Şimdi Ara

C4X 1.2 shine vs Kamiq Elite 1.0 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • C4X ile Kamiq kıyaslayıp Kamiq alınır diyenler net olarak cahildir.

C4X Kamiq i bagajında gezdirir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Net C4X. Kamiq'in daha iyi olduğu tek bir konu bile yok. Motor, şanzıman, genişlik, konfor vs.vs.

• DGDuman D kullanıcısına yanıt

Shine paket

• C4X için; 2021-23 arası C3,C4 ve C5 modeller için boya atması ile alakalı çok fazla yorum, ekran görüntüsü ve video gördüm. Bu durum beni düşündürüyor açıkçası. Konu ile alakalı bayiyi aradım. O kadar agresif bir tutum sergiliyorlar ki hayret ettim. "Aracı almayı düşünüyorum ama bu konuda garanti verebilir misiniz?" diyorum, "Biz kusurlu ürün satmıyoruz, boya zaten garanti dahilinde. Her arabayı bu şekilde araştırırsanız hiçbir araba alamazsınız" diyor. Tabii ki de araştıracağız, binbir güçlükle biriktirdiğimiz dünyanın parasını veriyoruz bu araçlara. Neden bile bile lades yapalım?

Sonuç olarak özellikle buradaki yorumları dikkate alıp iyice C4X almaya niyetlenmiştim ama boya konusunda bu kadar problem yaşayan insan varken ne kadar mantıklı bilmiyorum.

• DarkSpirit D kullanıcısına yanıt

Zaten karşılaşabileceğiniz en olası sorun boya problemi. Elektronik sorunlarda akabinde gelir. Hani baktığınız diğer araçlar öyle olmalı ki, C4X için bu risklere girdiğinize değsin. Benim durumumda öyleydi ve ben bu riske girdim.

Bu citroenler hep böyle dandik işte . Forumun lafıyla araba alınmaz. Burada zamanında mazdada överlerdi şuan Mazda alan yok. Söyle düşün Citroen bu araçları nasıl uyguna satabiliyor ? Bir yerlerden çalıyor işte. Son olarak haberlere çıkmış marka

C4X 1.2 shine vs Kamiq Elite 1.0

• ya cahil mahil diyen tipler var. gidin kendiniz citroen alın kendi paranızla milletin aklını çelmeyin.

• SmuraY S kullanıcısına yanıt

Siz bu parametrelere göre hangi aracı tavsiye edersiniz? Şu an tekrar araştırma içerisine girdim, bütün modellere bakıyorum açıkçası.

Hocam dün ben zaten fikir verdim. Zevkler ve renkler artık biraz. VW taigo'da bakabilirsin bence bütçene uyar amblemi seviliyor bu ülkede.

• Moueson kullanıcısına yanıt

Moueson dostum..tam C5AC alma arifesinde mesajını gördüm..Beni ikna ettin..2 tane kemik ısmarladım ..bakalım ne olacak C4X 1.2 shine vs Kamiq Elite 1.0 

Edit :Unuttum kasaptan ısmarladım ,suyuna çorba yapmaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tartekin -- 16 Haziran 2024; 20:23:11 >
  • Bu bütçede Arona FR Plus olabilir. Tek eksiği cam tavan ve otomatik park freni yok. Dolu araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 16 Haziran 2024; 21:39:12 >
  • Konudan bağımsız size önerilen tüm araçlar c4x ten çok daha küçük ve dar araçlar. Kullanışlılık önemliyse c4x piyasa derdindeyseniz. Başka bir şey bakın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.