Şimdi Ara

C-HR Toyota Ana Konu (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.090
Cevap
118
Favori
553.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bordo-mor-mürdüm tonlarının çok yakışacağını düşünüyorum. Çift renkli olanlarını piyasaya çıkınca görüp değerlendirmek daha doğru olur, her araca yakışmıyor zira...
  • Floresan ; mavi/lacivert, yeşil, turuncu ...
    +
    Metalik ; Siyah, beyaz, açık gri, füme, bej, buz mavi, açık lila ...
    +
    Bazı modellerde farklı tavan rengi ...

Fena olmazdı ...
  • C-HR Toyota Ana Konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: kizashi

C-HR Toyota Ana Konu

Kaynak neresi hocam çok şık gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halilowich

quote:

Orijinalden alıntı: kizashi

C-HR Toyota Ana Konu

Kaynak neresi hocam çok şık gözüküyor.

Kaynak Toyota resmi sitesinden giriş yaparak sayfanın aşağısında yer alan " 360 derece görünümü keşfete" girin https://www.toyota.com.tr/new-cars/new-chr/index-new.json

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamaneking -- 1 Temmuz 2016; 13:52:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 02.07.2016 tarihi itibari ile Gel teskere :) bitsin bu hasret....
    Bu mesaja eklenen görseller:

C-HR Toyota Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamaneking -- 2 Temmuz 2016; 16:56:35 >
  • Arkadaşlar yeni hedefim 1.6 altı, 4x4, otomatik ve 100bin altı, benzinli veya dizel farketmez b/c-suv.
    Yeri burası degil ama yeni konu açmak istemedim.aşağıdakiler haricinde başka seçenek var mı, unuttuğum?
    #Tiguan, qashqai, xtrail, hrv' de 4x4 otomatik yok
    #Crv 113binden başlıyor
    #Tuscon var fakat 101550tlden başlıyor
    #Kia sportage var fakat 118900den başlıyor
    #kadjar var fakat 107bintl
    #jeep renegade varmış fakat 114bintl

#Cx3 var 90300tl fiyata
    #C-hr olacak inş ama fiyatı henüz belli değil
    #Kuga var 93635tl ye fakat sanırım çok yakında kasası değişecek veya makyajlanacak ve yeni seçenkler ve fiyat ne olacak belli değil.

1.6 altı 4x4 ve otomatik suv var mı atladığım? (100bin₺ civarını geçmeyecek)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deryadeniz76 -- 3 Temmuz 2016; 23:21:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aracta cam tavan ya da sunroof yok mu
    bej ic doseme secenegi mutlaka olmali bu haliyle fazla klastrofobik.

• quote:

Orijinalden alıntı: deryadeniz76

Arkadaşlar yeni hedefim 1.6 altı, 4x4, otomatik ve 100bin altı, benzinli veya dizel farketmez b/c-suv.
    Yeri burası degil ama yeni konu açmak istemedim.aşağıdakiler haricinde başka seçenek var mı, unuttuğum?
    #Tiguan, qashqai, xtrail, hrv' de 4x4 otomatik yok
    #Crv 113binden başlıyor
    #Tuscon var fakat 101550tlden başlıyor
    #Kia sportage var fakat 118900den başlıyor
    #kadjar var fakat 107bintl
    #jeep renegade varmış fakat 114bintl

#Cx3 var 90300tl fiyata
    #C-hr olacak inş ama fiyatı henüz belli değil
    #Kuga var 93635tl ye fakat sanırım çok yakında kasası değişecek veya makyajlanacak ve yeni seçenkler ve fiyat ne olacak belli değil.

1.6 altı 4x4 ve otomatik suv var mı atladığım? (100bin₺ civarını geçmeyecek)

Suzuki vitara,subaru xv,ssangyong Tivoli var dediğiniz rakamlara.

• Vitara yı bayide inceledim.Mekaniğine bir şey demiyorum ancak malzeme kalitesi Egea dan bile kötü geldi.

CH-R 1.2 T manuel vites 75 bin den başalayacağını tahmin ediyorum.3008 çok yüksek bir fiyattan gelebilir.

Benim gibi otomatik düşünmeyenler için benzinlide Seat ateca 1.0 115 hp ve Toyota Ch-R 1.2 T manuel olabilir.

Dizel cephesinde 1.5 dci Kadjar ve 1.5 D CX-3 diyorum.
  • C-HR'nin B segmenti rakipleri ;

Opel Mokka
    Renault Captur
    Nissan Juke
    Peugeot 2008
    Jeep Renegade
    Citroen C4 Cactus
    Fiat 500X
    Kia Soul
    Mazda CX-3
    Ssangyong Tivoli

Mayıs ayı dahil toplam satış rakamlarında ;
    1. Mokka 1440
    2. Captur 1365
    3. Juke 1299 ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: İrfan 3448

C-HR'nin B segmenti rakipleri ;

Opel Mokka
    Renault Captur
    Nissan Juke
    Peugeot 2008
    Jeep Renegade
    Citroen C4 Cactus
    Fiat 500X
    Kia Soul
    Mazda CX-3
    Ssangyong Tivoli

Mayıs ayı dahil toplam satış rakamlarında ;
    1. Mokka 1440
    2. Captur 1365
    3. Juke 1299 ...

B suv segmentine baktığımızda çok satılan mokka, captur ve juke un satış adetlerinden % kaçı benzinlidir..? Mokka ve captur dizel otomatik kombinasyonu ile satıyor yoksa o tiple satamazlar. Mazda cx3 E sözüm yok. Red dot dahil bir sürü ödüle sahip, dizel , 4 çeker , sağlam otomatik ,sağlam motor.( o da dizelde çok yakıyor diyorlar ve de Japonya dan geldiği için %10 ekstra vergi ile pahalı ) Renault captur, clio nun yerden biraz yüksek hali; suv diyesim gelmiyor. Jeep Renegade Fiat 500 gibi zaten onun alt yapıseını kullanıyor, onun motorları. İçlerinde zaten fiyatı performans olarak en iyisi juke b sınıfı hatchback fiyatında donanım fiyat dengesi iyi. Bu koşullar altında Toyota c-hr nin 1.2 turbo 116 beygirlik benzinli motoruyla başarı şansı nedir. Mantıklı bir fiyatla gelirse dizel sever milletimize rağmen bu saydığımız marka modellerin hepsinden daha çok satma potansiyeli var. Ama diğer markaların dizel otomatik fiyatına düşük donanımlı benzinli otomatik sunarsa malesef yollarda göremeyiz. İhracata gider üretilen araçlar. bizim ülkemizde bizim insanımızın emeğiyle üretilen güzel bir araçtan mahrum olmayız umarım...

• İrfan 3448 İ kullanıcısına yanıt
    Mokka' nın satış rakamına şaşırdım doğrusu. İstanbul trafiğinde rast geldiğim Juke' ların sayısı Mokka' ların 2-3 katı filandır!?...
  • quote:

Orijinalden alıntı: doncivan

Mokka' nın satış rakamına şaşırdım doğrusu. İstanbul trafiğinde rast geldiğim Juke' ların sayısı Mokka' ların 2-3 katı filandır!?...

Bir de 2015 yılı rakamlarına bakın. Mokka açık ara Farkla önde. Bu segmentte büyük boşluk var. B Segmenti SUV araçlardan 2015 yılında; Opel Mokka 5 bin 243 adet, Renault Captur 3 bin 902 adet, Nissan Juke 2 bin 878 adet, Peugeot 2008 2 bin 496 adet, Jeep Renegade 2 bin 191 adet, Citroen C4 Cactus bin 883 adet, Fiat 500X bin 257 adet, Mazda CX-3 547 adet, Ssangyong Tivoli 414 adet, Kia Soul 304 adet satıldı.

• Opel'in yeni dizel otomatik kombosu zehir gibi. İnsignia'nın tadı damağımda kalmıştı.

Juke ve Captur'un hatta 2008'in yanında da daha bir "Cipimsi" duruyor.

• Yeni tarihli bir c-hr bilgileri. Yalnız yazıda c-suv diye geçiyor b suv diye değil...... http://m.ototeknikveri.com/haber/7473/toyota-c-hr-2016-kasimda-turkiyede

• CH-R için ortalama tüketim 100 km'de 5.7 denilmiş.1.2 Qashqai ve Kadjar 5.6 litre yeni Ateca 1.0 115 hp 5.2 ortalama tüketim katalog verilerine sahip.

Japonların Jc-08 moduna göre 1.2 t auris mazda 3 1.5 120 hp ile aynı tüketim değerlerine sahip.Mazda 3 modelinin 1.5 benzinli manuel modelinin ortalama tüketimi 5.1 litre.
  • kizashi kullanıcısına yanıt
    O konu benim de garibime gitti. Ağırlık desek auris le c-hr arasında ağırlık farkı yok denecek kadar az. C-hr 1285 kg . Acaba değişen test teknikleri ile birlikte gerçek yakıt tüketim değerleri mi sunulmaya başlandı!!! Auris in 1.2 turbo motor için ortalama yakıt tüketimi 4.7 olarak açıklanmıştı. Aracın aerodinamizmine bağlı Sürtünme katsayısı birkaç değer artınca bu kadar mı fark eder yakıt tüketimi. Yakıt tüketimi Testleri toyota c-hr için 18" jantlar üzerinden hesap yapıldıysa ve 4.4 olan aracı kastediyorlarsa tabi 5.7 ortalama tüketim 1.2 turbo motor için mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamaneking -- 5 Temmuz 2016; 6:43:06 >
  • Toyota irlanda sitesinde de araç c suv olarak lanse edilmiş. (Acaba kasıt cupe suv mu c sınıfı suv mu. Muhtemelen cupe suv ama ben işkillendim) Bu araç bizim beklediğimiz gibi B suv katagorisinei sokmuyorlar. " TOYOTA Türkiye CEO’su Ali Haydar Bozkurt, son yıllarda C-HR modelinin de içinde bulunduğu segmentin büyümeye devam ettiğini belirterek, 2005’de 4 modelin bulunduğu segmentte model sayısının 2015’te 14’e ulaştığını söyledi" . sanıyorum toyota ceo Ali bey de b suv dan bahsetmiyor. C suv dan bahsediyor. B suv 2005 te yok tu zaten 2015 te de 10 model var. Fiyatı kazık getirmek için yine dümen peşindeler. ( bayramınız mübarek olsun)

Bu mesaja eklenen görseller:

C-HR Toyota Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamaneking -- 5 Temmuz 2016; 7:08:56 >

• Bu araç b-suv. Honda hrv gibi c suv göstermek istiyorlar sanırım. fiyatlara yansırsa nal toplar

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.