Ppf kaplama için ne kadar fiyat ödediniz acaba? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
BYD Atto 3 Alıcıları ve Kullanıcıları (12. sayfa)

-
-
Bu standart kablo ile kaç kv lık şarj olabiliyor.
Ben de akşamları evde şarj etmeyi düşünüyorum.
Bir de Gece tarifeli sisteme geçince elektrikte sanırım daha mantıklı.
Genel tüketim fiyatı nasıl etkilenir bilmiyorum gerçi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
30 bin demişlerdi
HUIOP Taşınabilir EV Şarj Cihazı Type2 IEC62196-2 8A-16A 5M Kablo, Elektrikli Araç Şarj Cihazı AB Plug-in EV Şarj İstasyonu Adaptörü
Bu ürün muadili bir şey mi oluyor gelen kablo.
Bugün teslim aldım. Şimdi ilk denemeyi yapıyorum. 1.7 ile şarj oluyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
İphone kullananların harita yüklemesinin bir yolu var mı? Kablolu bağlantı kurulunca ancak harita uygulamasına ulaşılabiliyor.
Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Linkte paylaştığım 3.4 kw ile yapıyor şarjı. Sanırım o bile evde şarj için yeterli. Şehir içinde de acil durumlarda şarj istasyonu olacak sanki.
Yine de 11kw ile sabaha dolu batarya almak çok iyi olabilir.
Yarın juice booster ile aynı tesisatta deneme yapacağı . Grubu bilgilendireceğim
Teşekkür ediyorum
Hocam öncelikte hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin. Dodik çizikleri hiç olmasaydı tabi haklısınız ama km konusunda test aracı olarak kullanıldığını sanmıyorum, bayinin test aracı var, aynı bayide ben ve eşim test sürüşü yaptık. 16 km çok bişey değil bir kısmı sevk ve aracın testi sırasında oluşmuş olabilir. saygı duyuyorum yine de.. hayırlı olsun tekrar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lemor -- 2 Aralık 2023; 23:18:13 >
Aracı alalı 5 gün oldu. Şu an 2700 kilometredeyim.
Araçtaki en büyük sorun ısı pompasından kabine gelen leş koku ve Çince’ye dönen gösterge paneli. Geri kalan her şey gayet iyi. Üst hızlarda gaz tepkisi ve hızlanması çok başarılı.
1000 kilometre sonra servis kontrolü yazıyor. Alırken de 3700 civarı bir şeydi. Bunu soran oldu mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T. Hagen -- 3 Aralık 2023; 1:14:10 >
Sizin uyguladığınız sistemde araç 220v ile şarj ediyorsunu sanırım, artık birçok evde 3 faz var, 3 fazla evden şarj etme imkanı varmıdır?
-
Dün bende aracı teslim aldım. Daha önce yurtdışında uzun yol yapma fırsatım olmuştu. Uzun yolda şarjı biraz hızlı bitiyor. Şehir içinde henüz o kadar deneyimlemedim. Biraz önce şarj ettim 120 kw olan şarj istasyonundan fakat 120 kw olarak alamadı; ortalama 66.80 olarak aldı. Neden bilemedim, sizde böyle bir durum oldu mu ? Bir de otoparka priz koymayı düşünüyoruz max 7 kw lık olacak dedi yönetim fakat dün teslim alırken sordum ev tipi kablo 5 kw kadar oluyor dedi.
DC’den maksimum 88 kw alır. Sürekli sabit 88 kw almaz. Batarya doldukça 60 kw’lara ve hatta 40 kw’lara kadar enerji çekişi düşer. Bunun sebebi pillerin ömrüyle alakalı. Bir nevi koruma gibi düşünün. Doluluk %70’e geldiğinde 50-60 kw civarı çekiyor.
Bu bir sorun değil aksine bir koruma.
Schneider servis ağı çok kötü. Telefona dahi çıkmıyorlar çoğu zaman. 11 kw alete 10 birim vereceğinize 22 kw alet alın 12 birim verin kesinlikle. İleride araç değiştirirsiniz bir şey olur zorlanırsınız. Vestel’e hele hiç bulaşmayın.
Benim tavsiyem en uygun 22 kw aletler şunlar; Tunçmatik 22Kw, Astor 22Kw, Fronius 22Kw(Bu alet biraz tuzlu)
Astor aleti websitesinden arayıp alabilirsiniz. Şu an kapladığı yer ve stabilite konusunda bence en iyisi. Ben 2 tane Tunçmatik aldım, Astor’u sonra gördüm. Tunçmatik’i iş yerinden söktürdüm ve anne evine aldım. İş yerine ise 2 tane Astor aldım. Çok şıklar ve uygun. Yanlış hatırlamıyorsam KDV dahil 790$’dı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T. Hagen -- 3 Aralık 2023; 13:52:40 >
Evinizde trifaze olabilir ama standart şarj kablosu sadece tek fazı kullanıyor. Yani tek fazdan alabileceğiniz en üst sınır 7,5kw bu da en iyi koşullarda. Şebeke, altyapı ve semtinizdeki trafo merkezine olan mesafeniz bile bu durumu etkiler. Trifaze için en doğru seçim wallbox ile 22kw kadar kullanmaktır.
Kaplamayı yapan arkadaş ile görüştüm. Forumda ilgi olduğunu ve telefonunu paylaşmamda sıkıntı olup olmadığını sordum. Bir sakıncası yok hatta senin ismini verenlere 25bin TL ye yaparım dedi. Komple 180 micron kaplama ve komple cam filmi dahil.
30 km altında gidince hafif müzik çalıyor onu bir türlü kapatamadık. Bir de akşam dikiz aynası çok karanlık gözüküyor onun bir çaresini de bulamadık. Harici şuanlık gayet kullanışlı ve konforlu şu ana kadar
Yurtdışında o sesin sigortasını söküyorlarmis
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X