arkadaşlar c3 dizel araçların 2004 modelleri 16-16.5 arası internette fiyatları var.acaba bu araçların fiyatları neden bu kadar uygun?uygun diyorum çünkü aynı fiyata diğer markaların van tipli modelleri satılıyor.acaba araç sahipleri memnun değilmide bu kadar fiyata birde düşük kmdeki araçlarını satıyorlar?bilen varsa yanıtlarsa sevinirim çünkü genelde bu fiyatlar normalse bende almayı düşünüyorum.
bende yakın zamanda bu araçları çok araştırdım... bu kadar ucuzu ancak 120.000 140.000km'deki araçlar olabilir... kmsi düşükse bi kaç parça boyası ve ufak hasarları vardır mutlaka... şimdi şöyle... bu araçlarda turbo sorun çıkardımı tamir için 5milyara yakın bir meblağ bayılmak zorundasın... bende oha demiştim ama gerçekten böyle birşey başına gelen bir abiyle konuştum gerçekten böyle... servis masrafları peugeot yada renault'a göre neredeyse 2- 2.5 kat daha pahalı. aynı şekilde parçalarıda öyle... yani sorun çıkartmaya başladımı masraflar peşini bırakmıyor. galiba satanlarda bol çıkan sorunlardan bıktıkları için uygun fiyata acil bırakmaya çalışıyor.
bu dediğiniz fiyatlar 70 bg'likler olabilir, daha 2 ay önce 18,750'ye uygun fiyatlı diye 92 bg 2004 model 60.000 km'de c3 aldık arkadaşa. o zaman araştırdığımızda 19-21 milyar arasındaydı..
Tum araclarin fiyati cok uygun. Artik 2. el araba piyasasi, 2. el cep telefonu gibi oldu. WV de, Opel de, japonlar da cok ucuz. Hem bir arkadasin dedigi gibi 92 full olanlar asagi yukari 20000 (2004) civarinda. Tabi abarti km ve fazla hasarli ise 18000'e de bulunabilir.
Ben 22650 verdim 2 yil once 92'lige. cep telefonu gibi ucuzluyor. Kayinpederde 1996 R19 var, oldukca iyi bir alet, klimali falan. 8000 zor veriyorlar. Yani 2. el artik mezarda arkadaslar.
Bu durumda yapilacak olay, cok acele etmiyorsaniz, hani plaka takilip 150-1500 km. arasi kullanilip da begenilmeme gibi sebeplerden satilan araclar var ya, onlari bulup 3-4 milyar avantaja alacaksiniz. "0" sahibi olacaksiniz.