinde 20.000 küsür TL lik bir sistem kurmuştum...tam hatırlamıyorum ama 24 rakam falan vardı 0 tutturdum 49 rakamdan 24 tane seçtim 0 tuttu seçmediklerimi seçsem 6 tuttururdum:)
    Şans işte...
    Neyse seçilen rakamlar belli yarın akşam bakarız belki oynamadan zengin olurum belki de kaybetmediğim parama sevinirim:)

Kaybetmediğin parana sevinmen lazım şimdi. Çünkü verdiğin 20 sayıdan sadece biri (34) tuttu. Gerçi bir teoriye göre yapılan en küçük hareket değişikliği bile etkilermiş geleceği, belki de oynasaydın çoğu tutacaktı, ama şu anki duruma göre oynamadığın iyi olmuş

• seçmediklerimi seçsem belki de 5 tutaacak ben gidip çıkmayacakları seçiyorum...
    Deli olmamak elde değil yaaa...
    Sorma sadece 1 tanesi tutmuş yani oynamış olsam paranın tamamını kaybedecektim gitti 6720 TL:(

Bu arada bu konunun hiçbir anlamı kalmadığına göre kalabalık yapmaması acısından nasıl silinir bu?
  • quote:

seçmediklerimi seçsem belki de 5 tutaacak ben gidip çıkmayacakları seçiyorum...
    Sorma sadece 1 tanesi tutmuş yani oynamış olsam paranın tamamını kaybedecektim gitti 6720 TL:(

Bu arada bu konunun hiçbir anlamı kalmadığına göre kalabalık yapmaması acısından nasıl silinir bu?

ama ikili bir sistem uygularsan, yaptığın bu sistemle parayı kazanabilirdin.. bu seçtiğin rakamlar dışında seçmediklerin için de ayrı bir çalışma ile 15.000 TL'ye falan 6 milyonu bu hafta kesin tuttururdun haci, demedi deme...
    ışık yandı, gördün mü?

• quote:

Orijinalden alıntı: auzum

quote:

seçmediklerimi seçsem belki de 5 tutaacak ben gidip çıkmayacakları seçiyorum...

ama ikili bir sistem uygularsan, yaptığın bu sistemle parayı kazanabilirdin.. bu seçtiğin rakamlar dışında seçmediklerin için de ayrı bir çalışma ile 15.000 TL'ye falan 6 milyonu bu hafta kesin tuttururdun haci, demedi deme...
    ışık yandı, gördün mü?

iyi fikir ama bence geri kalan 9 rakam dan çıkar demedi deme ibrahim

• quote:

Orijinalden alıntı: sistemuzmanı

iyi fikir ama bence geri kalan 9 rakam dan çıkar demedi deme ibrahim

o da kişinin kendi bedeviliğindendir heralde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.