Şimdi Ara

BWM 5.20D Vs 3.20D

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandır 3.20d araştırıyorum,2009-10 modeller 80 - 85.000 civarı gözüme çarpıyor.Aslında bu arabayı sadece bmw olduğu için almak istiyorum ve eksikliklerine göz yumuyorum desen yalan olmaz,gerçeği saklamanın manası yok.Elbette birde yakıt tüketiminin iyi olduğunu düşündüğüm için.Okula gidiyorum ve günlük minimum 45 km yol yapıyorum aracın az yakması çok önemli oluyor haliyle.Ancak bakıyorum araca içinde ekran ve navi. olmaması oldukça canımı sıkıyor,sunroof olmaması da cabası.520d lere baktım bugün 2007 - 08 modeller 80.000 civarında satılıyor ve içleride oldukça tatmin edici elbete 3 serisine göre.Ancak yakıt tüketimi 3 serisine göre ne kadar farklı bunu bilemiyorum.Sizlere sormak istediğim bu iki araç arasında kalsanız hangisini tercih edersiniz ve 5.20d yakıt tüketimi hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim.

• hiç bilgi verebilecek yok mu ?
  • 2 sinde de aynı üretim tarihinde aynı motor var. 5 serisinin biraz daha ağır olduğunu düşünürsen %10- %20 daha fazla yakar.. Ayrıca 163bg lik mi yoksa 177bg lik mi yoksa 184bg lik olduğuda önemli. tavsiyem ya 163 bg liklere bak ya da hem yakıt tüketimi hem performans için 184 lüklere bak. 163bg lik alimünyum alaşım blok değil daha ağırdır daha çok yakar ama daha uzun ömürlüdür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shaddack -- 20 Ağustos 2012; 22:05:44 >
  • ya bakıyorm şimdi arada 1-2 yıl fark var biri 3 biri 5 serisi.Neden 5 serisine binmeyeyim ayunı paraya dedim.3 serisi 200 liralık benzinle ne kadar götürür ve 5 aynı 200 lira ile kaç km götürür acaba.Bg falan bakmadım çokta anlamadığım için sadece sahibinden.com da fiyatlara km lere bakıyorum :)
  • up :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyu diğer alana alabilir mi acaba yöneticiler :/
  • Merhabalar ,

Öncelikle direk önerimi söyliyeyim ; 320D . Sebebine gelecek olursak yakıt durumu , spor görünümü , genç adama yakışması , model yüksekliği .

Mesajınızda belirtmiş olduğunuz gibi '09 - '10 model 320D veya '07 - '08 model 520D alınabiliyor. Ancak şöyle bir durum daha söz konusu. Bahsettiğimiz 320D' ler yeni model olduğu için kmsi düşük bulma şansın yüksek. Aynı şeyi 520D modeli için söylemek inanın çok zor. 520D - A6 - E220 vs gibi geniş ve konforlu araçlar genelde makam aracı olarak uzun yollarda kullanılır ve ağır abi görüntüleri buradan gelmektedir. Bu yüzden 320D 1-0 önde.

Yakıt tüketimine gelecek olursak ; 520D göründüğü üzere 320D ' den kalıplı ve heybetli . Bu aynı şekilde yakıt sarfiyatınıda direkt olarak etki etmiştir. Bahsettiğimizi 520D ' lerin 163 BG olanını 320D ' lerinde 177 BG olanını varsayarak fabrika verilerine göre yakıt tüketimleri şu şekildedir.

520D - 163 BG - 2.0LT 9,3 / 5,5 Ortalama : 6,9

320D - 177 BG - 2.0LT 6,1 / 4,2 Ortalama : 4,9

İç donanımlara gelecek olursak ; 320D ' nin iç dizaynının yetersiz 520D modelinin ise tatmin edici bulmuşsunuz. Burada sizin araştırmacı kimliğinizi ortaya koymanız gerekiyor. Neredeyse çoğu 320D birbirinden farklıdır iç dizaynı olarak. Bunun sebebi x kişinin arabayı normal standart haliyle alması ancak y kişisinin opsiyonel olarak navigasyon , tv , geri dönüş kamerası , park sensörü vs gibi ayrı özellikler ekletmesi yüzünden böyle bir karışıklık oluyor.

Sizi tatmin edecek 320D elbet bulunur tek sorun biraz araştırma yaparak en temizini bulmak.

Benim önerim 320D ' den yana olur . Umarım bilgiler işine yarar. Iyi günler.

BWM 5.20D Vs 3.20D

BWM 5.20D Vs 3.20D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeetah -- 26 Ağustos 2012; 21:22:39 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Passat vs Golf (B8 vs 7-7,5)
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teşekkür ederim gerçekten çok açıklayıcı bir yazı olmuş.dediklerinizde haklısınız 3.20d ye biraz daha ayrıntılı bakmak gerekli 10.000 falan bi fiyat artırınca gayet iyi iç mekanlı düşük km li bulunabiliyor.rengide beyaz olursa tadından yenmez :)
  • Rica ederim umarım istediğiniz aracı istediğiniz fiyata bulabilirsiniz
  • Hocam araç aldınız mı?

Ben 2008 mode 5.20d M kullanıcısıyım ve 3.20 GT nin tasarımı gerçekten mükemmel görünüyor. Eğer tercihinizi bu yönde kullandıysanız size sormak istediğim birkaç sorum olacak.

Audi a5 benimde hoşuma gidiyor ancak fiyatı 1 yıl içerisinde yerle bir oluyor.

3.20 GT ve F10 arasında kalmış durumdayım. Paylaşırsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi handyshop -- 12 Temmuz 2013; 8:58:25 >
  • ben renault megane coupe gt aldım bu konuyla alakasız oldu ama :)
  • arkadaşlar ben 2005/2008 arası bmw 520d almak istiyorum.bu modelli araç kullanan arkadaşlardan yardım istiyorum.bu aracın ne tip sorunları çıkıyor?masrafları ağır mı?
    sizce nelere dikkat etmeliyim.örneğin 170bin km den sonra şanzımana mı yada 150binde turbo değişmişmi değişmemişmi yada belli bir kmden sonra kronik rahatsızlığı varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.