Şimdi Ara

Çalışma Tarzım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar! Ben bu yıl YGS/LYS'ye girecek olanlardanım. Her neyse efenim, ben şahsen konu çalışmayı çok seven bir insan değilim. Hemen bitse de test çözsem diye bakıyorum. Mesela Tarih dersini çalışırken konuyu okuyorum altını falan çiziyorum sonra bazı yerleri post-it'e falan yazıyorum. Sonuç olarak konuyu bitirdiğimde diyelim ki II. Murad'ın yaptığı yenilikler diye biri bana sorsa cevap veremem yani, zaten dilci olduğum için LYS'de Tarih çözmeyeceğim. Diyeceğim YGS'de ki sorular zaten muhakeme merkezli olduğu içün, test çözerken de pek zorluk yaşadığım söylenemez. YGS'ye kadar çözeceğim testlerle ve yapacağım tekrarlarla konuları pekiştireceğimi düşünüyorum. Sizce doğru mu düşünüyorum? Görüş ve önerilerinizi behlemekteyim

**Bu arada felsefe türkçe ve coğrafya ya da böyle çalışıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi igotaquestion -- 12 Ağustos 2014; 18:04:31 >

• igotaquestion kullanıcısına yanıt
    Dilcisin gelmis buraya konu aciyorsun millet fen mat edb derdinde .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bahane94 B kullanıcısına yanıt
    Her alanın zorluğu vardır, dil özel yetenek isteyen bir alan bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bahane94 B kullanıcısına yanıt
    Dilci olmakla ne alakası var dostum, ygs ortak sınav sonuçta, fenciye de edebiyatçıya da aynı sorular soruluyor
  • Ygs sosyalde takkadanak bilgi soruyorlar bil istedim

• Türkishhitler T kullanıcısına yanıt
    Belli başlı şeyleri sorarlar ama, değil mi? Yani onları da test çöze çöze öğrenirim diye düşünüyorum bir de Tarih kodlamaları vardı ezberlemek için onları ezberleyeceğim. Sence ne yapmam lazım, sen nasıl çalıştın
  • Tavsiyesi, görüşü olan yoh mii
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: igotaquestion

Belli başlı şeyleri sorarlar ama, değil mi? Yani onları da test çöze çöze öğrenirim diye düşünüyorum bir de Tarih kodlamaları vardı ezberlemek için onları ezberleyeceğim. Sence ne yapmam lazım, sen nasıl çalıştın

Hayır her şeyi sorabilirler testlerle öğrenemeyexeğin kadar ayrıntı da sorarlar denemelerde 4 yanlışım çıktığında üzülürdüm gerçek sınavda sosyalden 10 Y1 boşum var

• quote:

Orijinalden alıntı: Türkishhitler

quote:

Hayır her şeyi sorabilirler testlerle öğrenemeyexeğin kadar ayrıntı da sorarlar denemelerde 4 yanlışım çıktığında üzülürdüm gerçek sınavda sosyalden 10 Y1 boşum var

Alıntıları Göster
    Ya bilgisini genelde yukarıda vermiyor mu yani benim çalıştığım konu anlatımlı kitaplarda konuyla alakalı ygs ve öss bütün çıkmış sorular oluyor konu sonunda, onları rahatlıkla çözüyorum(sınavda öyle olmuyor geyiğini yapmayalım lütfen) yani gördüğüm sorular tamamen yorum değil ama dediğin kadarda bilgi odaklı da değil gördüğüm kadarıyla, tabii ki her şeyi sorabilirler ama ÖSYM'nin bu zamana kadar ki çizgisinin dışına pek çıkacağını sanmıyorum, belli de olmaz gerçi ama zor olacaksa herkese zor olacak bir bana değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi igotaquestion -- 13 Ağustos 2014; 22:49:53 >

• quote:

Ya bilgisini genelde yukarıda vermiyor mu yani benim çalıştığım konu anlatımlı kitaplarda konuyla alakalı ygs ve öss bütün çıkmış sorular oluyor konu sonunda, onları rahatlıkla çözüyorum(sınavda öyle olmuyor geyiğini yapmayalım lütfen) yani gördüğüm sorular tamamen yorum değil ama dediğin kadarda bilgi odaklı da değil gördüğüm kadarıyla, tabii ki her şeyi sorabilirler ama ÖSYM'nin bu zamana kadar ki çizgisinin dışına pek çıkacağını sanmıyorum, belli de olmaz gerçi ama zor olacaksa herkese zor olacak bir bana değil

Yani ben de yukarda bilgi altta yorum sorarlar diye rahat rahat girdim sınava da sonra çakıldım amacım korkutmak değil ama hersey hazırlıklı olun

Neyi kastettiğini anladım. Tavsiyen için teşekkürler. Dikkate alacağım
  • quote:

Neyi kastettiğini anladım. Tavsiyen için teşekkürler. Dikkate alacağım

tabi sen yine de fazla ümitsizlige kapilma sinav herkes icin bir degil sonucta denemelerde hic ilk 5e giremeyip de 2. olan arkadasim var okulda umarim istedigin yerleri kazanirsin:)

Umarım. Çok teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.