Şimdi Ara

C'de kütüphanelerle ilgili sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir proje ödevim var (Ders: C programlama dili) oyun yazılımıyla ilgili, bunun için internetten örnek oyunlar araştırıyorum fakat hepsi de graphics.h kütüphanesiyle çalışıyor veya pencere.h falan koymuşlar. Çok araştırdım graphics.h kütüphanesini de buldum ancak program yine hata veriyor. Nasıl çözebilirim bu sorunu? Not: Programı CodeBlocks ile yazıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: altug_91

Arkadaşlar bir proje ödevim var (Ders: C programlama dili) oyun yazılımıyla ilgili, bunun için internetten örnek oyunlar araştırıyorum fakat hepsi de graphics.h kütüphanesiyle çalışıyor veya pencere.h falan koymuşlar. Çok araştırdım graphics.h kütüphanesini de buldum ancak program yine hata veriyor. Nasıl çözebilirim bu sorunu? Not: Programı CodeBlocks ile yazıyorum

Kodlari yazsan buraya belki yardim edebiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: wrackles

quote:

Arkadaşlar bir proje ödevim var (Ders: C programlama dili) oyun yazılımıyla ilgili, bunun için internetten örnek oyunlar araştırıyorum fakat hepsi de graphics.h kütüphanesiyle çalışıyor veya pencere.h falan koymuşlar. Çok araştırdım graphics.h kütüphanesini de buldum ancak program yine hata veriyor. Nasıl çözebilirim bu sorunu? Not: Programı CodeBlocks ile yazıyorum

Kodlari yazsan buraya belki yardim edebiliriz

örneğin bu sayfadaki archery oyunu
  • quote:

Proje linki koy veya ne tarz proje arıyorsun basit birşey se yapmaya çalışalım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: welrocken

quote:

Proje linki koy veya ne tarz proje arıyorsun basit birşey se yapmaya çalışalım?

3 tane c de yazılmış oyun istemişti hoca. bunu da course lab diye bi programda sunucaktık. ama hallettik aşağı yukarı çok teşekkürler yine ihtiyacım olursa yardımınızı isterim :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.