Şimdi Ara

C sınıfında en iyi sedanlar hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Megane 4 denmiş. Daha önce 2 yıl Megane 2 sahibi oldum, Renault'yu da severim. Fransızlara karşı önyargım da yoktur, 3 sene C-Elysee, 1 sene C4 kullandım.

Megane 4'ü kullandım, yolcu olarak da bindim. Tipi güzel eyvallah ama kimse kusura bakmasın o paranın arabası değil. Focus, Octavia, A3 ve Astra varken alınmaz.
  • Megan4

• Şu an en iyisi civic, mazda3 sonra megane sonra elantra corolla gelir sonra focus astra sonra da jetta octavia egea.

• Mazda 3 ile Civic
  • hangisi en iyi bilmiyorum ama o işçilikle ve motorla civic'in en iyi olmadığından eminim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mazda 3
  • A3 sedan-Astra-Focus-Octavia

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • elantra,megane,focus,astra iyi olanlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nirvana333 -- 22 Kasım 2017; 20:12:47 >
  • A3 sedan, megane, mazda 3, octavia

• Ceratoda iyi bir alternatif

• quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Şu an en iyisi civic, mazda3 sonra megane sonra elantra corolla gelir sonra focus astra sonra da jetta octavia egea.

Civik gocmuyor mu hocam?
  • isyankar muhterem Dede bırak bu işleri
  • unforgiven1127 kullanıcısına yanıt
    Üretim hataları olur yeni modellerde, düzeltirler. Kronik olması daha kötü. Yağ yakma, şanzıman vs.

• Focus 1.6tdci

• Adamin verdigi listeye bak civic en basta octavia sonda anti vagcilik yapacam diye cok komik durumlara dusuyosunuz, yapmayin yazik

• Megane 4 denmiş. Daha önce 2 yıl Megane 2 sahibi oldum, Renault'yu da severim. Fransızlara karşı önyargım da yoktur, 3 sene C-Elysee, 1 sene C4 kullandım.

Megane 4'ü kullandım, yolcu olarak da bindim. Tipi güzel eyvallah ama kimse kusura bakmasın o paranın arabası değil. Focus, Octavia, A3 ve Astra varken alınmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Şu an en iyisi civic, mazda3 sonra megane sonra elantra corolla gelir sonra focus astra sonra da jetta octavia egea.

Civic Mazda ve Megane'ın iyi oldukları konusunda hem fikiriz. Göçük mevzusunu bir kenarı bırakırsak civic direksiyon tepkileri, tasarım, ve süspansiyon konforu konusunda oldukça başarılı bir otomobil. Fakat o da malzeme ve işçilik konusunda pek iyi değil.

Fakat Elantrayı, Focus Astra ve Octaviadan önde tutmanızı garipsedim Sizce hangi kriterlere göre elantra bu 3 araçtan daha iyidir?

Bana sorarsanız Elantra bu 3 otomobilden malzeme ve işçilik kalitesi konusunda bir hayli daha geride. Sürüş dinamikleri konusunda Astra ve Focusun bariz gerisinde. İç ve bagaj hacmi gibi konularda ise octaviadan geride. Tasarımı güzel ve dizel motoru kuvvetli, bunun dışında c segmentinde ilk sıralara oynayabilecek bir otomobil olduğunu düşünmüyorum ben şahsen

Corollanın da konumu tartışılabilir tabi her kullanıcının ihtiyacı ve tercihi farklıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abstraction -- 22 Kasım 2017; 20:47:59 >

• 0km benzin veya lpg otomatik

Civic

2. Elde full dizel otomatik

Megane4 icon

2.elde orta donanim dizel-oto

Astra elite

2.elde baz dizel otomatik

Focus ve Corolla

Manuel vites hakkinda hic arastirmam yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jac0B0 -- 22 Kasım 2017; 20:56:9 >
  • Premium segmenti saymaz isek mazda3 ilk sırayı alır

Focus astra megane octavia

Honda önce hatasını düzeltsin sonra araya bi yere girer

• s40 diyeceğim ama güncel bir model değil. Bu sebepten volvonun D'nin yanında C sınıfındaki boşluğu da dolduran sedanı s60 diyeceğim. Her ne kadar fiyat bakımından C sınıfında olmasa da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacker -- 22 Kasım 2017; 21:9:23 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.