Şimdi Ara

c3 hakk1nda neler düsünüyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar c3 almak istiyorum fakat bu kadar seçenek varken karar veremiyrum. fikirlerinizi bekliyorum

• bana pek iyi bir araba görüntüsü vermiyo açıkçası!! oturaklı durmuyo pek,kullanmadım görünüşten böyle bir izlenim oluştu...arkadaşta 2005 fabia var 101 lik,o da c3 almak istemişti ama sonra gitti fabia aldı,yani 2 aracı yanyana koyduğunda fabia çok daha sağlam bi görüntü veriyo...tekrar söylüyorum kullanmadım c3 belki yanılıyorum!! ama c3 ün dış görünüşü 10 numara

colt,yeni fiesta,yepyeni yaris e de bak bi
  • bence güzel araba, kampanya da dizeli 23 milyar
  • 23 milyar ama donanım yok. klima bile opsiyonel.

quote:

Orjinalden alıntı: iverson03

bence güzel araba, kampanya da dizeli 23 milyar
  • abi c3 bence güzel araç.. Ne kadar paran var bilmiorum ama Alıcaksan 1.6 92 HP lik modelden al - full. 28-29 gb. heralde... Tepe tepe bin....
  • 5 PARA ETMEZ AT ÇÖPE GİTSİN
    23 MİLYARA UÇAĞA BİNERİM BEN
  • quote:

Orjinalden alıntı: asdef

5 PARA ETMEZ AT ÇÖPE GİTSİN

• YANLIŞSAM YANLIŞSIN DEYİN
  • bence yanlış düşünüyorsun. Yaklaşık 6 aydır C3 1.4i sensodrive kullanıyorum. Son derece güvenli, iç mekanı ferah, kullanılan malzeme ve işçilik kaliteli, sorunsuz ve kullanması keyifli bir araba. Bu arabayı kullandın mı bilmiyorum ama dışarıdan görünüşü ile bir yargıya varmak ne kadar doğru? Güvensiz olduğunu iddia edenler yol tutuşu hakkında nesnel bir bilgiye sahip mi bilmiyorum ama araba tam olarak 1040 kg bu uzun yolda yan rüzgarlarda veya yanınızdan büyük bir araç geçtiğinde oluşan yolda gezinme gibi sorunları ortadan kaldırıyor (daha önce palio kullanırdım bu yolda gezinmesi zaman zaman tehlikeli olabiliyordu). Almayı düşünülere rahatlıkla tavsiye edebileceğim dir araba.
  • quote:

bir şey hakkında kötü bir yorum yapacaksan nedenlerini de belirt ki söylediğinin elle tutulur bir yanı olsun. aksi takdirde kimse yorumlarını ciddiye almaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: prodrive

quote:

bir şey hakkında kötü bir yorum yapacaksan nedenlerini de belirt ki söylediğinin elle tutulur bir yanı olsun. aksi takdirde kimse yorumlarını ciddiye almaz

+10000
    Hakkaten asdef kardeşim varsa bi sebebi paylaş biz de bilelim - ne de olsa bu forum bilgileri paylaşmak için değil mi? yok hakkaten arabayı sevmiyosundur - dersin ki ben arabanın tipini, tekerini, pistonunu vs... beğenmiyorum - şu şu özelliği kötü...... Adam düzgün bi soru sormuş fikir istiyo hepimizden - bu mudur fikir paylaşımın?????

• aslında c3 tam bi aile arabası gibi duruyor ama
  • valla ben o arabayı sevmedim.arkadaşa alıcaktık test sürüşünü yaptım.
    ilk kıl kaptığım şey adamlar benzinli ile dizele aynı kadranı koymuşlardı.ılan zaten bi tane kadran var oda benzinliyle aynı.dizel arabada redli 6000 devir olacak işmi yaw.

ikincisi arabanın altı çok alçaktı bayinin önündeki küçücük kaldırımdan inerkende çıkarkende altı sürttü.adam inkar etti ama sanki ilk defa araba altı sürttüğünü duyuyoz.

arabanın içi çok tıkış pıkış geldi banaelimi kolumu rahat hareket ettiremedim bi türlü.

arabanın ön göğsü çok yüksek kaplumbağa hissi verdi bana açıkçası.....
  • walla C3 hakkında yorum yapamam ama C2 süper olmuş...bakmanızı öneririm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xdanger -- 30 Aralık 2005 18:23:06 >
  • Ben de c3 almak istiyorum bi zamanlar ve de uzun bir araştırmadan sonra kullanan kişilerden de aldıgım bilgiler ile bu istegimden vazgeçtim...

sen de vazgeçebilirsin ortaya teknik bir sürü problemin çıktıgından bahsetti hepsi ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.