Şimdi Ara

c6-01 tavsiye edermisiniz ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 5800'ımı değiştirmeye karar verdim ve c6-01 bütceme en uygun olan telefon.
    Kullananlar tavsiye edermisiniz ?

-Telefondan film izlemek
    -Nette çok gezerim ram sıkıntısı olmayacak.
    -Fotoğraf ve video kalitesi
    -Dokunmatik hassasiyeti.
    -Uzun Batarya süresi

Bunları bana sağlayabilir mi ?

• 5800'ı değiştirmeyi düşünmekle doğru bir karar vermişsin ama c6-01 doğru tercih mi dersen pek sayılmaz derim. daah doğrusu androidli cihazlar dururken nokia tavsiye etmem artık. misal c6-01'in yerine huawei dieos x5 düşünebilirsin.
  • dostname, bendede samsung 5620 monte modeli telefonum var.Gerçekten çok memnundum ama güncelleme çıkarılmadığından ve pek uygulama bulamadığımdan değiştireceğim...Her zaman nokia nın bir adım üstte olduğuna inanırım.5800 da iyi bir modeldi birkaç fabrikasyon hatası çıktı diye şimdi nerde bir 5800 başlığı görsem telefona söylemediklerini bırakmıyorlar.Bende nokia c6-01 i uzun zamandan beri araştırıyorum,ve sanada tavsiye ederim en kısa zmanda ben de alıcam
    Bazıları sana adını bile ilk defa duyduğun huawei adlı bir marka tavsiye edebilirler ben yanından bile geçem derim.Zaten tanındık,bilindik,iyi telefon üreten bir marka varken sadece androidli diye belkide bazılarımızın adını ilk defa duyduğu markayı almak saçmalık... Yine tercihi sana bırakıyorum ama tavsiyem nokia c6-01..

-Telefondan film izlersin çok rahat.
    -Fotoğraf ve video kalitesi gayet iyi
    -Dokunmatik hassasiyeti gerçekten mükemmel ayrıca telefonda gorilla glas çizilmez bir ekran ve nokianın n8 e bile koymadığı bir ekran özelliği var adı şuan aklımda değil.
    -Batarya süresi ne kadar gider bilemem bende cihazı kullanmadım ama forumdaki arkadaşlardan 4 günde yarıya bile gelmedi diyenler var kullanıma göre değişir

• quote:

Orijinalden alıntı: yiğit39

dostname, bendede samsung 5620 monte modeli telefonum var.Gerçekten çok memnundum ama güncelleme çıkarılmadığından ve pek uygulama bulamadığımdan değiştireceğim...Her zaman nokia nın bir adım üstte olduğuna inanırım.5800 da iyi bir modeldi birkaç fabrikasyon hatası çıktı diye şimdi nerde bir 5800 başlığı görsem telefona söylemediklerini bırakmıyorlar.Bende nokia c6-01 i uzun zamandan beri araştırıyorum,ve sanada tavsiye ederim en kısa zmanda ben de alıcam
    Bazıları sana adını bile ilk defa duyduğun huawei adlı bir marka tavsiye edebilirler ben yanından bile geçem derim.Zaten tanındık,bilindik,iyi telefon üreten bir marka varken sadece androidli diye belkide bazılarımızın adını ilk defa duyduğu markayı almak saçmalık... Yine tercihi sana bırakıyorum ama tavsiyem nokia c6-01..

-Dokunmatik hassasiyeti gerçekten mükemmel ayrıca telefonda gorilla glas çizilmez bir ekran ve nokianın n8 e bile koymadığı bir ekran özelliği var adı şuan aklımda değil.
    -Batarya süresi ne kadar gider bilemem bende cihazı kullanmadım ama forumdaki arkadaşlardan 4 günde yarıya bile gelmedi diyenler var kullanıma göre değişir

Bende huawei ye sıcak bakmıyorum açıkcası c6-01 de karar kıldım alacak gibiyim.

• guzel telefon al hocam hem belle de geliyor pederde var cok class duruyor huawei bilinmemis bi marka degil ama genede c6 01goruntusu yeter
  • Hepsiburada dan siparişimi verdim.
  • huawei daha iyi gibi ama huawei alsan satma sorunun olur bildiğin gibi nokia yı al 3-4 ay sonra 50-100tl zararla sat ama huawei nin pek alıcısı da olmaz yani ama huawei iphone gibi baya büyük ve güzel nokia nın da belle olayı güzel bence bide amoled falan onunda yani geçişler falan süper olmuş ama bence huawei android sonucta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnyak94

huawei daha iyi gibi ama huawei alsan satma sorunun olur bildiğin gibi nokia yı al 3-4 ay sonra 50-100tl zararla sat ama huawei nin pek alıcısı da olmaz yani ama huawei iphone gibi baya büyük ve güzel nokia nın da belle olayı güzel bence bide amoled falan onunda yani geçişler falan süper olmuş ama bence huawei android sonucta

Sadece işletim sistemine para vermek istemiyorum açıkcası.Android e galaxy s2 ile geçmeyi düşünüyordum şuan bütçem izin vermiyor.Dediğin gibi bu telefonu birkaç ay sonra 50-100 tl zararla satıp galaxy s2 yada iphone 4 alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dostname1

quote:

Orijinalden alıntı: yiğit39

dostname, bendede samsung 5620 monte modeli telefonum var.Gerçekten çok memnundum ama güncelleme çıkarılmadığından ve pek uygulama bulamadığımdan değiştireceğim...Her zaman nokia nın bir adım üstte olduğuna inanırım.5800 da iyi bir modeldi birkaç fabrikasyon hatası çıktı diye şimdi nerde bir 5800 başlığı görsem telefona söylemediklerini bırakmıyorlar.Bende nokia c6-01 i uzun zamandan beri araştırıyorum,ve sanada tavsiye ederim en kısa zmanda ben de alıcam

Bende huawei ye sıcak bakmıyorum açıkcası c6-01 de karar kıldım alacak gibiyim.

iyi yapmışsın hocam bende değiştiricem en geç 2 hafta içinde.Her zaman bildik ot otlayacaksın demişler boşuna değildir hayırlı olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.