< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
hangisi en iyi bilmiyorum ama o işçilikle ve motorla civic'in en iyi olmadığından eminim.
|
Civik gocmuyor mu hocam?
|
Adamin verdigi listeye bak civic en basta octavia sonda anti vagcilik yapacam diye cok komik durumlara dusuyosunuz, yapmayin yazik
|
Şu an en iyisi civic, mazda3 sonra megane sonra elantra corolla gelir sonra focus astra sonra da jetta octavia egea.
|
Megane 4 denmiş. Daha önce 2 yıl Megane 2 sahibi oldum, Renault'yu da severim. Fransızlara karşı önyargım da yoktur, 3 sene C-Elysee, 1 sene C4 kullandım.
Megane 4'ü kullandım, yolcu olarak da bindim. Tipi güzel eyvallah ama kimse kusura bakmasın o paranın arabası değil. Focus, Octavia, A3 ve Astra varken alınmaz. |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nirvana333 -- 22 Kasım 2017; 20:12:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abstraction -- 22 Kasım 2017; 20:47:59 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jac0B0 -- 22 Kasım 2017; 20:56:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacker -- 22 Kasım 2017; 21:9:23 > |