Şimdi Ara

C9'a başladım. Yorumlarım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sitesinden torrent olarak indirdim ayriyetten aynı sürede güncelleme için bekledim ilginçti gerçekten.
    Neyse oyuna zar zor girdim. İlk baş hunter açtım sonra vazgeçip warrior açtım. Hunter bir garip hem ok hem hançeri aynı anda kullanıyor.

Oyun sınıf sayısı olarak çok fazla çeşitli.
    Fakat bu bile kurtarmaya yetmiyor. Oyunda bildiğin oyuncu yok. Hep tek başınasın.
    Skill açma olayıda çok saçma geldi bana.
    Oyunun en büyük artısı ise combatların azda olsa zevkli olması.

Ama yinede tavsiye etmiyorum oyun çok boş ve yavan geldi. Bunun yerine Neverwinter daha iyi bir seçenek gibi.

• hocam bravo 50 kere incelenen oyunu tekrar inceleyip kısaca özetlemişsin
    boşver sen neverwinter'ı dungeon base li oyunları seviyorsan skyforge oyna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karlo

Sitesinden torrent olarak indirdim ayriyetten aynı sürede güncelleme için bekledim ilginçti gerçekten.
    Neyse oyuna zar zor girdim. İlk baş hunter açtım sonra vazgeçip warrior açtım. Hunter bir garip hem ok hem hançeri aynı anda kullanıyor.

Oyun sınıf sayısı olarak çok fazla çeşitli.
    Fakat bu bile kurtarmaya yetmiyor. Oyunda bildiğin oyuncu yok. Hep tek başınasın.
    Skill açma olayıda çok saçma geldi bana.
    Oyunun en büyük artısı ise combatların azda olsa zevkli olması.

Ama yinede tavsiye etmiyorum oyun çok boş ve yavan geldi. Bunun yerine Neverwinter daha iyi bir seçenek gibi.

torrent 2 yıl eski güncellenmiyor bu yüzden hata yapmışsın
    oyunda oyuncu var ancak herşey solo gidiyor neredeyse party vs yalan olsada 4 kişi ne yapabilirsinki zaten
    skill açmakda saçma bi olay yok görevlerden ve levelden sp kazanıp skillerin kullanımına göre puanlıyosun
    oyunun en büyük + sı pvp mekanikleri eşi benzeri olmayan bi pvp imkanı sunuyor sanırım sen biraz erken bırakmışsın
    neverwinter ise c9 dan cok daha fiyasko bi oyun :D

• Oyun güzel kötülenecek yanı yok böyle dungeon gir çık oyunlar Arasında en iyisi veya en iyilerinden birisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vindictus daha iyi C9'dan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsburak5b

Vindictus daha iyi C9'dan.

Vindictus kesinlikle daha iyi değil. Vindictus oynayana kadar gidin single player bir oyun oynayın daha iyi. oyunda pvp sıfırın altında -50
  • o "sana göre". en iyi dungeon tabanlı oyun vindictus "bana göre"
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

o "sana göre". en iyi dungeon tabanlı oyun vindictus "bana göre"

Katılıyorum en iyi dungeon tabanlı oyun vindictus doğru... ama pvp yok. pvp olmayıncada yaptığın herşey boşa gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: limon2015

quote:

o "sana göre". en iyi dungeon tabanlı oyun vindictus "bana göre"

Katılıyorum en iyi dungeon tabanlı oyun vindictus doğru... ama pvp yok. pvp olmayıncada yaptığın herşey boşa gibi.

pvp konusunda haklısın son gearlara ulaştığında oyunu silebilirsin...
  • Dungeon base seviyorsanız skyforge deneyin. Rahatlıkla dungeon base konusunda en iyisi diyebilirim. Hatta büyük farkla.

Not: Skyforge oynamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 27 Ağustos 2015; 14:07:07 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.