Şimdi Ara

Cabal Online hata lütfen yardım edin çok acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya ben cabalı çooook uzun zamandır bekliyorum kuzenin pc sine kurduk oynadık falan 6 lvl bi blader bide 4x lvl warrior kastık sonra bnm pc ye kurdum ama map hatası verdi sildim bidaha kurdum bende oldu girdim oyuna takıldım falan biraz sonra warp gateden geçerken tıkandı ctrl+alt+del yapıp çıkmak zorunda kaldım oyuna tekrar girmeye çalıştıımda ise aynı hatayı verdi ne yapmalıyım???????
    not:şu an resmi upload ediyorum birazdan koyucam

• flood yapmıs gibi oluorm çok özür dilerim ama şu map dosyasını birisi bana atsa bide öyle denesem öyle güzel olurki msn veriim never_talk_me@hotmal.com lütfen ekleyin
  • Üstad senin olay ramlerin yada ekran kartının şişmesinden dolayı olma imkanı çok yüksek bir durum aynı durumu bende yaşadım evdeki diğer bilgisayarda.
  • ya düzelttim optionstan yinede world 1 dosyası bozuk dio kafayı yicem lan bozuksa nie girip bi heveslendirion adamı off haksızlık yaaa ekran kartımda kötü deilki 128 mb fakat 1gblik ramimden faydalanıp oyununna göre 512 oluor çözemedim işi noolur bi yardım gece gece sinirlerim bozuldu güya bugün 25 e kascaktımveya noolur birisi bana map dosyasının o world biri atsın yoksa bu yastan sonra delircem gitcem yaa bu nasıl iştir
    edit:merak ettim sadece world 1 mi bozuk dşe force blader açıp deniim dedim world 3 de bozuk map dosyası full bozuk birinden bulmam lasım offff noolur birisi yardım plss.........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __NeveR__ -- 1 Temmuz 2007; 1:35:28 >

• bende ilk oynarken aynı hatayı almıştım ve Pk arkadaşımızdan kendi map dosyasını upload etmesini istemiştim etti saolasın al sana link

http://files.filefront.com//;7843560;;/
  • çooookk teşekkür ederim şimdi ben dün dayanamadım oyunu bidaha indiriorm olmazsa bunu denicem yinede yardımlarınız ve beni dikkate aldıınız için sonsuz teşekkürler
    edit:iide bu password istio ne yapmalıyım?????
    edit2:tmm pass 11111111111 mis tekrar teşekkürler
    edit3:bi sorum daha olacak bu 50 mb bise bnm data daki map dosyası 12 küsür mb dataex teki ise 75 mb bunu hangisine atıcam datayamı dataex emi???????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __NeveR__ -- 1 Temmuz 2007; 12:16:02 >
  • demosty verdiin dosyadan map deilde cabal temp. cabal downloader ve language dosyaları çıktı?????bunlarla ne yapıcam ben????
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hata lütfen yardım
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • baq o dosyayı ındır orda map dıe klasor var onu dorudan cabaLın ıcınde data klasoru var ordakı map kLasorunu sil bu ındırdıın map klasorunu koy oraya
  • ben pknin verdiği linkten indirmiştim sadece map vardı cabal downloader falan yoktu
  • ben şuan işteim eve gidiim oyunu yeniden kuruorm olmassa ztn ikinizde linki vermissiniz bidaha indiririm ve tekrarilgilendiğiniz için teşekkür ederim ama hâlâ anlayamadıım bir konu mevcut bendeki datanın içindeki map dosyası 126 mb iken sizinki 50 mb neden öyle anlayamadım yani sadece bnm gibi sorunlu oln,anlardamı 126 mb?????
  • quote:

Orjinalden alıntı: __NeveR__

ben şuan işteim eve gidiim oyunu yeniden kuruorm olmassa ztn ikinizde linki vermissiniz bidaha indiririm ve tekrarilgilendiğiniz için teşekkür ederim ama hâlâ anlayamadıım bir konu mevcut bendeki datanın içindeki map dosyası 126 mb iken sizinki 50 mb neden öyle anlayamadım yani sadece bnm gibi sorunlu oln,anlardamı 126 mb?????

wlla bendede 149 mb oyuna gıremıyorsan tekrar upLoad edek??
  • yok bekle oyunu bidaha kuruom biras yavas oluo ama o olmassa deneriz bu arada sen hangi serwerdasın(ayrıca ilginize tekrar tekrar çoooooooooook teşekkürler)
  • linkteki dosyanın 50 mb olmasının sebebi rar arşivi olmasından böylece daha çabuk iner
  • işte bendede sorun o rar yok:D nooldu annamadım dap mı sorun çıkardı iste oyun yüklensin(ki inanılmaz zor yüklenio 0,99kb ile çekio i.....ne:D)olmadı sizin linkten denicem ve winrarı bi güncellicem
  • eğer linktekinde yine öyle garip dosyalar varsa ben uploadlarım yeni birtane merak etme sen
  • tmm sorunlar düseldi Pk ve demosty arkadaslarıma sonsuz teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __NeveR__ -- 2 Temmuz 2007; 21:29:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.