Şimdi Ara

Cahil kelimesi hakaret içerir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar ''cahil'' kelimesi tdk'ya göre: sıfat Öğrenim görmemiş, okumamış, Belli bir konuda yeterli bilgisi olmayan, Deneysiz, genç, toy (delikanlı veya kız) anlamları taşıyor.Bir konuda hakaret kastım olmaksızın bir yazara bu kelimeyi kullandığım için ceza aldım.Haklı veya haksızım yorumlarınızı bekliyorum.

• Bilmediği bir konuda bilmiş gibi davranan birine dendiğinde hakaret olmaması lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tenkit etmenin bile suç olduğu bir ülkede suç sayılması gayet normal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "sincap" içermiyor ama bildiğim kadarıyla dhde dersen uzaklaştırma alıyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben silkiyim dedim diye 1 hafta ceza almiştim. ''Silkmek" kelimesinin de anlamini bilmek lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

Bilmediği bir konuda bilmiş gibi davranan birine dendiğinde hakaret olmaması lazım

Kuran-ı kerim'de de cahil kelimesinin geçtiğini öğrendim.Bu cezayı bana verenlerde kitabımızın hakaret içerdiğini dolaylı yoldan ima ediyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İçerir.
  • O zaman sende cahilsin.Bakalım tekrar ceza verecekler mi beraber görelim
  • Ciddi bir ortamda kullanırsan, hele karşıdaki ile samimi değilsen en baba hakarettir. Karşıdakini bu kadar incitecek başka kelime fazla yoktur.

• Hocam duruma göre değişir. Sen cahil bir adamsın ne anlarsın gibi kullanırsan suçtur.

Arkadaşın cahilliğine veriyorum. Gençler çok cahil vs. bi suç gözükmüyor. Açıkçası senin iletmek istediğin manaya bağlı.
    Baktım google da bu kelimeden dolayı mahkemelik olup para cezası alanlar bile var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mor yakut -- 8 Temmuz 2017; 23:32:12 >
  • Bence birine salak demek dahi hakaret değil "durum tespitidir". İyi bir avukatın yokmuş demek ki
  • değildir güzel kardeşim insan bilmediğinin cahilidir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.