Şimdi Ara

Cahil birinden Telefonlarla ilgili 2 soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi benim bu yeni model denilebilecek telefonlarla ilgili 2 sorum var? (6600, 6630, S700i....)

1) Bu telefonlara takılan hafıza kartları taşıma kartı olarak kullanılabiliyor mu? Mesela ben Bluetooth kullanarak bilgisayarımdaki bir .zip
    dosyasını telefonun hafıza kartına yükleyip, diğer bir bilgisayara yine Bluetooth'la aktarabiliyor muyum?

2) Bu telefonlara video yüklenebiliyor. Bu video dosyasının formatı nedir? Mesela ben elimdeki bir VCD'nin bir CD'sini 256 MB hafızası olan bir telefona yükleyebilir miyim? Bunun için elimdeki filmi yeni bir formata çevirmem gerekir mi?

Eğer bu soruların cevaplarını verirseniz sevinirim.

• 1- Bu telefonlara takılan hafıza kartları istenilen amacta kullanılabilir.Ama dedigin biraz mantıklı olmaz cunku tasıyacagın diger bilgisayarda da Bluetooth olması lazım.yinede guzel bir cozum olabilir ama gunumuzde cd ve dvd yazmak daha mantıklı olabilir.
    2- Bu telefonlara video yuklenemilir genelde 3gp uzantılı ve rm uzantılı videolar.ayrıca benim kullandıgım smartvideo convert ile yapıılan xvid codec li avi uzantılı videolar var bunlar en neti ve kalitelisidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip bir soru :)
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.