Bildirim
C4 TÜp sorunsalı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
C4 1.6 VTi.120 Hp ler fabrika çıkışı lpg li satılıyordu bir dönem.
Lpg uyumlu ama doğru kit önemli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2006 Citroen 1.4i SX aracım var benim de. 2016 Şubatında ilk sahibinden aldım benzinli vaziyette 122.000KM'de.
Forumları çok araştırdım, sanayide LPG ustalarına gittim hatta yetmedi Atiker'in fabrikasına gittim (Konya'da).
Klasik sorun rölantide titreme ve stop etme idi.(+Motor İkaz Lambası)
Bir kısım usta sorun olmaz dedi, bir kısım ise Fransızda LPG'ye girme arabayı öyle hemen sat dedi.
Gerçekten Haziran ayına kadar 4-5 ay konuyu araştırdım, satma arefesine de geldim aracı hiç bulaşmayayım diye.
Ama araç çok temiz olduğu için satmaya kıyamadım ve riske girip Haziran 2016'da AKL marka kit taktırdım.
Çok şükür korktuğum gibi olmadı.
Nadiren titreme ve stop etme yaşatsa da bunun boğaz kelebeiğnden kaynaklandığına kanaat getirdik motor ve LPG ustalarımızla.
O sebeple 8-9 Bin KM'de veya 10 Bin KM'de bir Boğaz kelebeğini temizleyerek yolumuza devam ediyoruz.
Şu an sadece Motor İkaz lambası yanıyor o da zaten benzin yerine LPG ile çalıştığından karışımdaki farkı sebebiyle Kirli Yakıt uyarısından kaynaklı.
Yâni şimdilik çok memnunum.
-
Ben 2 ay önce aldım aracı lpg'li benimde. Motor soğukken ilk çalıştırmada titriyo ısındığı zaman hemen normale dönüyor. Bende neden acaba derken depoya temizlik katkısı attım baya azaldı yok olmadı ama ciddi azalma oldu titremede acaba sizinki gibi boğaz kelebeği mi kirliydi de temizlendi?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X