Şimdi Ara

Büyük Olasılıkla Serverlara Presiz Hiç Bir Şekilde Girilemeyecek!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Serverlar boş gösterilmesine rağmen hiçbir servera presiz girmiyo ayrıca launcherdan gold pre reklamı yapmaya başlamışlar.Zannedersem artık presiz girmek imkansız.Oyun tamamiyle paralı oldu yani.Bi de free2play die reklam yapıolardı.Ben böle k2'nin............(anladınız siz onu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PrinceofDarxide -- 13 Ocak 2007; 10:39:51 >

• adamlar oyuncularını bir kere bile düşünmedi ki.premyum aldırmakdan başka düşünceleri yok bu şerefsizlere paramı yedirmiycem almıycam premyum.sizde almayın.yapsınlarda görsünler.
  • hiç bi şekilde deme şu anda o3 e girdim
  • yaw bende pre var genede gremiyorum uyuz ayrıca sinir oldum k2 ye
  • Bu adamların yaptıgı tamamen terbıyesızlık ve adilik.Sen hem oyuna free dıye başlat milleti sonrada oyuna alma bu insanları ve para vermeye zorla.Bu kadar aşağılık bir oyun firması olamaz.
  • Adamların en başından beri düşündüğü tek şey para.En başta bedawa yapıp bizi oyunun bağımlısı yaptılar şimdide pre almaya zorluolar ama ben bu adamlara para yedirmiycem.Oyunu bırakıp charımı satıorum.
    SS1:http://imaj.at/5959
    SS2:http://imaj.at/5960
    Ankaradan olanlar eklesin!
    msn: princeofdarxide@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PrinceofDarxide -- 13 Ocak 2007; 10:47:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdem94

hiç bi şekilde deme şu anda o3 e girdim

L 1deyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Oyuna Girmek Mümkün mü?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence biraz haksızlık yapıyorsunuz.. durduk yere yapmadılar bu uygulamayı.. oyunu adam etmek için yapıyolar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: shinnok

bence biraz haksızlık yapıyorsunuz.. durduk yere yapmadılar bu uygulamayı.. oyunu adam etmek için yapıyolar..

Sana katilmiyorum,oyunu adam etmek sadece para veren oyuncuları almakla olmaz...adam etmek isterlerse gitsinler açıklarını kapatsinlar,koxperleri banlasinlar,dupeyi de engellesinler açıkçası adam gibi hızmet versinler o zaman parali üyelik talep etsinler.Diğer yönden şimdi non-prelilere(ben bu sayıya dahilim) yapılan daha sonra bronze olanlara yapılmaz mı sence,bu uygula sonucu birçok kişi her nekadar söylense de bronze alacak herhalde(ben almam o ayrı bir konu),non-prelerin hepsinin bronze aldiğini bir düşün,bu kez serverlere gene giremiyecek bu kez gelen yazı herhalde üzgünüz bronze prelileri alamıyoruz olacak.
    Eğer Blizzard gibi hızmet verseler bende pre alırdım ama bu şartlarda paraya yazık

• quote:

Orjinalden alıntı: PrinceofDarxide

Serverlar boş gösterilmesine rağmen hiçbir servera presiz girmiyo ayrıca launcherdan gold pre reklamı yapmaya başlamışlar.Zannedersem artık presiz girmek imkansız.Oyun tamamiyle paralı oldu yani.Bi de free2play die reklam yapıolardı.Ben böle k2'nin............(anladınız siz onu)

bi kere hiç bi sekilde girmek imkansız deil bazıları premium u oyunda alıyp yada cafeden aldıgı kodu oyuna girerek yüklüyo bu durumda nasıl sokucak sence ???
  • Yapsınlar iyi olur lag,dc'de olmaz rahat ederiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: aponur_tr

quote:

Orjinalden alıntı: PrinceofDarxide

Serverlar boş gösterilmesine rağmen hiçbir servera presiz girmiyo ayrıca launcherdan gold pre reklamı yapmaya başlamışlar.Zannedersem artık presiz girmek imkansız.Oyun tamamiyle paralı oldu yani.Bi de free2play die reklam yapıolardı.Ben böle k2'nin............(anladınız siz onu)

bi kere hiç bi sekilde girmek imkansız deil bazıları premium u oyunda alıyp yada cafeden aldıgı kodu oyuna girerek yüklüyo bu durumda nasıl sokucak sence ???

Bak 1 saat önce presizleri boş olmasına rağmen hiçbir şekilde almıyodu.O yüzden açtım bu konuyu.Ayrıca 'bazıları premium u oyunda alıyp yada cafeden aldıgı kodu oyuna girerek yüklüyo bu durumda nasıl sokucak sence ??? ' derken demek istedin anlamadım??

• x3 e girdim çıktım
  • Bırakın kurtulun Ama Hala Bi Umut Düzelir Diye Bekliyorsunuz Değilmi ?
  • olmaz bence ama yinede gm ..........
  • ne alaksı war sabah rest geldı serverlara dolu oldugu halde bos geldı[charlar asılı kaldı]ondan gıremedınız yoksa prelılerde gıremedı pre ıle alakası yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdem94

hiç bi şekilde deme şu anda o3 e girdim

bend inanın ki m1 e girdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: MichaelJackson

ne alaksı war sabah rest geldı serverlara dolu oldugu halde bos geldı[charlar asılı kaldı]ondan gıremedınız yoksa prelılerde gıremedı pre ıle alakası yok

En başta askıda kaldı char.Ondan sonra askı kalktı we serverların yarısı bostu.(6 çizgi dolu gerisi boş gösteriodu.)Bu da demek oluyo ki o 5-6 çizgilik bölümü preliler olusturuyo.Geriye kalanlar ise geremiyo(Non-premium users).Anlatabildin mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.