Şimdi Ara

C den D ye oyun taşımak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
15.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar C de çok az yer kaldığı için C den EA Sports dosyasını kesip D ye yapıştırdım. Oyununda hedefini d ye yönlendirdim fakat oyunu açmaya çalışınca 2-3 saniye kum saati beliriyor ondan sonrası yok? Açılmıyor oyun. Tüm dosyaları taşıdığımdan eminim ki zaten direk EA Sports dosyasını taşıdım.

Oyun: FIFA Manager 2008

Şimdiden teşekkürler...

• Dostum oyunlar genelde kurulumda kayıt girdisi oluşturuyorlar.Sen öylece başka bir klasöre taşıdığın zaman kayıt girdileriyle oyunun konumu birbirini tutmuyor ve oyun açılmıyor.Bazı oyunlarda "Oyun düzgün yüklenememiş yeniden yükleyin" gibi hatalar da verebilmekte bu işlem.İnternette araştırırsan eğer belki bir reg dosyası bulabilirsin.Tabi en temiz çözüm yeniden kurulum.
  • reg dosyasını araştırdımda yok bulamadım. O dosyayı ben değiştiremezmiyimki? Keşke atmasaydım CD sini
  • Oyunu kopyala, kopyaladığın yerden setupunun kısayolunu masaüstüne gönder. Önceki sil. Oyunu çalıştırmayı dene. Çalışırsa regedit kaydı istemez.

İlla düzeltilmesi gerekiyorsa; Başlat->Çalıştır->regedit yaz enter'a bas.

açılan pencere F3'e basıp, oyunun ismini tarat. Adres yollarını kopyaladığın sürücü olarak değişir ve kaydet.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyunları C veya D ye Kurmak
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.