Şimdi Ara

Caddy Combi 1.6 TDI ile ilgili bilgi paylaşımı (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
819
Cevap
4
Favori
200.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rocapitol

quote:

Orijinalden alıntı: alper_cakan

gündüz farının nasıl kapatıldıgını açıklarmısınız lütven ?

Kullanma kılavuzunda aracın gündüz farının kapatılması için yapılması gerekenler yazıyordu. Yanlış hatırlamıyorsam sağ sinyal + sellektör yaparak kontak açıldığında farın kapatılacağı falan söyleniyordu. Söylenenleri yapmama rağmen farı kapatmada başarılı olamadım... Bir arkadaş bunun ancak servisde kapatılabildiğini yazmışdı.. Servise danışın..

bakıyım gelsinde araba türkiyeye giren 4. trendline benimdi fakat ilk pert olan caddyde oydu denemedim 22sinde teslim edecekler comfortline manuel gride bi deniyeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: erol_

Slm herkese satalite kardeş bende bekliyorum trendy 2 aydır gelmedi sen in araç nereye gelecek ben aydından alıcam şubat 7 demişlerdi sevkiyat olmamış şubat sonu diye düzeltme yaptılar bekliyoruz sanırım aynı kafile ile gelecek tşk

Selam Arkadaşım

Benim aracım onların tabiri ile 5 hafta da burada olacaktı bu yalan değil çünkü bana VW kendi sisteminden gösterdi. Fakat Özellikle Ocak ayı içinde Polonya da çok kar yağmasından dolayı (Araçlar Polonya da üretiliyor.) araçlar limana kadar, demiryolu ile giderken çok ciddi sıkıntılar olmuş ve sevkiyatlarda sıra olduğundan, Türkiye ye olan sevkiyat da iyice gecikti.

Ben aracımı kısmet ise Tamaş dan alacağım,bana söylenen 18.02.2011 de aracın Türkiye de olacağı tabi gene bir aksilik olmaz ise

• quote:

Orijinalden alıntı: satelite

quote:

Caddy 1,6 TDİ DSG

0-100 hızlanma 12 sn... çok hantal.. 1.9 Caddyler 10 saniyede çıktığına göre

http://img828.imageshack.us/i/x13.mp4/

Selam Arkadaşım bilgi paylaşımın için çok teşekkür ederim.
    Ben de 2007 Model 1,9 TDI DSG var ilk sahibiyim ve Allaha şükür bugüne kadar sıkıntı yaratmadı ve şimdi yaklaşık 2 aydır Beyaz Comfortline DSG almak için bekliyorum. Kısmetse aracım 18.02.2011 tarihinde Türkiye de olacak ve 22-23 Şubat gibi teslim alırım hayırlısı ile.
    Öncelikle herkese kazasız belasız araçlarını kullanmalarını temenni ederim.

Ben bu aracı gerek forumdan ve gerekse test sürüşünde edindiğim bilgiler neticesinde 1,9 TDI DSG ye göre çok konforlu ve makyajlı görmeme rağmen performans olarak biraz pasif olacağı tahminindeyim buda eknomik olmasından kaynaklanır sanırım ki buda normaldir.

Sana bir kaç sorum olacak.

1- Senin gönderdiğin videolarda yol bilgisayarında (http://img828.imageshack.us/i/x13.mp4/) ortada sürekli yükselen bir değer gördüm bu aynı dijital hız göstergesimidir.

2- Kickdown ne demek anlamadım yani vites de ekstra bir düğme mi var.

3- DSG araçlar da yokuş kalkış desteği var mı ? Varsa bu nasıl çalışıyor yani bir düğme falan mı var yani ?

4- Klima çift bölgeli mi ? Klimanın kaç derecede olduğu nerede yazıyor. Benim mevcut arabamda Necvox 939 HD navigasyon ve dvd li cihaz var bu araçta yanılmıyorsam klimanın derecesi radyo ekranında çıkıyormuş o zaman ben bu cihazı yeni aracıma takamam demek ?

5- Aracın int. sitesin deki donanımlarından pek anlayamadım ama bu araçta coming holl var mı ? Varsa nasıl çalışıyor ?

6- Benim 2007 aracım da DSG çok kaydırma yapıyordu bu iş ile çok ilgilendim ama serviste bunun DSG nin bir özelliği olduğunu bu özellik sayesinde DSG uzun ömürlü olduğu söylendi, senin aracında yokuşlarda kaydırma yapıyor mu ?

7- Comfortline özelliği olan yeni halojen far sistemini ben pek çözemedim. 2 tane far var 1 tanesi panjur a yakın olan ve gündüz farının yandığın far. Bu fark akşamlarıda yanıyormu bir de onun yanındaki far sadece uzunlar için mi. ?

8- Cd çalarına USB bağlantısı yapılabiliyormu ? Müzik ses sitemi nasıl tatmin edici mi ?

Bu sorularıma cevap verirsen çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler..

SELAM ARKADAŞLAR

BU KONULARDA DETAYLICA YARDIMCI OLACAK ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.
    quote:

quote:

Caddy 1,6 TDİ DSG

Ben de 2007 Model 1,9 TDI DSG var ilk sahibiyim ve Allaha şükür bugüne kadar sıkıntı yaratmadı ve şimdi yaklaşık 2 aydır Beyaz Comfortline DSG almak için bekliyorum. Kısmetse aracım 18.02.2011 tarihinde Türkiye de olacak ve 22-23 Şubat gibi teslim alırım hayırlısı ile.

Ben bu aracı gerek forumdan ve gerekse test sürüşünde edindiğim bilgiler neticesinde 1,9 TDI DSG ye göre çok konforlu ve makyajlı görmeme rağmen performans olarak biraz pasif olacağı tahminindeyim buda eknomik olmasından kaynaklanır sanırım ki buda normaldir.

1- Senin gönderdiğin videolarda yol bilgisayarında (http://img828.imageshack.us/i/x13.mp4/) ortada sürekli yükselen bir değer gördüm bu aynı dijital hız göstergesimidir.

3- DSG araçlar da yokuş kalkış desteği var mı ? Varsa bu nasıl çalışıyor yani bir düğme falan mı var yani ?

4- Klima çift bölgeli mi ? Klimanın kaç derecede olduğu nerede yazıyor. Benim mevcut arabamda Necvox 939 HD navigasyon ve dvd li cihaz var bu araçta yanılmıyorsam klimanın derecesi radyo ekranında çıkıyormuş o zaman ben bu cihazı yeni aracıma takamam demek ?

5- Aracın int. sitesin deki donanımlarından pek anlayamadım ama bu araçta coming holl var mı ? Varsa nasıl çalışıyor ?

6- Benim 2007 aracım da DSG çok kaydırma yapıyordu bu iş ile çok ilgilendim ama serviste bunun DSG nin bir özelliği olduğunu bu özellik sayesinde DSG uzun ömürlü olduğu söylendi, senin aracında yokuşlarda kaydırma yapıyor mu ?

7- Comfortline özelliği olan yeni halojen far sistemini ben pek çözemedim. 2 tane far var 1 tanesi panjur a yakın olan ve gündüz farının yandığın far. Bu fark akşamlarıda yanıyormu bir de onun yanındaki far sadece uzunlar için mi. ?

8- Cd çalarına USB bağlantısı yapılabiliyormu ? Müzik ses sitemi nasıl tatmin edici mi ?

Şimdiden teşekkürler..

• quote:

quote:

Caddy 1,6 TDİ DSG

Şimdiden teşekkürler..

1-digital hız gostergesi anlık olarak 23 26 28 30 km vs diye yukseliyo
    2-otomatik kullanmadım kullanlar gaza dibine kadar basınca arac hızlı bi sekilde tepki verip hızlanmasını sağlıyo buda gazı dip yaptıgınızda gazın altında olan dugmeye basınca oluyo
    3-var hıllholder dugmeye basmaya falan gerek yok rampada durup frene bastıgınız anda aktif oluyor ekranda ısık vs yanmıyo frenden ayagınızı cekseniz bile 2 saniye sonra kayıyo arac o sure zarfında kalkıyosunuz zaten
    4-rcd310 teyp var o ekranda klima derecesi vs yazıyo ama cokta tefaruatlı değil zaten klima tusları uzerindede cevirdiğinizde kac derece oldugu belli oluyo necvox 939 hd yi gonul rahatlıgı ile takmanızı tavsiye ederim
    5-coming home bu eve gelis ısıgı aracı parkettiniz kontagı kapatıp bi kere selektor yapınca far yanmaya baslıyo bunun suresini yol bilgisayarından ayarlıyosunuz bide uzaktan kumandayla kapıları actıgınız anda otamatik olarak farlar yanıyor
    6-dsg kullanmadım yeni araclarda kaymaz cunku hılholder var
    7-kısa far h7 uzunlar h11 yani diğer ticariler gibi tek far uzerinden kısa uzun değil ayrı olarak kısa uzun yanıyor h7 kısa far ampulu caddy comfortline haric hiç bi ticari aracta yok butun ticarilerde h4 ampulu var
    8-usb girisi yok torpido gozunde aux girisi var sadece--ses sistemi on kapılarda 16 cm arka bagajda 13 cm on konsolda 2 tanede tweeter var yanılmıyosam genel anlamda normal seste tatmin edici yuksek seste bogulma yapıyo dikiz aynasını titretcek kadar bass vuruyo on kapıdaki 16 cm likler aam tesisatın yerini kesinlikle tutmaz cokta kotu değil cogu otomobilinkinden daha iyi

• 2011 CADDY COMFORTLİNE SAĞ SURGULU KAPIDAN SU ALMA SORUNU BURDA COK YAZDIM BU SORUNU BAZI ARKADASLAR MARKA FANATİKLİĞİ YAPTIGI İÇİN BİZDE SORUN YOK SU ALMIYO DİYE YAZDI

GERCEK OLAN SU ALIYOR BUNU KİMSE İNKAR ETMESİN İNANMAYANDA GİTSİN BAYİYE YADA KENDİ ARACINI BASINCLI SU İLE YIKATSIN BAKSIN

ARAC BASINCLI SU İLE YAKAYINCA HEMEN SU ALIYO SU ALMAMASI İMKANSIZ ZATEN

SERVİSE GİTTİM SU ALDIGINI SOLEDİM YIKADILAR SU ALINCADA ALMANYADAN CAM SİPARİS ETTİLER 15 GUN SONRA YENİ CAM GELDİ TAKTILAR YIKADIK YENİ TAKILAN CAMDA SU ALDI

RİCA ETTİM BASKA SIFIR PLAKASI BİLE TAKILMAYAN ARACI YIKADILAR BAYİDE AYNI SEKİLDE ODA SU ALDI

CAMDA FİTİL YOK İNCELEYEN BİLİR CAMIN İÇİNDE CAM KESİLEREK UFAK Bİ CAM ACMISLAR BASINCLI SUYU 5 15 CM UZAKLIKTAN KENARLARINA 10 SANİYE TUTUNCA SU ALMAYA BASLIYOR YAGMURDA SU ALMIYOR BASINCLI SUYLA UZAKTAN YIKAYINCA BİSEY OLMUYOR AMA YAKIN TUTUNCA BASLIYOR SU ALMAYA BURDA SOLEDİM SİZDE ARACINIZI YIKATIN SORUN VARMI DİYE 1 2 TANE CEVAP GELDİ SORUN YOK CAMDA MARKA FANATİKLİĞİ YAPMAYA GEREK YOK GERCEK NEYSE ONU YAZIYORUM BEN 42,000 TL VER AMA Bİ DOBLONUN YAPTIGI CAMDAN DAHA KALİTESİZ SU ALAN Bİ CAM OLSUN BUDA BU CAMI TASARLAYANIN BUNU BU SEKİLDE SUREN VW AYIBIDIR

COZUM SEKLİ ARACI BASINCLI SUYLA YIKATINCA UZAKTAN SU TUTUCAK YIKAYAN KİŞİ YAKINDAN TUTTUGU AN ALMAYA BASLIYOR

HER NE OLURSA OLSUN BU ARABA Bİ SAHİN VS DEĞİL AMA BU KADAR ONEMLİ OLAN Bİ OLAYIDA VW ES GECMESİ YAKISMIYOR...AYNI SEKİLDE TRASNPORTERDEKİ CAMADA YAKIN TUTUNCA ALMAYA BASLIYO

• Selam Arkadaşım.

Çok teşekkür ederim, bilgi paylaşımın için.
  • Satelite kardeş teşekkür sanırım benimki de o zamanlarda gelecek confor alacaktım 4 ay sıra dediler vazgeçtim trenty yazdırdım bakalım bekliyorum fiyatlarda uçtu tirenty şuan 40 geçti sanırım fiyatlardan duyumun varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erol_ -- 17 Şubat 2011; 16:35:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapcep

2011 CADDY COMFORTLİNE SAĞ SURGULU KAPIDAN SU ALMA SORUNU BURDA COK YAZDIM BU SORUNU BAZI ARKADASLAR MARKA FANATİKLİĞİ YAPTIGI İÇİN BİZDE SORUN YOK SU ALMIYO DİYE YAZDI

GERCEK OLAN SU ALIYOR BUNU KİMSE İNKAR ETMESİN İNANMAYANDA GİTSİN BAYİYE YADA KENDİ ARACINI BASINCLI SU İLE YIKATSIN BAKSIN

SERVİSE GİTTİM SU ALDIGINI SOLEDİM YIKADILAR SU ALINCADA ALMANYADAN CAM SİPARİS ETTİLER 15 GUN SONRA YENİ CAM GELDİ TAKTILAR YIKADIK YENİ TAKILAN CAMDA SU ALDI

RİCA ETTİM BASKA SIFIR PLAKASI BİLE TAKILMAYAN ARACI YIKADILAR BAYİDE AYNI SEKİLDE ODA SU ALDI

CAMDA FİTİL YOK İNCELEYEN BİLİR CAMIN İÇİNDE CAM KESİLEREK UFAK Bİ CAM ACMISLAR BASINCLI SUYU 5 15 CM UZAKLIKTAN KENARLARINA 10 SANİYE TUTUNCA SU ALMAYA BASLIYOR YAGMURDA SU ALMIYOR BASINCLI SUYLA UZAKTAN YIKAYINCA BİSEY OLMUYOR AMA YAKIN TUTUNCA BASLIYOR SU ALMAYA BURDA SOLEDİM SİZDE ARACINIZI YIKATIN SORUN VARMI DİYE 1 2 TANE CEVAP GELDİ SORUN YOK CAMDA MARKA FANATİKLİĞİ YAPMAYA GEREK YOK GERCEK NEYSE ONU YAZIYORUM BEN 42,000 TL VER AMA Bİ DOBLONUN YAPTIGI CAMDAN DAHA KALİTESİZ SU ALAN Bİ CAM OLSUN BUDA BU CAMI TASARLAYANIN BUNU BU SEKİLDE SUREN VW AYIBIDIR

COZUM SEKLİ ARACI BASINCLI SUYLA YIKATINCA UZAKTAN SU TUTUCAK YIKAYAN KİŞİ YAKINDAN TUTTUGU AN ALMAYA BASLIYOR

HER NE OLURSA OLSUN BU ARABA Bİ SAHİN VS DEĞİL AMA BU KADAR ONEMLİ OLAN Bİ OLAYIDA VW ES GECMESİ YAKISMIYOR...AYNI SEKİLDE TRASNPORTERDEKİ CAMADA YAKIN TUTUNCA ALMAYA BASLIYO

hocam sen bunu vw'e yazmamış mıydın?

• ii akşamlar herkeze.bu yeni caddyi kullananlar en fazla kaça kadar çıktınız(hız olarak)birde arabanın giderken bir videosunu çekermisiniz
  • quote:

Satelite kardeş teşekkür sanırım benimki de o zamanlarda gelecek confor alacaktım 4 ay sıra dediler vazgeçtim trenty yazdırdım bakalım bekliyorum fiyatlarda uçtu tirenty şuan 40 geçti sanırım fiyatlardan duyumun varmı?

Selam Arkadaşım,

Benim aracım bugün gelecekti sözde ama daha hala yok. İşin ilginci araç sistemde ''Transport'' olarak görünüyor ama geliş tarihi belli değil bakalım. Hayırlısı bugün gene uğradım araç bekleyenler için 21.02.2011 ve 26.02.2011 tarihlerinde gemi varmış o gemilere yüklenen araçlar yaklaşık 4 gün sonra Türkiye de oluyor..
  • quote:

quote:

Satelite kardeş teşekkür sanırım benimki de o zamanlarda gelecek confor alacaktım 4 ay sıra dediler vazgeçtim trenty yazdırdım bakalım bekliyorum fiyatlarda uçtu tirenty şuan 40 geçti sanırım fiyatlardan duyumun varmı?

Selam Arkadaşım,

Benim aracım bugün gelecekti sözde ama daha hala yok. İşin ilginci araç sistemde ''Transport'' olarak görünüyor ama geliş tarihi belli değil bakalım. Hayırlısı bugün gene uğradım araç bekleyenler için 21.02.2011 ve 26.02.2011 tarihlerinde gemi varmış o gemilere yüklenen araçlar yaklaşık 4 gün sonra Türkiye de oluyor..

hocam merhaba. aynı dertten muzdaribiz 4 aydır arabamız gelmiyor son ayda da hep aynı konumda. bunu bizce doğuş oto getirmiyor. aracı önceden aldılar euro yükselince satıyorlar 1500 tl zam geldi 1000 araba satsa 1,5 milyon tl yapıyor. biz dilekçe verdik bize şimdiye kadarki arabayla ilgili bütün gelişmeleri istedik dava açmayı düşünüyoruz artık. siz de biraz bastırın bence bu konuda sakin olmayın. vw uluslararasına yazı yazdık fakat dilimizi bilmedikleri için bize yanıtveremiyorlar. bi şekilde ingilizceye çevirtmemiz lazım da nasıl en azından zammı iptal etsek de bize yeter.

• Arkadaşlar eniştem 45 gündür bekliyordu arabasını ve bugün aldı. Doğuşun gebze merkezinden aldı. Çok güzel beklediğinize değecek. Arabalarınız büyük ihtimal gelir sizede. Enişteme soramadım hepsi geldi mi diye ama yani onun ki geldiğine göre sizinkide 1 haftaya size ulaşır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.a.a.N

quote:

2011 CADDY COMFORTLİNE SAĞ SURGULU KAPIDAN SU ALMA SORUNU BURDA COK YAZDIM BU SORUNU BAZI ARKADASLAR MARKA FANATİKLİĞİ YAPTIGI İÇİN BİZDE SORUN YOK SU ALMIYO DİYE YAZDI

hocam sen bunu vw'e yazmamış mıydın?

o ben değildim ben yazmadım nere yazılcağını bilsem anından yazıcama emin ol

• quote:

quote:

quote:

Selam Arkadaşım,

hocam merhaba. aynı dertten muzdaribiz 4 aydır arabamız gelmiyor son ayda da hep aynı konumda. bunu bizce doğuş oto getirmiyor. aracı önceden aldılar euro yükselince satıyorlar 1500 tl zam geldi 1000 araba satsa 1,5 milyon tl yapıyor. biz dilekçe verdik bize şimdiye kadarki arabayla ilgili bütün gelişmeleri istedik dava açmayı düşünüyoruz artık. siz de biraz bastırın bence bu konuda sakin olmayın. vw uluslararasına yazı yazdık fakat dilimizi bilmedikleri için bize yanıtveremiyorlar. bi şekilde ingilizceye çevirtmemiz lazım da nasıl en azından zammı iptal etsek de bize yeter.

dun 5 tane comfortline arac vardı istanbul avek in onunde tır uzerinde

inş araclarınızı teslim alınca bizim gibi dosemeden ses sorunları yıkarken camdan su alma sorunları yasamazsınız

2011 comfortline manuel trafiğe cıkıs 15 aralık zamdan etkilenmedik zam olması cok kotu 1 hafta içinde 2 kere zam yaptılar 1500 tl ye yakın nasıl anlastıysanız ole almanız gerekir diye dusunuyorum sonucta krediniz vs diğer işlemlerin hepsi onaylanmıstır

• Arkadaşım ben dün serviste özellikle bu su alma olayını sordum, bu güne kadar sattığımız araçlardan bir şikayet almadıklarını belirttiler. Fakat bizim milletimiz aracına eşşeğe biner gibi bindiği için farketmemiş olabilir. Fiyat konusuna gelince de yapılacak pek bir şey yok çünkü, bayiler eğer fiyat düşerse bizde düşeriz diyorlar örneğin anlaştığınız zaman araç 40.000 TL araç 45 gün sonra geldi ve fiyatı 39.750 TL oldu. O zaman size 39.750 TL den vereceklerini ifade ediyorlar, tabi böyle bir durum gerçekleşmiş mi bilemiyorum ama bu konuda ısrarcılar. İşin ilginç tarafı ellerinde araç olsa ufak tefek indirim yapabiliyorlardı, şimdi araçlar daha üretilmeden satıldığı için fiyat konusu tamamen İnternet sitesinde ki fiyatlar.

Daha önce de yazmıştım. Araçların geç gelişi ile ilgili Ocak ayında Avrupa daki kötü hava koşullarına bağlıyorlardı ama artık neredeyse bu işin üzerinden 1 ay geçti ve bir düzene girmesi lazım. Ya Türkiye ye az sayıda araç gönderiyorlar bu yüzden geminin dolması bekleniyor. Yada tamamen bu iş duygusal....

• @rapcep
    gümüş comfort var mıydı belki bizimkidir inşallah yaşamayız bakalım ya...

@satelite
    hava koşullarıyla ilgisi yok bu işin. kasımda kapora verdik araç hala ortada yok. aralık başı üretime girdi ocakta teslimdi. ocak ortası dediler ocak sonu dediler. şubat başı dediler şubat sonu geldi araç ortada yok. nasıl hava koşulları bu. bize de almanya'da üretiliyor italya'ya kara yoluyla geliyor italyadan buraya gemiyle geliyor dediler. herkese bir şey diyorlar ki buradan da yalan olduğu ortaya çıkıyor. babamın citroen'den bi arkadaşı var dava açma tazminat alma hakkımız bile varmış. avukatla konuştuk elimizde delil olması lazım dedi o zaman dava açabiliyormuşuz.
    adamların ekonomistleri var euronun fiyatının düşeceğini yükseleceğini biliyor. euro yükseldi şimdi bize satacaklar işte. 1500 tl az para değil bu paraya park sensörü yan koruma barları bi de navigasyonlu tv taktırılacak para.

• quote:

@rapcep

@satelite
    hava koşullarıyla ilgisi yok bu işin. kasımda kapora verdik araç hala ortada yok. aralık başı üretime girdi ocakta teslimdi. ocak ortası dediler ocak sonu dediler. şubat başı dediler şubat sonu geldi araç ortada yok. nasıl hava koşulları bu. bize de almanya'da üretiliyor italya'ya kara yoluyla geliyor italyadan buraya gemiyle geliyor dediler. herkese bir şey diyorlar ki buradan da yalan olduğu ortaya çıkıyor. babamın citroen'den bi arkadaşı var dava açma tazminat alma hakkımız bile varmış. avukatla konuştuk elimizde delil olması lazım dedi o zaman dava açabiliyormuşuz.
    adamların ekonomistleri var euronun fiyatının düşeceğini yükseleceğini biliyor. euro yükseldi şimdi bize satacaklar işte. 1500 tl az para değil bu paraya park sensörü yan koruma barları bi de navigasyonlu tv taktırılacak para.

arkadasım gumus comfortline vardı tır uzerinde diğerleri 3 kahverengi 1 siyah 1gumus toplam 5 comfortline vardı inş sorun yasamazsınız sans işi galiba ama su alma sorunu hepsinde var emin ol buna baska caddy yıkadılar oda aldı cunku

• quote:

quote:

@rapcep

@satelite

arkadasım gumus comfortline vardı tır uzerinde diğerleri 3 kahverengi 1 siyah 1gumus toplam 5 comfortline vardı inş sorun yasamazsınız sans işi galiba ama su alma sorunu hepsinde var emin ol buna baska caddy yıkadılar oda aldı cunku

öyle bi sorun önemli değil bence sonuçta yağmur girmiyorsa sorun olmaz bana göre. teknik arıza falan olmasın sorunsuz olsun uğraştırmasın yeter. ama şu su alma konusunu düşünüyorum da su girerse hava da girer ses yapıyor mu?
    ooo tamam bak kesin bizim o araç

• quote:

quote:

quote:

@rapcep

@satelite

öyle bi sorun önemli değil bence sonuçta yağmur girmiyorsa sorun olmaz bana göre. teknik arıza falan olmasın sorunsuz olsun uğraştırmasın yeter. ama şu su alma konusunu düşünüyorum da su girerse hava da girer ses yapıyor mu?
    ooo tamam bak kesin bizim o araç

SES yapıyor arkadasım ozellikle camı değistikten sonra daha yogun gelmeye basladı benim sinir oldugum sanki ben bunu kendim yapıyomusum gibi muamale gormem arac garantili oldugu için para almıyolar sanıyolarki en ufak seyde geliyorum ama ben sesi yogun sekilde alıyorum sorunu cozemiyolar haleda

• Arkadaşlar hergün bakıyorum caddysi gelen yok mu yeminle şeytan diyor al kaporanı git toyota bikap al canavar gibi araba siz ne düşünüyonuz..
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.