Kaplama yapılması ne kadar sürüyor. Telefon alabilir miyim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
BYD Atto 3 Alıcıları ve Kullanıcıları (13. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
+90 541 402 34 66 Okan bey
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3 gün sonunda dikkatimi çekenler;
Bu araçta yağmur sensörü yok. İnanlır gibi değil. Sürekli elle kontrol etmek gerekiyor. Yıl 2023
Kararan dikiz aynası o kadar koyulaşıyor ki arkayı göremiyorum,
Arka spoilerden sürekli cama su akıyor,
Hoparlörlerden düşük seslerde cızırtılar geliyor,
Uzun far asistanı stabil çalışmıyor,
Küçük ekran sürekli kendi kendine çince ye dönüyor,
10 C altında menzil hızlı düşüyor.
Şimdilik bu kadar :) kullandıkça burada olumlu olumsuz paylaşacağım. Paylaşalım ki almayı düşünenlere biraz fikir versin.
Komple PPF kaplama ve cam filmleri 5-6 saat sürüyor ortalama
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim, hepimize kazasız belasız sürüşler diliyorum.
Öncelikle aracınız hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim.. araçla ilgili gerçek bilgileri veriyor olmanız çok güzel. Benim merak ettiğim bir konu var bu araç için periyodik bakım aralığı nedir? Kaç yıl kaç km?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
KAR oto Gökmen beyin bana söylediği 30bin KM hiç birşey yapmayacaksınız. O zaman geldiğinde kontrole gelirsiniz, gerekli olan sarf malzemeler değişir dedi.
Kasım 550 tane satmış. “Son iki ayda 1500 satma hedefimiz var” diyorlardı. Çok istedikleri gibi gitmiyor sanırım satışlar ama ona rağmen 100bin zam geldi off of
Kredi kampanyası falan yapılıyor mıs soran eden var mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Valla o 1500 hedefinin tutması için o zammı geri çekmesi ve üstüne de takas desteği falan vermesi lazım. Araç 1700 oldu. Gideceği son nokta 1850 falan. 1700 ün aylık getirisi zaten 75-80 bindir. Rakam zaten beklenenin üzerinde geldi. Üstüne de 100 bin zam. Üstüne servis belirsizliği var. Şurada 25 günleri kaldı. O sürede 20 servis ağı kurmadan , yetkin personel ekip belgeler çağrı merkezi vs derken , kuramazsa 2. Parti ithalatı zaten yapamayacak. Muhtemelen o nedenle hem rakamı yükseltip hem sakine bağladılar. Bu proses 3 ay sürerse eldeki kalan 1000 aracı yüksek fiyattan eritmeye çalışırlar. İthalat başladığında ancak agresif fiyat veya destek işine girerler. Benim yorumum bu şekilde.
Başakşehir de araçtan hiç görmemiştim, ilk olurum diye düşünürken:) bugün 2. Etapta gördüm, sahibi komşum forumda mı bilmiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lemor -- 5 Aralık 2023; 22:11:2 >
Otomobiller ihtiyaç olduğu için bunu böyle düşünmeniz çok saçma. O halde şöyle de diyebilirsiniz 1 yıllık mutfak masrafı et hariç 100.000-TL. Et dahil 150.000-TL, o halde et yemenin anlamı yok 50 bin liranın aylık faizi şu kadar çünkü demek gibi bir şey. Kimse sizin paranızın aylık mevduat getirisini hesaplayarak araç fiyatı belirlemez. Yani memurların pandemi zamanı zammı Bitcoin'e endeksli istemeleri gibi bir şey.
-
İhtiyaç dediğin herhangi bir şeyin fiyatı sürekli artıyor ve bazen de bir anda 2-3 katına çıkıyorsa artık her türlü ihtiyacına, cebindeki paraya, restoranda yediğin yemeğe bile yatırım gibi bakmak zorunda kalırsın. Normal.
Ben o mesajı cebinde parası olanlar için yazdım. bir matematik hesabı. Acil araç ihtiyacı olan zaten araç alır. Maddi olarak elindeki arabayı satıp araç alacak olan , tek aracı olan kişi de piyasaya yeni giren hem de elektrikli bir markaya ihtiyaç duyuyorsa buyursun alsın tabi. O riski alıyorsa alsın tabi.
bence Durum öyle değil. Byd ye bakan ve hatta diğer elektriklilere bakanların çoğunun fosil yakıt aracı zaten var. Yani ihtiyaçtan ziyade keyif durumu elektrikli araçlar.
Dikiz aynasının fazla karanlık olmasından bizde rahatsızız. Bunun bir ayarı yok mu acaba hiç bakabildiniz mi ? Ya da dikiz aynasını mı değiştirsek bilemedim.
Bu arada otomatik silecek çalıştırmasını bende göremedim bu kadar teknolojik araçta olması gerekiyordu. Bir de koltuk ısıtmayı açmıştık dün park ettikten sonra sanki soğutma için bir güç çalıştı o neydi anlayamadık. Sizde de olursa yazarsanız sevinirim.
Merhaba,
Burada yapılan yorumlara istinaden bende tunçmatik şarj aldım. Daha gelmediği için yorum yapamıyorum.
Aracı da bugün yarın teslim alacağım.
Çekmeköy taraflarında kaplama yapmak için önerisi olan var mı acaba?
Esenler çok ters kalıyor.
-
Acaba bu şarj ne kadar portatif? 3 ay yazlık 9 ay istanbul kullanımı için taşımalı olabilir mi?
Portatif değil. Fronius 22 kw şarj aletine bakmanızı öneririm. Trifaze giriş yeterli. Sabitleme derdiniz yok, hafif ve küçük. İşinizi fazlasıyla görür.
Araç için koltuk koruma düşünen bakan oldu mu? Arabada yeme içmeyi seven 2 erkek çocuk var
Khons
Nrgkick
Juice Booster 2
bu 3 ürün de tam taşınabilir cihazlardır. Herhangi birisini tavsiye ederim.
-
Khons youtube da inceleme videosu vardı Tesla 11 kw de gayet stabil şarj ediyordu, sarı sitede 5 bin TL ilanda varmış satılmış. İhityaç fazlası satılıyor bakmak lazım, sıfır satışı bulamadım. Bir de Karaköy civarını dolaşmak lazım piyasada bulunur sanırım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X