Büyük Türkiye Yüzyılında TRT1 Denilen Kanalın Sinyal Yok Hatası Vermesi
-
-
cihazda değil sizde sorun var biss şifreli yanına geçiyor bir zahmet şifreszi ferekansdan izleyin.
-
yok bisste girili kaldırmama gibi bir olayda var herhalde, dün gece trt gece 3 te bile gidikti göçtü gibi.
sabah gelmiş.
tv de uydu cihazında biss desteği yoksa yayın şifreli uyarısı gelir sinyal yok uyarısı gelmez.
Uydu: Türksat 4A
Frekans: 11794
Polarizasyon: V (Dikey)
Sembol Oranı: 30000
FEC: ¾
zaten bu frekans bissiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 2 Temmuz 2024; 14:23:9 > -
sinyal gücünü uefa yayın kuralları gereği bilerek düşürmüşler falan gibi salak salak bi açıklamaları var 😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
maç zamanı o frekans şifreliydi gridim açılmıştı.
-
sinyal düşmez ise avrupadan şifresiz izlenir
-
aktarım yayınlarda bunu görmüştüm ama doğrudan yayında ilk defa böyle bir "bahane" görüyorum.
-
iymiş o zaman maçı izleYEmeyelim , sinyal gücünü düşür dediler yapcakbişey yokmu dicez
pardonda bunu çözecek/alternatif üretecek kişi ben değilim. bahane çalışmaz kusura bakmasınlar
-
Şikayet edenler merkezi sistem mi kullaniyor acaba? Kendi çanağiyla sorun yaşayan var mıdır?
Eee pompa saat 2 ye kadar denmişti ama hâlâ yayın yok
bugün sorun olmadı bende dün belli sinyal düşümü vardı.
-
Kendi milli takımını izlemek için avrupadan izin mi almak lazım?
Konu nedir anlamadım?
Yeni teknoloji falan mı deniyorlar?
sen onu uefaya anlat dünkü maçın ilk yarısında spkier durumu anlattı.. dün neredeyse şifre yoktu kanallarda 1-2 hariç o kadar ferkenas var izleyemiyorsunuz hatayı kendinizde arayın
-
sinyal gücünü arttırırsa komşu ülkelerden de izlenebiliyormuş bu da direkt olarak uefa tarafından yayın haklarının feshedilmesi demekmiş. o yüzden sinyal gücü düşürüyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 3 Temmuz 2024; 9:4:40 > -
2'ye kadar pompaa
yazık vergi veriyoruz bunlara :D
ben geçen maç köyde maç başlamadan 5 dakika önce hallettim de yaşlıların hiçbiri yapamamış, maçı izleyemeyenler doluydu ertesi sabah küfür ediyorlardı
-
aynen hep biz hatalıyız kurumlarda bir hata olamaz
-
kaç tane frekansı var araştır izle bıdı bıdı yapcağına izleyenler nasada çalışmıyor. al okuu
x (formerly twitter)TRT Kurumsal (@TRTKurumsal) on Xhttps://x.com/TRTKurumsal/status/1806030346829615226
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babus0606 -- 3 Temmuz 2024; 11:19:39 > -
Adamlar 20 sefer anlattı. Konu UEFA dan kaynaklı. Yayın bantını kısmak zorunda kalıyor TRT.
-
benim izleyemeyeceğim maç olamaz elimin altında internet olduğu sürece , bana link atma boşuna
ama yok sinyal düşürmek zorundayız yok bilmemneyiz vıdı vıdı boş cevaplar sonucu değiştirmiyor
çözümü bulmak zorundalar ben sonuca bakarım , verilen frekansta bile sinyal düşük kaldığı için tv den izlenemeyen maçlar oldu
rezilliktir bu kadar basit
-
genelde yabancı maçlarda oluyor bu herhalde musabakanın tarafı olan ülkelere olan havuzu tam açıyor diğerlerine kısıyor.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Eee pompa saat 2 ye kadar denmişti ama hâlâ yayın yok
|
Benzer içerikler
- sezen aksu pkk
- başkent inşaat dolandırıcılığı
- kuleli askeri lisesi mezunu ünlüler
- google maps bulanık giderme android
- fissler boykot mu
- teslim alınmayan kimlik nereye gider
- noter bilgi ne demek
- togg renkleri
- youtube premium fiyat
- atatürk filmi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X