Bildirim
c4 mü astra J mi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben dede aynı bütçe var astra düşünüyorum. ama sedan mı hb mi alsam karar veremedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: gkhnmr
ben dede aynı bütçe var astra düşünüyorum. ama sedan mı hb mi alsam karar veremedim.
hocam dün galeriye gidip astra j ile c4 ü yanyana çektirip inceledim c4 daha bir iyi geldi bana, ewt opel isim olarak ağır basıyor, ama yakıt, performans, izolasyon vs. c4 öne çıkıyor ama diğer tarafta bilindik astra, kafalar karışık anlıyacağın... ama astra dersen tabiki hb.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abex -- 11 Nisan 2016; 23:06:52 > -
birde sürüş testi yapmak lazım astra hb yi test ettim çok hoşuma gitti. ama c4 ü deneme fırsatım olmadı henüz.
Motorizasyonlar neler acaba.
C4 lerde o fiyatlara neredeyse dizeller alinabiliyorken benzinli tavsiye etmek pek makul bir hareket olmaz ancak genel olarak beni gordugum ve incelemelerde astra daha iyi bir arac.
quote:
Orijinalden alıntı: froster2006
Motorizasyonlar neler acaba.
C4 lerde o fiyatlara neredeyse dizeller alinabiliyorken benzinli tavsiye etmek pek makul bir hareket olmaz ancak genel olarak beni gordugum ve incelemelerde astra daha iyi bir arac.
daha iyi derken.. mesela..? -
quote:
birde sürüş testi yapmak lazım astra hb yi test ettim çok hoşuma gitti. ama c4 ü deneme fırsatım olmadı henüz.
valla ben sadece iki araca yüzeysel baktım c4 daha iyi geldi. ama c4 ü kullanırsan tecrübelerini mutlaka bana yaz olur mu..? -
quote:
Orijinalden alıntı: abex
quote:
valla ben sadece iki araca yüzeysel baktım c4 daha iyi geldi. ama c4 ü kullanırsan tecrübelerini mutlaka bana yaz olur mu..?
tabi fırsatım olursa seni haberdar ederim
Tabii ki ASTRA. 4 sene oldu alalı daha tık demedi. Taş gibi araba. -
C4 derim.
C4 teki donanım Premium ayarında Amerikalı bir Almandan tam Alman performansı alınamaz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X