Şimdi Ara

C4 Cactus 1.2 puretech 82hp alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
9.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dizel ile arasında epey fiyat farkı var. yakıt olarakta üzeceğini sanmıyorum c4 cactus 82 beygirin. Epey kararsız kaldım. Olumsuz yorum yapanda çok olumlu yorum yapanda çok. Araç çeker mi? Çoğunlukla okula gidip gelmek için kullanacağım. Max 2 kişi oluruz yani gün içerisinde. 0-100 olarak 15 saniye diyor. Eski aracım ibiza fr 150 beygirlikti. Sattım 8-9 litre yaktığı için. Ondan sonra bu performans olarak çok üzer mi yoksa o kadar da kötü değil mi? Önerilerinizi alabilir miyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesreis26 -- 1 Eylül 2018; 8:59:47 >

• 150 bg likten aşağısını alma sonra derslerini kaçırırsın.1.2 motor çekmez yürümez yolda kalırsın ,hararet yapar conta yakar lastiği patlar herşey olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhenatonnn

150 bg likten aşağısını alma sonra derslerini kaçırırsın.1.2 motor çekmez yürümez yolda kalırsın ,hararet yapar conta yakar lastiği patlar herşey olabilir.
    Bu ne teknolojisi anlamadım ki. 1.0 tsi motorların 0-100 9 saniye bunun 15 saniye. Yazılımda atamayacağım henüz çıkmamış..
  • citroen pejo alıyorsam dizeli için alırım hocam psa motorda iyidir benzinli alacaksam farklı tercihlerim olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackSparro131

citroen pejo alıyorsam dizeli için alırım hocam psa motorda iyidir benzinli alacaksam farklı tercihlerim olurdu.
    Otomatik vites istediğim için hem dizel hem otomatik bütçemi çok zorlar hocam. 70-75tl bütçe var. Baktığım c4 yakıtı hoşuma gitti şehir içi 5 şehir dışı 3.9
  • enesreis26 E kullanıcısına yanıt
    Benzinlinin o kadar yakacağına ihtimal vermiyorum hemde benzin fiyatları 7 tl de kalmaz 12-13 tl olması gerekiyor şuan fiyatları ve devletin geçim kaynağı vergi bundan uzun süre vazgeçemezler istesede geçemez binlerce memur asker hemşire öğretmen emekli vs maaşları ödemek zorunda elinde sonunda reel değerine ulaşacak o yüzden iyi düşün.
  • Atmosferik motor olduğu için yazılımın da çok işe yarayacağını sanmıyorum hocam. 0-100 ün düşük olması motordan çok ETG5 şanzımandan kaynaklanıyor. Aynı aracın manueli 12.9 saniye.

Fakat 1.2 atmosferik puretech motorun maksimum torku olan 118 Nm yi 2750 devirde vermesi alt devirlerinin canlı olduğunu gösteriyor. Bu nedenle 82 hp olmasına rağmen alt devirleri cansız olan 90-100 hp araçlardan şehiriçinde daha fonksiyonel olacağını düşünüyorum. Fakat aracı deneme şansım olmadı kağıt üstündeki rakamlara bakarak konuşuyorum.

Biz de geçen hafta ablam için 0 km 2017 C4 Cactus 1.2 ETG5 Feel opsiyonlamistik fakat biraz düşününce 1.6 dizel Shine daha cazip geldi, onu aldık.

Buarada eğer zam gelmediyse Gaziantep Adım Otomotiv geçen hafta benzinli siyah renk Cactus'u 78.5 a bırakıyordu. Bence fırsat aracı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kuga 2,0 TDCİ Alınır mı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anxiolytic

Atmosferik motor olduğu için yazılımın da çok işe yarayacağını sanmıyorum hocam. 0-100 ün düşük olması motordan çok ETG5 şanzımandan kaynaklanıyor. Aynı aracın manueli 12.9 saniye.

Fakat 1.2 atmosferik puretech motorun maksimum torku olan 118 Nm yi 2750 devirde vermesi alt devirlerinin canlı olduğunu gösteriyor. Bu nedenle 82 hp olmasına rağmen alt devirleri cansız olan 90-100 hp araçlardan şehiriçinde daha fonksiyonel olacağını düşünüyorum. Fakat aracı deneme şansım olmadı kağıt üstündeki rakamlara bakarak konuşuyorum.

Biz de geçen hafta ablam için 0 km 2017 C4 Cactus 1.2 ETG5 Feel opsiyonlamistik fakat biraz düşününce 1.6 dizel Shine daha cazip geldi, onu aldık.

Buarada eğer zam gelmediyse Gaziantep Adım Otomotiv geçen hafta benzinli siyah renk Cactus'u 78.5 a bırakıyordu. Bence fırsat aracı.
    Benim bulduğum 2015 benzin otomatik shine cam tavanı yok. 48binde hatasız beyaz renk. 72.000 istiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: JackSparro131

Benzinlinin o kadar yakacağına ihtimal vermiyorum hemde benzin fiyatları 7 tl de kalmaz 12-13 tl olması gerekiyor şuan fiyatları ve devletin geçim kaynağı vergi bundan uzun süre vazgeçemezler istesede geçemez binlerce memur asker hemşire öğretmen emekli vs maaşları ödemek zorunda elinde sonunda reel değerine ulaşacak o yüzden iyi düşün.
    Çok teşekkür ederim ilgin için

• Aracı bilmiyorum anca. İbizadan sonra cactus ne biliyim gıcık kapabilirsiniz. Her ne kadar kullanmasamda TSİ dan inipte anladığım kadarıyla 1.2 düz atmosferik turbosuz araçtan hiç tad alamazsınız. Anladığım kadarıyla biraz büyük heybetli olsun diye ibizadan böyle bi geçiş düşündüz ama memnun etmez sanmıyorum.

Üstelikte 72 bin tlye cok güzel alternatifler varken ne bileyim. Tekrar ibiza alırım daha güzel ya. (Eski bir ibiza kullanıcıs :) ÖZlüyorum ibizamı bazen )
  • 2011 c4 lere bakın fiyat olarakta bütçene uygun hemde dizel otomatik alabilirsin. Üst donanım olanlardan. Cactus adamını cezbediyor ama benim tercihim 2011 c4 olur

• 1.2 ETG5 şehir içi 6.5-7lt, şehir dışı tam yük şke 5.5lt yakıyor.

https://forum.donanimhaber.com/citro-n-c4-cactus--125181983

• enesreis26 E kullanıcısına yanıt
    72.000 e Ds3 te alabilirsin 1.2 puretech 110bg turbolu şanzımanda eat6 (etg5 den çok daha iyidir) 0-100 9.6sn , kırmızı beyaz , siyah beyaz olanları çok hoş...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.