< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darthkafir 0.2 -- 8 Ocak 2022; 14:53:22 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darthkafir 0.2 -- 8 Ocak 2022; 14:53:22 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Kandırıyor... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Böyle devam hocam çok daha iyi gelecek inşallah.👍 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gizli çalışıyordur hocam takmayın :D daha önceden mat başarısı yoksa tabi. Bazıları malum allah vergisi gibi mat donanımlı geliyorlar. (türkçeyi 20, matı 35+ yapan has elemanlar) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Benim trigo yeni bitecek. Daha mat adına ayt denemesi çözmedim. Seviyemden emin değilim. Deneme sipariş ettim gelmedi hala. Hüsrana uğramam umarım:D konuyu ilk okuduğumda aklıma bu gelmişti. bakalım n'olacak:D < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiMu -- 8 Ocak 2022; 20:44:33 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Allah vergisi derken kastettiğim zaten sayılara olan yakınlık, sayısal zeka, analitik ve işlem becerileri.. İdi. Türkçeyi de o yüzden ekledim araya. Trde/sözellerde daha çok zorlanıyorlar öyle tipler, odaklanamıyorlar vb. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |