Şimdi Ara

Çalınan Telefonumu Geri Aldım Güncelleme Yapmıyor YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhabalar, iyi forumlar. Dün çaldırdığım Note 2 marka telefon elime geçti. Ancak sürüm 4.1.2'ye geriletilmiş ve ilk çıkışlı halini almış. Ancak sanırım ROM veya ROOT var telefonda. Bu konularda hiçbir bilgim yok, o yüzden emin olamıyorum. Telefonu fabrika ayarlarına döndürdüğümde Superuser adında android simgeli bir program yüklü geliyor. Telefon elime geçtiğinde zaten IMEI değiştirilmişti ancak ürünü aldığımda (kayıtlı orijinal ürün) üzerindeki IMEI'yi yeniden kaydettirdim. Cihaz güncelleme almıyor. Modifiye edilmiş diyor. Telefonumu eskisi gibi kullanamayacak mıyım? Konu hakkında bilgisi olanlar lütfen yardımcı olsun mağdur durumdayım.

• Eskisi gibi kullanamazsınız. IMEI bir kere değiştirildiğinde bir daha geri dönüşü olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Firaristt F kullanıcısına yanıt
    Sürümü hiçbir şekilde güncelleyemem yani? Teşekkürler bu arada cevabınız için.
  • Rootlu cihaz güncelleme almaz zaten önce stock romu yükleyip sonra güncelleme yapabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaprese telefonunu nasıl buldun ne yaptın anlatabilir misin.Benim de telefonum kayıp.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en stabil sürüm hangisiyse onu kullanın ve tekrar orijinal imei yi attırın telefona ancak bu şekilde güncel olabilir. zaten bundan sonra da güncelleme vermezler öyle güzelim bir cihaza...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaprese

Arkadaşlar herkese merhabalar, iyi forumlar. Dün çaldırdığım Note 2 marka telefon elime geçti. Ancak sürüm 4.1.2'ye geriletilmiş ve ilk çıkışlı halini almış. Ancak sanırım ROM veya ROOT var telefonda. Bu konularda hiçbir bilgim yok, o yüzden emin olamıyorum. Telefonu fabrika ayarlarına döndürdüğümde Superuser adında android simgeli bir program yüklü geliyor. Telefon elime geçtiğinde zaten IMEI değiştirilmişti ancak ürünü aldığımda (kayıtlı orijinal ürün) üzerindeki IMEI'yi yeniden kaydettirdim. Cihaz güncelleme almıyor. Modifiye edilmiş diyor. Telefonumu eskisi gibi kullanamayacak mıyım? Konu hakkında bilgisi olanlar lütfen yardımcı olsun mağdur durumdayım.

Telefonu nasıl buldun hocam?

Telefonu çaldırdığında ilk ne yaptın prosedür nasıl işliyor biraz bahseder misin?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar ben binanın kamera kayıtlarından buldum kimin çaldığını. İnkar ettiler, savcılığa gittik, sonuçlanmadan tıpış tıpış getirdiler. Babam çalan çocuğun babasını tanıyomuş, geri aldık şikayeti. Ama sizin bir an önce savcılığa gidik dilekçe vermeniz gerek. Başka türlü bulmanız çok zor. IMEI ve numara belirterek dilekçenizi yazdıktan sonra Savcılık bu işlemi bir iki hafta içinde başlatıyor. Aynı telefondan Internete girildiği anda onlara düşüyor ve telefonunuzu size geri iletiyorlar. Bu sürecin bir yıl sürdüğü de oluyor. Bir ay da. İşiniz zor anlayacağınız.

Ayrıca yanıt veren arkadaşlara çok teşekkür ederim. Çok sağ olun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.