Şimdi Ara

ÇAĞ ÜNİVERİSİTESİNDE %100 BURSLU OKUMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi forumlar kolay gelsin bilgisi olan arkadasların yardım edeceğini düşündüğüm için yeni bir konu açtım

yardımlarını ve düşüncelerinizi bekliyorum ;

sınava giren kardeşim LYS sınavı TM2 alanı puan türünden 368 puan ile ÇAĞ ÜNİVERSİTESİ %100 ösym burslu

ile kayıt yaptırmayı düşünüyor... ÇAĞ ÜNİVERSİTESİNİN burs kesme olayı hakkında bilgisi olan arkadasların

bilgilerine ihtiyacım var

• quote:

Orijinalden alıntı: yigit033

iyi forumlar kolay gelsin bilgisi olan arkadasların yardım edeceğini düşündüğüm için yeni bir konu açtım

sınava giren kardeşim LYS sınavı TM2 alanı puan türünden 368 puan ile ÇAĞ ÜNİVERSİTESİ %100 ösym burslu

ile kayıt yaptırmayı düşünüyor... ÇAĞ ÜNİVERSİTESİNİN burs kesme olayı hakkında bilgisi olan arkadasların

araştırmalarım sonucu eğitim süresi kadar burs veriyor yani 5 yılsa 5 yıl boyuncu burs var eğer 1 sene kalırsa 6. yıl parasını öder o senenin.. Hangi bölüm bu arada ?
  • halikarnasss kullanıcısına yanıt
    uluslararası ilişkiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit033 -- 10 Temmuz 2013; 18:16:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit033

iyi forumlar kolay gelsin bilgisi olan arkadasların yardım edeceğini düşündüğüm için yeni bir konu açtım

Diğer vakıf üniversitelerini bilmem de Çağ üniversitesinde burs konusunda kafan rahat olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mikacan kullanıcısına yanıt
    Hocam iyi günler, aradan bir yı geçmiş ama kusura bakmayın. :) Çağ Üniversitesi'nde neden burs konusunda rahat olalım, bilgi verir misiniz? Orada % 50 Hukuk okumayı düşünüyorum da bu bursların kesilmesi durumu canımı çok sıktı. Lütfen, bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.