Bildirim
C180 kompressor Tüplü
adidas TERREX ANYLANDER R.RDY Spor AyakkabıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKXSV2QW
14 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam neden o araca tup taktırarak gunaha giriyorsunuz ki -
Tuplu sumbul dusun bence. Belese gidersin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mercedes te lpg etkisini bilmiyorum ama genel olarak motor aksamları pahalı olam bir araca lpg nin ilerde çok masraflı tamirlere yol açabileceğini düşünüyorum
Kökü 90'lı yıllara dayanan bir motor olur kendileri. Bunların çoğu zaten LPG'li geziyor. Motor tüpe uyumlu. Ama bir depoyla ne kadar gider bilmiyorum. Tahminen 3 kere dolum yaparsınız.
O araca tüp takılır mı diycem de benzin fiyatları her şeyi makul kılıyor. 3 depo doldurursunuz tahminen
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
her ilde doldurursunuz -
lpg den çekinmeyin bence o araçlara da takılır başkasına da takılır.ortalama 120 km hız ve 40 lt ile uzun yolda 400 km civarı gidiyor benim qashqai. -
İngiltere kralicesi bile lpgli araca biniyor ama bizde lpg fakir isi olarak goruluyor
Liselilerden gelen komik yorumlara da, diğer arkadaslardan gelen samimi yorumlara da teşekkür ederim. :)
quote:
Orijinalden alıntı: huqqa
Liselilerden gelen komik yorumlara da, diğer arkadaslardan gelen samimi yorumlara da teşekkür ederim. :)
sıl doldurulmasının sebebi lpg tüplerinin 30-35 lt almasından kaynaklanıyor,benzine göre %20 de fazla yakar ona göre menzil çok az oluyor.
c180'e tüp komikmiş -
Yav c180 araba değil mi mercedes olunca ne değişiyor lpg ye uyumu olan bir motoru neden enayi gibi benzinle kullanayım.
Eşşeğin bilmediği ot başını ağrıtır.Merco'ların motoru genelde benzine alışıktır.Her ne kadar lpg'de çalışabilsede bi yerde tıklar...
Ne kadar mercedeste olsa konu lpg olunca reno fiat vw'nin atmosferikleri lpg'de daha sorunsuz. -
Mercedes'in motor mühendisleri toplanmış.
Bir arkadaşım 2009 makyajsıza 40-50.000 kmdir lpg ile biniyor. Markası prins. Bir sorunu yok şimdilik.
Ha bir ekleme yapayım herif bostancı civarında 13 litre ortalama tüketimle kullanıyor. Bir zahmet taksın böyle arabaya lpg.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marmaratic -- 30 Ekim 2015; 13:25:29 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X