Şimdi Ara

C deki gizlilerden hangilerini silmeliyim??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar b iprogram sayesinde bu gizlileri ortaya çıkarıyorum ama bunlarda hangilerini silmem gerektiğine bi türlü karar veremedim malum içinde önemli sistem dosyaları da var bilenler varsa lütfen yardımcı olsun...

bu arada foto ekleyemedim arkadşlar nasıl eklendiğini biri sölerse screen fotsunu koyacam. (gerekli alanlar doldurulmalı diye bi hata ile karşılaşıyorum..)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onki -- 25 Eylül 2008; 13:23:53 >

• gizliler derken..

çoğu sistem dosyalarıdır.. silip napcan..
  • yok dostum virüslere bağlı olarak bi kaç dosya atıyor gizli sen foto eklemyi söle ben sana screenshot atayım da bi bak nolur..
  • Elleşme kalsın çoğu masum artık.
    Bilgisayar haşerelerinden gizli dosyaları silerek kurtulamazsın.
    Sen en iyisi virüs işlerini antivirüslere bırak, bilgisayarın için en iyisi bu olacak.
    Resim eklemeyi ve Türkçeyi doğru kullanman dileğiyle.
  • bilgin yoksa hiç dokunma... bilgisayarını bir daha açamayabilirsin..
  • Klasör seçeneklerinden görünüm'e girerek "korunan işletim sistemi dosyalarını göster" sçeneğiyle hangilerinin sisteme ait olduğunu görebilirsin. Ancak tüm dosyalara gizliyse bir bildiği vardır mantığıyla yaklaşmanı öneririm. Sistem dosyası olmasa bile bir programa ait önemli bir dosya olabilirler. Arkadaşların dediği gibi virüslü dosyaları antivirüslerle tarat.
  • Arkadaşlar bazı dosyalar gizlileri göster dediğinizde de çıkmaz , mesela çoğu arkadaşta flashbellek kullanımlarından, mp3 çalar kullanımlarından doğan virüsler vardır. bunlar flasbellek ile bulaşırlar. Ve bir süre sonra C ye yada D ye giremezsiniz , ancak sağ tıklayıp aç deyince girer yahut da klasör seçeneklerinde gizli dosyaları göster desenizde gizli dosyaları görüntüleyemezsiniz, c ye veya d ye girmek için yada gizli dosyaları yada klasörleri görmek için bu virüsleri silmeniz gerekir. d dekileri sildim bir sorun kalmadı fakat c de malumunuz üzere tehlikeli dosyaları silerblirim. bu yüzden biriniz allah rızası için dokunma diyeceiğine fotoğraf eklemeyi anlatsaydı belki işe yaramaz dosyaları silebilirdik, Yine de hepnize çok teşekkür ederim.. yardımcı olacak arkadaş varsa çok sevinirim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Haa sen foto eklemeyi sormuştun. Kusura bakma unutmuşum. Resmihttp://www.imageshack.us/ adresine yükle. Gözat düğmesinden resmini bulup seçtikten sonra kırmızı çerçeveli host it yazısına tıklıyorsun. Biraz zaman geçtikten sonra çıkan sayfadan en alttaki linki (direct link to image) seçiyorsun. Donanım Haber'e dönüp mesaj girerken gördüğün image düğmesine basıp iki image yazısı arasına linki yapıştırıyorsun. Bunun gibi:
    [image]resim linki burada olacak[/image]

Reimlerin küçük görüntülenmesini istersen S image düğmesini kullan. Tıkladığımızda büyük haliyle görebiliriz.

• quote:

Orjinalden alıntı: onki

Arkadaşlar bazı dosyalar gizlileri göster dediğinizde de çıkmaz , mesela çoğu arkadaşta flashbellek kullanımlarından, mp3 çalar kullanımlarından doğan virüsler vardır. bunlar flasbellek ile bulaşırlar. Ve bir süre sonra C ye yada D ye giremezsiniz , ancak sağ tıklayıp aç deyince girer yahut da klasör seçeneklerinde gizli dosyaları göster desenizde gizli dosyaları görüntüleyemezsiniz, c ye veya d ye girmek için yada gizli dosyaları yada klasörleri görmek için bu virüsleri silmeniz gerekir. d dekileri sildim bir sorun kalmadı fakat c de malumunuz üzere tehlikeli dosyaları silerblirim. bu yüzden biriniz allah rızası için dokunma diyeceiğine fotoğraf eklemeyi anlatsaydı belki işe yaramaz dosyaları silebilirdik, Yine de hepnize çok teşekkür ederim.. yardımcı olacak arkadaş varsa çok sevinirim...

sende ilk mesajda yazman gerekeni son mesajda yazıyosun keşke o bahsettiğin autorun virüsleri öyle silince hemen temizlenseler...

• caadas çok tşkr ederim, batuist napiyim ilk mesajda belki çözen olur diye uzundan uzuna anlatmamşıtım. sanada tşkler yine de. şimdi dosyalarımız ve klasörlerimiz aşağıda yardımcı olacak var ise çok sevinirim. ayrıca bu avmo virüslerini nasıl görecez diye soran olursa yazın onuda açıklayayım.

C deki gizlilerden hangilerini silmeliyim??
  • Benim gizlilerim şöyle: RECYCLER, System Volume İnformation (virüsler bunun içini çok sever), AUTOEXEC, boot, Bootfont, config, hiberfil (hazırda beklet komutuyla pc'yi kapattıran dosya), IO, MSDOS, NTDETECT, ntldr, pagefile.
    Seninkisiyle aynı gibi bir şey. Boyutları tamamen tutuyor. Bir tek pagefile eşit değil o da eşit olamaz zaten.
  • çok tşkler kardeşim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.