Şimdi Ara

C5 2.0 Hdİ 2003-2004 ACİL

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar uzun zamandır 2003-2004 model c5 bakıyorum hala bulamadım. ağustosta 2003 model 133.000kmde kaçırdım bir tane 25.000 ytl ye km kafamı karıştırdı. Bu aracın masrafı nedir, ne yakar,alırsak son sahibimi oluruz ve en önemlisi kaç para yapar. Satan varsa alıcıyım.

• Yapay Zekanın Yanıtı

2003-2004 Citroen C5 2.0 HDi: Kapsamlı Bir İnceleme

2003-2004 Citroen C5 2.0 HDi, otomatik vites seçeneğiyle sunulan orta sınıf bir sedan otomobildir. Bu araba, konforlu sürüşü, gelişmiş özellikleri ve güvenilir performansıyla bilinmektedir.

Motor ve Performans

2.0 litrelik HDi dizel motor, 110 beygir gücü ve 250 Nm tork üretmektedir. Bu motor, yumuşak ve verimli bir sürüş deneyimi sunar. Otomatik şanzıman, vites geçişlerini sorunsuz bir şekilde gerçekleştirir.

Konfor ve Özellikler

C5 2.0 HDi, hidrolik süspansiyon sistemi ile donatılmıştır. Bu sistem, eşsiz bir sürüş konforu sağlarken, yol tutuşunu da iyileştirir. Ayrıca araçta çift bölgeli klima kontrolü, elektrikli sunroof ve deri döşeme gibi çeşitli konfor özellikleri bulunmaktadır.

Güvenlik

Güvenlik açısından, C5 2.0 HDi, altı hava yastığı, ABS frenler ve Elektronik Stabilite Programı (ESP) gibi ileri düzey özellikler sunmaktadır. Araba, Euro NCAP çarpışma testlerinde beş yıldız almıştır.

Kullanıcı Yorumları

2003 model C5 kullanıcıları, aracın konforunu, güvenilirliğini ve yakıt verimliliğini övgüyle karşılamaktadır. 2004 model kullanıcıları ise geliştirilmiş tork ve performanstan memnun kalmıştır.

Sonuç

2003-2004 Citroen C5 2.0 HDi, konfor, güvenlik ve performans arayanlar için harika bir seçenektir. Otomatik vitesli seçeneği, sorunsuz ve keyifli bir sürüş deneyimi sunmaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bu araçtan anlayan yok sanırım. alırsam elimde kalıcak galiba...
  • 1 sene önce bende bu araçlara bakmıştım . araçlar özellik olarak full bir araç ama otomatik viteste proplem yaşayabilirsin demişlerdi . o yüzden bende almaktan vazgeçmiştim. otomatik viteste sorun olursa masrafı fazla olur. illaki bu araçtan alacam diyorsan şanzımanına iyice baktır derim
  • arkadaşım bu araçların yakıtıyla ilgili bilgin varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: efecs

arkadaşım bu araçların yakıtıyla ilgili bilgin varmı?

maalesef yakıtla ilgili bilgim yok .
    nedense bu konuda citroenci arkadaşlar sana yardımcı olmamışlar
  • bugün tanıdık bir galeride baktım şehir içi 200 şehir ışı 180 dediler. çok hoşuma araç.
  • bende mondeo dizel var hemde düz vites 200 ytl den fazla yakıyor .bence c5 otomatik oldugu için sehiriçinde 200 ytl den fazla yakar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    clio 2 1.6 16v 2002 model
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • araç uzakta baktırabilirsem riske giricem.
  • citroen c5 2.0litre hdi 136cv ise al deriim

bende 407 var 2.0litre 136cv hdi

c5 .mondeo c max bunlarin motorlari aynidir

ford ile pca ortak yapimi 2004te cikan motorlari

c5 ile 1700km yol yaptim hic yorgunluk hissetmedimi soyleyebilirim

konforlu yol tutusu bi harika yakit olarakta normal uzun yolda bir depo ile yaklasik 850 900km arasi gidiyor

tebi bu insandan insana deyisir
  • arkadaşım hala düşünüyorsan bu araçtan DOD bünyesinde kayseri de var bi tane.internetten bak bi.
    quote:

Orjinalden alıntı: efecs

arkadaşlar uzun zamandır 2003-2004 model c5 bakıyorum hala bulamadım. ağustosta 2003 model 133.000kmde kaçırdım bir tane 25.000 ytl ye km kafamı karıştırdı. Bu aracın masrafı nedir, ne yakar,alırsak son sahibimi oluruz ve en önemlisi kaç para yapar. Satan varsa alıcıyım.
  • araç çok konforlu vede yayla gibi geniş.hele bagajına diyecek yok.3 adam yatar valla

http://www.sahibinden.com/kelepir_c5_2_0_dieselWQQaXQQ5214757WQQpXQQdisplayitem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.