Şimdi Ara

C-HR Toyota Ana Konu (50. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.090
Cevap
118
Favori
553.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepsi iyi güzelde fiyat bi açıklansın bakalım,
    Dün Nissana gittim (Tepretoğulları)
    86 bine Tekna Skypack Qq var 1,5 dizel M/T
    ALMASI kolay SATMASI kolay, yaygın araç ...

Toyotayı bir süredir takip ediyorum ve piyasa stratejilerini kötü buluyorum ayrıca üretimin verdiği heyecanla "çoook sıkışığız araç yetiştiremiyoruz, şimdiden 1500 tane sattıkk" olaylarına girmedenn,
    hiiç uçup kaçmasınlarr ...
    Serbest piyasada satışı fiyat belirlerrrr
  • quote:

Orijinalden alıntı: zamaneking

quote:

Orijinalden alıntı: doncivan

Vitara 1.4S ile karşılaştırıyorum. Daha ağır, daha yüksek bir araç, tam otomatik vites; daha yüksek hacimde, performansı daha güçlü, torku daha yüksek bir motor...

Tüm bu verilere rağmen emisyon ve tüketim değerleri anlamlı denebilecek şekilde daha düşük görünüyor...

Eğer tarafsız testler bu iki aracın fabrika değerlerine paralel seyrederse, Toyota' nın 1.2T C-HR ile pek de iyi bir mühendislik örneği sunamadığı kanaatim tescillenmiş olacak ki Hybrid versiyonu bu vergi düzeninde ilgi alanımın dışında kalıyor zaten...

Suzuki tüketim değerlerini düşük gösterdiğini geçenlerde kabul etmişti. Ben o değerlere inanmıyorum ama vitarayı inceledim servis ikinci el ve malzeme kalitesinde kötü malesef turbo nun fiyatı da 90.000 yani ucuz değil. http://aa.com.tr/tr/dunya/mitsubishi-ve-suzukide-yakit-hilesi/639251

Suzuki vitara eskiden model olarak güzeldi ama şu anda değil hemde hiç.

• hakankaran kullanıcısına yanıt
    Toyota C-HR için kayıt mı olmuştunuz yoksa daha önce bayilerden araç aldığınız için mi geldi?

Bana mesaj gelmedi çünkü daha önce araba almıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chr icin kayit olmustum.

• quote:

Orijinalden alıntı: İrfan 3448

Hepsi iyi güzelde fiyat bi açıklansın bakalım,
    Dün Nissana gittim (Tepretoğulları)
    86 bine Tekna Skypack Qq var 1,5 dizel M/T
    ALMASI kolay SATMASI kolay, yaygın araç ...

Toyotayı bir süredir takip ediyorum ve piyasa stratejilerini kötü buluyorum ayrıca üretimin verdiği heyecanla "çoook sıkışığız araç yetiştiremiyoruz, şimdiden 1500 tane sattıkk" olaylarına girmedenn,
    hiiç uçup kaçmasınlarr ...
    Serbest piyasada satışı fiyat belirlerrrr

Hocam liste fiyatı 104.600TL olan modelden mi bahsediyorsunuz?

http://www.nissan.com.tr/otomobil-fiyatlari?keyword=nissan&gclid=CMmy2qHju88CFS8o0wodYRYMnw

• silversmith S kullanıcısına yanıt
    Özür, "Skypack"i ben eklemişim,
    bir alt model, dCi 1,5 110 Hp. M/T olanı ...
  • İrfan 3448 İ kullanıcısına yanıt
    Tekna olan modelse 98.750TL. 86.000TL. olarak iyi fiyat almışsınız öyleyse.
  • Hybrit alacak olan arkadaşlar beklesinler. Devlet tüketici lehine bir düzenleme getirebilir.
  • silversmith S kullanıcısına yanıt
    Evet,
    aynı kişiden kendime ve arkadaşlarıma epey araç aldık haliyle fiyat biraz bize özel ...
    Ancak, Kasım sonuna doğru "hedefleri tutturmak ve stoğu eritmek adına" bu fiyatlar herkes için geçerli olabilirmiş,
    ilgilenen arkadaşların aklında bulunsun ...

Fakatt,
    Türkiye'de üretim avantajına vergi avantajı da eklenir en üst donanımda fiyat 90 bin altı olursa düşünülebilir ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İrfan 3448 -- 2 Ekim 2016; 21:14:34 >
  • İrfan 3448 İ kullanıcısına yanıt
    Benim de bildiğim o; mecbur kalınmadıkça, Kasım sonu ve Aralık ayından başka hiç bir ay araba felan alınmaz.
  • Bugün can sıkıntısına youtube'da dolaşırken bu yabancıların kısa C-HR videolarını izledim. (Daha öncede izlemiştim de bugün tekrar baktım.)

Dikkatimi çeken şey neden kadran en fazla 220. Bir fikri olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgtucel

Bugün can sıkıntısına youtube'da dolaşırken bu yabancıların kısa C-HR videolarını izledim. (Daha öncede izlemiştim de bugün tekrar baktım.)

Dikkatimi çeken şey neden kadran en fazla 220. Bir fikri olan var mı?

Kaç olmalıydı ki? Bir SUV İçin oldukça iyi.
    zaten son hız 190 km diyor Toyota

• zamaneking kullanıcısına yanıt
    Genelde 240 alışılmış ya neden acaba birden 220 dedim. Ama tahminim Hybrid araç olduğu için 220. (Yaris Hybrid'den doğdu aklıma) 1.2T'de 240 kadran olabilir.
  • Auristeki 1.2t ile bundaki 1.2t farkli motorlar olabilir mi? Auris1.2t harika degerleri var bunun degerler gorece zayif.. ?

• quote:

Orijinalden alıntı: hakankaran

Auristeki 1.2t ile bundaki 1.2t farkli motorlar olabilir mi? Auris1.2t harika degerleri var bunun degerler gorece zayif.. ?

BEygir ve tork değerleri aynı. Motor İngiltere den geliyor auris de İngiltere de üretiliyor. Aynı motor ama tüketimde ve hızlanma değerleri farklılıkları var. Chr de Aerodinamik etkenler ve sürtünme katsayıları farklılıklarından kaynaklanıyor ya da chr de vites oranları daha geniş tutulmuş olabilir.

• Üretim iyi gidiyor anlaşılan. Toyota Sakarya Fabrikası çalışanları C-HR ile bir kaç fotoğraf atmış. (Instagram chr etiketi)

• Toyota CHR yeni tanıtım videosu. Sürüş modları var :). https://m.youtube.com/watch?v=Snj3B8-RRvk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamaneking -- 3 Ekim 2016; 20:53:46 >
  • Bu araci cok takip ettim ama 90k seviyelerinden alacaksam skoda kodiaq beklerim her ne kadar dsg sansimani sevmesemde f/p rakipsiz duruyor b suv crossover nere d suv nere

• quote:

Orijinalden alıntı: kizilat

Bu araci cok takip ettim ama 90k seviyelerinden alacaksam skoda kodiaq beklerim her ne kadar dsg sansimani sevmesemde f/p rakipsiz duruyor b suv crossover nere d suv nere

C-SUV larla kıyaslasan anlarım da Kodiaq biraz abes olmuş doğrusu...Önce almayı düşündüğümüz, ihtiyaç duyduğumuz, tercih ettiğimiz araç segmentini belirlemeliyiz. Şahsen B-SUV ile C-SUV arasındayım, C-HR o yüzden cazip olabilir diye düşündüm...Sizinki ise Yaris ile Passat kıyaslaması gibi bir şey olmuş. Dostane tavsiyem, karar vermekte acele etmemenizdir, bu kadar geniş yelpazede pişmanlık kaçınılmaz gibi duruyor zira...
  • quote:

Orijinalden alıntı: doncivan

quote:

Orijinalden alıntı: kizilat

Bu araci cok takip ettim ama 90k seviyelerinden alacaksam skoda kodiaq beklerim her ne kadar dsg sansimani sevmesemde f/p rakipsiz duruyor b suv crossover nere d suv nere

C-SUV larla kıyaslasan anlarım da Kodiaq biraz abes olmuş doğrusu...Önce almayı düşündüğümüz, ihtiyaç duyduğumuz, tercih ettiğimiz araç segmentini belirlemeliyiz. Şahsen B-SUV ile C-SUV arasındayım, C-HR o yüzden cazip olabilir diye düşündüm...Sizinki ise Yaris ile Passat kıyaslaması gibi bir şey olmuş. Dostane tavsiyem, karar vermekte acele etmemenizdir, bu kadar geniş yelpazede pişmanlık kaçınılmaz gibi duruyor zira...

Toyota dan aradılar 22 ekim de Kilyos da deneme sürüşü için sözleştik. Döviz kurları malesef yukarı yönlü bu durum zaten yüksek beklenen chr fiyatlarını eğer böyle giderse daha da yukarıya çekecek. Kodiaq meselesine gelirsek doncivana katılıyorum. Skoda güzel bir
    İş çıkarmışa benziyor fakat rakibi chr değil müşteri algısı açısından değil fakat fiyatları birbirine yakın olacak olması da tabiki çelişkili bir durum...

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.