itiraz eden arkadaşlar çok olacaktır bana çalışmak şöyle iyi böyle iyi diye uzun uzun methiyeler düzecekler bana buradaki yazım başta kendi işi olmayanlar için geçerlidir 1-daha yaşınız genç gidin gezin gezemiyorsanız evde oturun 2-emekli kesimi bunun kaymağını yiyor 5 milyar maaş alıyor siz çalışarak para alıyorsunuz 3-en önemli kısım şu bu aldığınız para zaten sizin hakkınız siz çalışarak bir şeyleri haketmiyorsunuz 4-dünyada bir çok genç geziyor kamp yapıyor hayatını yaşıyor siz neden kendinizi işyerinize bağlıyorsunuz 5-çalışarak ev araba alınmıyacağını bende biliyorum o yüzden kendimi kandırmıyorum 6-çevredeki bir çok emekli çalıştığının karşılığını aldı fakat o dönem geride kaldı şimdi aldığımız para sadece bim a101 e gidiyor 7-ortalama ömür 80 yaş neden gençliğinizi heba ediyorsunuz 8-neden çalışmayı bu kadar normal karşılıyorsunuz size doğal geliyor sizce bir insanın en önemli şeyi boş zamana sahip olması değilmidir 9-ben çalışmassam diyerek sisteme kendinizi dahil etmeye çalışıyorsunuz ben olmasamda olur zaten bu sistemde 10-ücretler belli olsada yinede çalışmak istemem bu saatten sonra yaşım 30 pek bir ümidim kalmadı bir kere soğudum çünkü alacağım veya alacağınız paralar bellidir almanyada olsanız alacağınız parayı düşünün insan ömrü çok kısadır 80e kadar yaşıyacağımızın garantisi yok ve bugüne kadar yaşadığınız bu sıkıntıların hepsi yanınıza kar kalacak ben kendi sistemimi kuruyorum sizede tavsiye ederim her türlü özel mesaja açığım yeterki isteyin öyle pazarlama işiylede falan uğraşmıyorum herkese bol şanslar |
Çalışmak istemeyenler gelsin-Neden çalışmamalıyız-Kendinizi kandırmayın

-
-
İyi ki vakti zamanında 1080 ti almışım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende senin gibi yaptım.Dağın tepesinde babadan kalma yerimde istediğim gibi yaşıyorum.Burda para lazım olmuyor.Boşuna çalışıldığını yıllar önce çözmüştüm.Şimdi ne kadar haklı olduğumu görüyorum.Herkes bana şaşırıyor anlamaya çalışıyor ama anlayamıyor.Sisteme kendini dahil ediyor.
Peki çalışmadan nasıl para gelecek?
En temel ihtiyaç şu ve ekmek bile para
Bende biliyorum çalışmak enayilik
Hiç ise gitmeden 5000 tl gelirim olsa çalışmazdim
evet yalnız paraya ihtiyaç olmuyor değil oluyor fakat ben bu sisteme karşıyım bugün kendi kendime düşündüm neden bu acıları çekiyorum diye eğer söylediğin doğruysa dağın tepesinde senden mutlusu yoktur emin ol çalışmayarakta en doğrusunu yapıyorsun
-
tek çözüm vadeli hesap maalesef biraz birikmiş paran varsa kurtarırsın
-
Vadeli hesap çözüm değil kol gibi enflasyon var
Çalışmadan yaşamak için kira geliri lazım
evet lazım ama evi nasıl alacaksın
-
kendini çıkmaza soktun zaten insanların çoğu çalışmak istediğinden değil zorunluluktan çalışıyor. sana bakacak ailen pasif gelirin veya birikmiş paran varsa ne ala hiçbiri yoksa başka çare yok. keşke bazı avrupa ülkelerindeki gibi çalışmak istemeyene yardım parası bağlansa o zaman da ülkenin %90ı yan gelip yatardı
-
aga anlatmaya çalıştığım şuydu bu çalışma sistemini neden bu kadar savunuyorsunuz dhde ortam belli paraya ihtiyacımız var o yüzden çalışmak varsa günü kurtarmaya bakacağız ne olur şu sistemi savunmayın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C01aY -- 14 Mayıs 2022; 21:34:26 > -
Ulkenin en az %60 i çalışmak istemiyor zaten. Yüksek maaş alan adam da çalışmak istemiyebiliyor.
Adam dag basında tek basına yasamak istese bile yine para gerekiyor. Ne yapacaksın dogadan bir seyler bulup barinak yapip avcilik toplayıcılık ile mi yaşayacaksın?
Öyle doğup büyüseydin tamam da burası 2022 Turkiyesi.
Afrikada kırsalda ya da köylerde çoban çocuğu olarak doğmadık.
Adamın hem birikimi var hem iyi maas aliyor hala calismak istiyor.
Adamin birikimi var calismak da istemiyor geliri sağlıyor yan gelip yatıyor.
Bu son dediğimi sağlamak lazım ülkedeki cogu kisinin hayali zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi general4242 -- 14 Mayıs 2022; 21:49:16 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
izlenecek cok dizi var o yüzden çalışmak istemiyorum
-
Her zaman diyorum.Bu ülkede çalışmak boş.Avaralık,dalavere.Fazla yaşlı değilim.27 yaşındayım ama herhalde Allah izin verirse ömrümde çalıştığım son 3-4 ay olabilir.Artık bi daha çalışmayı düşünmüyorum.TEMBELLİK falan DEĞIL BU.Bu ülkede çalışmak boş.17 yaşımdan beri turizm de çalışıyorum milletin ağız kokusunu çekiyoz a.n.q.
Soru, elindeki telefonu hangi parayla aldın, faturanı kim ödüyor, elektrik, su paranı kim ödüyor, ekmek nasıl alıyorsun tanesi 3 tl olmuş? Yemek nasıl yapıyorsun? Çay, sigara içmiyor musun? Canın hiç çukulata falan çekmiyor mu bunları nasıl karşılıyorsun? Yemek yaparken yağ nerden buluyosun? Banyo nasıl yapıyosun kışın zor olmuyor mu? Ağaçları mı kesiyosun ısınmak için?
-
sıkıntı şurda hep kendi işimi yapmak istemişimdir ama olmadı
dağ başı yine şehir olsa yaşanır mesele özgürlüğümüzün olmaması çalışırken
-
yemek parayla eger bedava olsaydi calismazdim
Çalışmayayım, okumayayım,meslek sahibi olmayayım ondan sonra ekonomi kötü,geçinemiyorum vay benim gençliğim.Varmı böyle saçmalık...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
tamam kardeş sen çalış
onu anlatmaya çalışıyorum zaten bu para senin hakkın neden milletle uğrasiyorsunki
tamam kardeş sende ağlamaya devam et...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

İyi ki vakti zamanında 1080 ti almışım.
|
Elimdeki telefon moto e4, arkadaşımın kullanmadığı telefon.sadece temel ihtiyaç maddelerine para harcıyorum.(un, şeker,çay).burda ekip topluyorum.Burda iş var zaten nadiren yevmiyeyle bahçe işleri yapıyorum.Çoğu şeye para vermiyorum (yumurta et sebze meyve vs.)Kendi tavuğum kazım koyunum var. Tüketerek mutlu olan biri değilsen yetiyor. Siz şehirde durduğunuz sürece modern köle olmaya devam etmek zorunda kalacaksınız.Şehirden ayrılarak sistemi değiştirmek sizin elinizde.Ama alışkanlıklarınız,öğretileriniz yada (siz ne derseniz)radikal karar alamamak sizi engelliyor. İnsanlığın ve dünyanın doğanın kurtuluşu minimalizmde. Sisteme siz yön veriyorsunuz.Siz eyleme geçmedikçe sistem bu şekilde kalacak.Karar sizin. Edit:Yağ nasıl alıyorsun?Mesela komşumun cevizlerini kestanelerini çırpıyorum o da bana zeytinyağı veriyor. Su bedava elektrik 30lirayı geçmiyor,Mevsime göre tabiat mantar sarmaşık çeşitli otlar vs. veriyor.Burda meşe ormanı var hiç tüpe para vermedim.Çayım çorbam yemeğim eksik olmaz. Arkadaşlarım fırsat buldukça piknik yapmaya yanıma gelmek için fırsat kollarlar.Ama ben hep piknik halindeyim.İnanın şehirde bir gün bile zor duruyorum.Hemen buraya kaçıyorum. |
Benzer içerikler
- parmak nasıl kırılır
- aştiden ankamall"a nasıl gidilir
- gece mezarlığa gidilir mi
- trambolin boy uzatır mı
- berberler ne kadar kazanıyor
- prompt mühendisliği nedir
- discord açıldı mı
- çay emojisi
- 5g nedir zararları
- exxen de neler var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X