Şimdi Ara

Cactus mü Ceed SW mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. İki araç arasında kaldım. İkisi de farklı sınıf biliyorum ama hangisini tavsiye edersiniz. Ya da başka tavsiye edebileceğiniz araç var mı?

Kriterlerim
    -Az yakması
    -Geniş olması
    -hb veya sw olması
    mümkün olduğunca bunların bir arada olması

bütçem 115,000 civarı

1. Citroën C4 Cactus 1.2 e-VTi Shine 2015 50,000 km de
    2. KiaCeed 1.6 CRDiConcept Plus SW 2013 150,000 km de

• Ceed açık ara alınır.
  • 1.2 atmosferik olanı silip, 1.6 e-HDI Cactus’ü listeye alın.
  • Cactus iğrenç bir araba piyasası da çok kötü , içinden trim sesi eksik olmaz, çok ucuz bir araba.. 2 si arasinda kalsam 1sn daha düşünmeden ceed i alırdım
  • Kia Cee'd daha kaliteli bir arac yalnız arada 100.000 km fark var açıkçası bu beni düşündürürdü
  • Simdi de egea hb 1.6 e-torg 2017 63.000 km bir arac buldum. Iyice kararsiz kaldim. Tup taktirip kullansam mi diyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanstern

Cactus iğrenç bir araba piyasası da çok kötü , içinden trim sesi eksik olmaz, çok ucuz bir araba.. 2 si arasinda kalsam 1sn daha düşünmeden ceed i alırdım
    Piyasası kötü dedigin araci arkadas ilana verdiği gun satti. Alıcı sehirdisindan gelip aldi 2. Gün.
  • quarizmamm Q kullanıcısına yanıt
    Bunlarin arasindan kesinlikle egea hb
  • Egea sw alın
  • 2 aydır takipteyim, Cactus'ün piyasası yok diyen büyük yanılır. Ama 1.2 Cactus dizele göre daha yavaş gidiyor bu bir gerçek. 2014 kasa 2008 de bu bütçede bakılabilecek bir seçenek
  • Alana geçmiş olsun satanda kurtulmak için ucuza vermiştir ama kapıya koyulacak araba değil her yeri ucuz plastik
  • stevenashty kullanıcısına yanıt
    Hocam ilanin kalkması malın illa satıldığı anlamına gelmez ki...
  • İlanın kalkmasından bahsetmedim ki. Direkt yazışıyorum ben
  • quote:

Alana geçmiş olsun satanda kurtulmak için ucuza vermiştir ama kapıya koyulacak araba değil her yeri ucuz plastik
    bir siz akıllısınız zaten.
  • quote:

Alana geçmiş olsun satanda kurtulmak için ucuza vermiştir ama kapıya koyulacak araba değil her yeri ucuz plastik
    Orta klasman bir markanin 7 sene once piyasya çıkardığı B sınıfı bir araba zaten hocam. Bir kaç full pakette gelen göstermelik istisna dışında bu sınıf hep benzer zaten

Ne bekliyorsunuz plastikten acaba ?
  • Yılan Serdar kullanıcısına yanıt
    Valla cactus c segmenti olarak aklımda kalmış b segmentiyse normal ama nasıl b olur , boyutları hemen hemen duster ile aynıydı, duster c segmenti ama dusterin plastigi daha tok bir malzemeydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 17 Haziran 2020; 20:40:40 >
  • Genişlik olarak ceed. Kalite, performans, konfor, görsellik her açıdan ceed çok daha iyi. Cactus de zaten dizel olmadığı için hemen hemen aynı yakacaklardır. Kısacası şüphesiz ceed tercih ederdim ben...
    Edit: Egea Hb önerenler olmuş. Cactus egeadan daha kaliteli, ceed zaten çok daha kaliteli. Egea hb için gereksiz bir sempati var forumda, halbuki sedanın az daha kalitelisi, ama neticede Fiat. Ceed varken Egea Hb alınması baya mantıksız olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZenciPriapus -- 17 Haziran 2020; 21:51:24 >
  • Cactus çok tipsiz bir araç. Arka camları kanırtma şeklinde açılıyor. O bile benim için eleme sebebi. Koltukları kanepe gibi. Vites gibi görünen kol aslında el freni. Düğmeli vitesi var. Bana çok garip geliyor. Sonra devir saati yok araçta. Cactus'ün avantajı süspansiyonunun daha konforlu olması ve düşük hacim motor ile daha düşük MTV.

Ceed 136hp CRDI motor tam otomatik şanzıman ile biraz fazla yakabilir özellikle şehiriçinde. 8-9 litreleri görebilir yani tüketim. Dizel için yüksek rakamlar. Onun dışında torpido üstü ön göğüs kabarma problemi var bu modellerde. Ona dikkat etmek lazım. Malzeme kalitesi ve donanım olarak Ceed açık ara önde olur. Direksiyonu çok hoş geliyor bana Ceed'in. Direksiyonda bol tuşu seviyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.