Şimdi Ara

Çakma şarj aleti cihazı bozar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İkinci el uygun ve temiz bir 6s aldım fakat şarj ekipmanı yoktu dolayısıyla Syrox adlı şarj makinesini kullanıyorum, iPhone orijinal şarj kablosu ve adaptör 350-400 lira tuttuğu için kısa vadede alabilmem mümkün değil. Şarjda şimdilik ısınma geç dolma gibi problemler yok ama şarjdayken parmak izi sensörü çalışmıyor, şarj kablosunu çıkarıp denediğimde sorunsuz bir şekilde çalışıyor id sensör. Bundan dolayı ve aynı şekilde bataryaya uzun vadede zararı dokunur mu çakma şarj kullanmanın, bataryanın şişmesi patlaması telefonun yüzümüzde parçalanması ya da aşırı ısınma gibi?

Uzun vade derken telefon 2 seneyi çıkarsa gerisi bonus olur. Şarj ekipmanını da 3-5 ay içinde alabilirim acil değilse?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocamm öyle cin mali merdiven alti marka kullanma şarj girişini bozarsinn kendi agzinla dahi söyluyon touch id calişmiyor diye orjinal alamiyorsan telefonculara gidip orjinal satan illa vardir uygun fiyata alabilirsin yada belkin ,anker gibi markalara yönelebilirsin problem cikmaz.

• Gül gibi cihaza çakma şarjı nasıl takıyorsun yahu..yazık etme cihazına
    Çakma alet demek,telefonun daha fazla şarjda kalması demektir,bu da cihazın ömrünü kısaltır
    Forumun 2.el bölümünde uygun fiyata kablo/adaptör ilanları var.
    Onlara bi bak istersen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 350 400 vermek yerine ;

Forumun 2.el kısmından çok daha ucuza mal edebilirsiniz .

• J.Valjean kullanıcısına yanıt
    O şarj aletini kullanmayın...
    Orijinal Apple adaptörü yerine çok daha ucuza; UGREEN, ANKER gibi markalı ve güvenilir şarj aleti alabilirsiniz. Tavsiye ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0ldskool

Orijinal Apple adaptörü yerine çok daha ucuza; UGREEN, ANKER gibi markalı ve güvenilir şarj aleti alabilirsiniz. Tavsiye ederim.
    Peki Ankerde çakışma, uyumlu cihaz bulunamadı gibi bir uyarı gelmesi vb söz konusu olmaz değil mi? Ayrıca şu site güvenilir midir orijinallik konusunda?

www.ankerturkiye.com
    İngiltere'nin Favori Şarj Ürünleri Markası / incore Türkiye
    https://www.ankerturkiye.com/PowerLine-Lightning-1-Mt-Sarj-Data-Kablosu-Apple-MFI-Lisansli-iPhone-iPad-Uyumlu,PR-68.html

Bir de şarj adaptörünü ayrı satıyorlar ama tam bulamadım. Bendeki orijinal samsung adaptör ya da Xiomi powerbank ile bu kablo olur mu acaba?

Dr sanırım çakma ürün satmaz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.Valjean -- 17 Ekim 2018; 12:49:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 0ldskool

Hocam attığım dr linkteki Ankeri aldım dr mağazasından üstelik taksit filan olunca 20 lira daha pahalıya 150 liraya patladı ama doğru cihazı mı aldım bilmiyorum https://i.hizliresim.com/aYkD4z.jpg

Yanındaki kablo android uyumlu işin kötüsü. Ona da ihtiyacım vardı gerçi ama iPhone uyumlu kablo şart, eğer bunu da alırsam işlem tamamlanır mı ve bu kablonun orijinal olup olmadığını nasıl anlayabilirim
    m.n11.com
    Anker Powerline Lightning Kablo 0.9 Mt Siyah İphone X, 8, 7, 6s 5 - n11.com
    https://m.n11.com/anker-powerline-lightning-kablo-09-mt-siyah-iphone-x-8-7-6s-5-P168764527

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • J.Valjean kullanıcısına yanıt
    Merhaba J.Valjean,

n11.com olarak Sahte ve taklit ürünlerin satışı ile mağazalar arasında haksız rekabeti engellemek için Marka Koruma Merkezi ile Orijinal Ürüne %100 Destek ve sizlere 11 güvence veriyoruz. Detaylara
    bit.ly
    11 Güvence - n11.com
    http://bit.ly/1FTP24h
    sayfasından ulaşabilirsiniz.

n11.com

• Sifir alamiyorsaniz ikinci el orjinal amper degerinde sarj cihazi alin. Asla cakma orjinalle birebir denen seylerden almayin.kablo zaten standart onuda mutlaka orjinal alamiyorsanizda orjinal cikma alin.

• Hiç affetmez

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.