Şimdi Ara

C180 kompressor Tüplü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkesin bayramını en içten dileklerimle kutlarım.

Arkadaslar tüplü 2012 model amg kasa c180 düşünüyorum fakat lpg cok sık dolduruluyor diye duydum. 1000 km 'lik yol için ortalama kaç liralık gaz alırım acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam neden o araca tup taktırarak gunaha giriyorsunuz ki
  • Tuplu sumbul dusun bence. Belese gidersin

• Mercedes te lpg etkisini bilmiyorum ama genel olarak motor aksamları pahalı olam bir araca lpg nin ilerde çok masraflı tamirlere yol açabileceğini düşünüyorum

• Kökü 90'lı yıllara dayanan bir motor olur kendileri. Bunların çoğu zaten LPG'li geziyor. Motor tüpe uyumlu. Ama bir depoyla ne kadar gider bilmiyorum. Tahminen 3 kere dolum yaparsınız.

• O araca tüp takılır mı diycem de benzin fiyatları her şeyi makul kılıyor. 3 depo doldurursunuz tahminen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • her ilde doldurursunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mercedes C180 Coupe
    5 yıl önce açıldı
    Honda civic elegance benzin+lpg
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • lpg den çekinmeyin bence o araçlara da takılır başkasına da takılır.ortalama 120 km hız ve 40 lt ile uzun yolda 400 km civarı gidiyor benim qashqai.
  • İngiltere kralicesi bile lpgli araca biniyor ama bizde lpg fakir isi olarak goruluyor

• Liselilerden gelen komik yorumlara da, diğer arkadaslardan gelen samimi yorumlara da teşekkür ederim. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: huqqa

Liselilerden gelen komik yorumlara da, diğer arkadaslardan gelen samimi yorumlara da teşekkür ederim. :)

sıl doldurulmasının sebebi lpg tüplerinin 30-35 lt almasından kaynaklanıyor,benzine göre %20 de fazla yakar ona göre menzil çok az oluyor.

• c180'e tüp komikmiş
  • Yav c180 araba değil mi mercedes olunca ne değişiyor lpg ye uyumu olan bir motoru neden enayi gibi benzinle kullanayım.

• Eşşeğin bilmediği ot başını ağrıtır.Merco'ların motoru genelde benzine alışıktır.Her ne kadar lpg'de çalışabilsede bi yerde tıklar...

Ne kadar mercedeste olsa konu lpg olunca reno fiat vw'nin atmosferikleri lpg'de daha sorunsuz.
  • Mercedes'in motor mühendisleri toplanmış.

Bir arkadaşım 2009 makyajsıza 40-50.000 kmdir lpg ile biniyor. Markası prins. Bir sorunu yok şimdilik.

Ha bir ekleme yapayım herif bostancı civarında 13 litre ortalama tüketimle kullanıyor. Bir zahmet taksın böyle arabaya lpg.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marmaratic -- 30 Ekim 2015; 13:25:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.