Şimdi Ara

Çalışma ortamı nasıl olmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu yıl 10.sınıfa geçtim orta halli bir anadolu lisesinde okuyorum 9.sınıfta çok zorlandım zar zor geçtim bile diyebilirim benim en büyük sorunum dikkat dağınıklığı yani dersteysem en önde oturmaya çalışıyorum dinlemeye çalışıyorum fakat yok olmuyor arkadaki çocuğun kalem tıraşının sesi beynimde yankılanıyor dalıp duruyorum kendimi önüme bakarken buluyorum evde çalışayım desem yine olmuyor evde neredeyse tv hep açık ben o kapıyı kapasam üstüne 3 kapı daha koysam yine duyarım o sesi biraz takıntılıyım sanırım o konuda ancak bu yıl toparlanıp kendime gelmek istiyorum artık evdeki odamın düzenini değiştiriceğiz masam sandalyem vs hepsi değişecek yazın para biriktirdim tüm değişimleri kendi paramla yapacağım odamı küçük kardeşimle paylaştığım için çalışma masam çok küçük ve kitap dolu kitap okumayı çok severim ancak koyucak yerim yok artık nerdeyse sadede geleyim dikkatimi dağıtmadan günde rahat 2-3 saat ders çalışabileceğim biryer nasıl olmalı ? ucuz birşeyler varsa olabilecek/masa lambası-çalışma masası vs) link yollayabilecekler varmı ? hepinize teşekürler

• Hocam ben masada çalışamam mesela dikkatimi veremem. Yatakta uzanarak çalışırım. Sen de dene istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aerodb1294

Hocam ben masada çalışamam mesela dikkatimi veremem. Yatakta uzanarak çalışırım. Sen de dene istersen.

teşekürler fakat uykum geliyor öyle olunca geçen dönem denemiştim sonuç hüsran
  • Artaloth A kullanıcısına yanıt
    ders çalışırken bişeyler içmeyi denedinmi kahve kola vb veya çerez yemeyi odaklanmaya gelince istersen odaklanırsın bu senin psikolojine bağlı biraz ne desek yanlış olur burda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artaloth

Merhaba arkadaşlar bu yıl 10.sınıfa geçtim orta halli bir anadolu lisesinde okuyorum 9.sınıfta çok zorlandım zar zor geçtim bile diyebilirim benim en büyük sorunum dikkat dağınıklığı yani dersteysem en önde oturmaya çalışıyorum dinlemeye çalışıyorum fakat yok olmuyor arkadaki çocuğun kalem tıraşının sesi beynimde yankılanıyor dalıp duruyorum kendimi önüme bakarken buluyorum evde çalışayım desem yine olmuyor evde neredeyse tv hep açık ben o kapıyı kapasam üstüne 3 kapı daha koysam yine duyarım o sesi biraz takıntılıyım sanırım o konuda ancak bu yıl toparlanıp kendime gelmek istiyorum artık evdeki odamın düzenini değiştiriceğiz masam sandalyem vs hepsi değişecek yazın para biriktirdim tüm değişimleri kendi paramla yapacağım odamı küçük kardeşimle paylaştığım için çalışma masam çok küçük ve kitap dolu kitap okumayı çok severim ancak koyucak yerim yok artık nerdeyse sadede geleyim dikkatimi dağıtmadan günde rahat 2-3 saat ders çalışabileceğim biryer nasıl olmalı ? ucuz birşeyler varsa olabilecek/masa lambası-çalışma masası vs) link yollayabilecekler varmı ? hepinize teşekürler

Çalışma masası:

http://www.tekzen.com.tr/urun/myra-genc-odasi-calisma-masasi-cekmecel-150176

Kitaplık:

http://www.tekzen.com.tr/urun/almira-ceviz-170x23x57-cm-kitaplik--2124734

Sandalye:

http://www.tekzen.com.tr/urun/calisma-koltugu-eko-kirmizi-162301

Masa lambası:

http://www.tekzen.com.tr/urun/masa-lambasi-beyaz-230v-e27-rf893c-149832

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir şeyler içince dersten tamamen kopuyorum yani ordaki amaç ders çalışmak değilde kahve içmek gibi oluyor yinede teşekürler @Fransee@
    Teşekürler bende bunun gibi şeyler bakıyordum ama raf olarak duvar rafı istiyorum yani böyle bir rafa yerim yok malesef diğerleriyse sanrım bana yeter gibi duruyor teşekürler @GotBaba
  • Edit: aynı mesaj üste

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artaloth -- 7 Eylül 2013; 9:45:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çalışma ortamım nasıl
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yaşadığınız ilçede belediyenin kütüphanesi vardır. O kütüphaneye gidin her gün. Ben en verimli çalışmamı kütüphanede yapıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.