Şimdi Ara

ÇALIŞMAYA BAŞLAYAMIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hedefim ilk 10k. 11. sınıf konularım iyi fakat 9 ve 10. sınıfın lys kısmında çalışmam gereken çok şey var. güvenderin deneme setini aldım. ygs denemelerinde 120 125 arası çıkartıyorum. fakat yaz bana ramazan başladığından beri hiçbişey katmadı. nasıl kendimi motive edip toparlayabilirim? konuları nereden hallediyorsunuz? internetten ders mi dinlemeliyim?? ne önerirsiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: matrisintranspozu

güvender piyasadaki en kolay denemelerden biri bir fem 10 çözde gör gerçekte kaç yaptığını

tamam dostum haklısın. ama 120 125 yapmam konu değil. neyin ne olduğu belli ben iyi olduğumu iddia etmedim. böyle bi yerde de tatmin olmam zaten. sadece tecrübeli arkadaşlardan yardım almaya geldim. kaynak tavsiyesi veya ders dinleyebileceim bir yer lazım. bu mesajı atma amacını anlayamadım
  • no cry no trophies
  • quote:

güvender piyasadaki en kolay denemelerden biri bir fem 10 çözde gör gerçekte kaç yaptığını

Valla usta ya fem 10 Luda mezun olmama rağmen 110 net yapıyorum bunların güvender çözüp 130 yapıyorum demesine ayar oluyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaraSalvatruca

quote:

Valla usta ya fem 10 Luda mezun olmama rağmen 110 net yapıyorum bunların güvender çözüp 130 yapıyorum demesine ayar oluyorum.

ya birader neye ayar oluyosun anlamadım. neyi yarıştırıyosun niye karşılaştırıyosun kendinle? batıyo mu ya? aynı kulvarda değiliz tamam mı sen üstadsın. prosun helalsin bravo kardeş. şu foruma yeni girdim de ne fesat insanlar var be. sadece yardım diliyorum ben senden üstünüm demedim. hem önümde 1 yıl var sen kimsin ki artistlik yapıyosun nereyi kazandın veya benim nereyi kazanacağımı nerden biliyosun? Allah aşkına şu huylarınızı bırakın ya ben güvender 120 125 yapıyorum demişim sen neye ayar oluyosun lan?

• daha çok var hocam zaten yarın başlarsın
  • Adamın 2 ayda femden 110 net yapmasını mı bekliyorsunuz anlamadım? Saçmalık iyice. İnsanları ezeceğine, o kadar zeki isen ilk seneden kazansaydında mezuna kalmasaydın kardeşim o zaman. Sadece bizden 1 yıl fazla çalışmışsın ve bunun sonucunda bizden doğal olarak ŞU AN yüksek yapıyorsun. (bi zahmet yap zaten). Sene sonunda kimin ne olduğunu göreceğiz sınavda. Ağustos ayında millet yeni başlamış birde gelmiş rakip eleme yapıyor. İnsanları demoralize etmeye çalışma. Yeter yahu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okeanos_1

Adamın 2 ayda femden 110 net yapmasını mı bekliyorsunuz anlamadım? Saçmalık iyice. İnsanları ezeceğine, o kadar zeki isen ilk seneden kazansaydında mezuna kalmasaydın kardeşim o zaman. Sadece bizden 1 yıl fazla çalışmışsın ve bunun sonucunda bizden doğal olarak ŞU AN yüksek yapıyorsun. (bi zahmet yap zaten). Sene sonunda kimin ne olduğunu göreceğiz sınavda. Ağustos ayında millet yeni başlamış birde gelmiş rakip eleme yapıyor. İnsanları demoralize etmeye çalışma. Yeter yahu.

Ben mf4 20k dan mezuna kaldım kazanamadığımdan değil yani rahat ol :)

Dandik güvender sınavlarında 130 net Yaptım diye buraya yazmayın insanların moralini bozmayın adam çalışmadım 130 net yapıyorum diyor ben rakip eliyorum dimi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7F03B9AEC -- 29 Temmuz 2015; 18:28:11 >
  • sağolun teşekkür ederim
  • quote:

quote:

Adamın 2 ayda femden 110 net yapmasını mı bekliyorsunuz anlamadım? Saçmalık iyice. İnsanları ezeceğine, o kadar zeki isen ilk seneden kazansaydında mezuna kalmasaydın kardeşim o zaman. Sadece bizden 1 yıl fazla çalışmışsın ve bunun sonucunda bizden doğal olarak ŞU AN yüksek yapıyorsun. (bi zahmet yap zaten). Sene sonunda kimin ne olduğunu göreceğiz sınavda. Ağustos ayında millet yeni başlamış birde gelmiş rakip eleme yapıyor. İnsanları demoralize etmeye çalışma. Yeter yahu.

Dandik güvender sınavlarında 130 net Yaptım diye buraya yazmayın insanların moralini bozmayın adam çalışmadım 130 net yapıyorum diyor ben rakip eliyorum dimi ?

sen de biliyorsun ki çalışmadan 130 net yapıyorum gibi bir söz kullanmadım. amacım rakip elemek asla değil senin yaptığın gibi. gelmişsin burda diyorsun ki çok havalanma çözdüğün kaynak dandik. ben mezunum da şöyle de böyle. ben sadece yardım istiyorum insanlardan. nasıl konuları dinleyebilirim diye.

• Eksik olduğun konulara yoğunlaş ve orta-zor seviyede denemeler çòz.mümkünse çözümlü olsun. Zor denemelere zor denilmesinin sebebi farklı soru kalıplarını barındırması. O soru kalıplarını öğrendikçe karşılaşacağın diğer soruları daha rahat çòzeceksin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: No woman no cry

quote:

quote:

sen de biliyorsun ki çalışmadan 130 net yapıyorum gibi bir söz kullanmadım. amacım rakip elemek asla değil senin yaptığın gibi. gelmişsin burda diyorsun ki çok havalanma çözdüğün kaynak dandik. ben mezunum da şöyle de böyle. ben sadece yardım istiyorum insanlardan. nasıl konuları dinleyebilirim diye.

Tamam kardeşim tartışmanın alemi yok kolay gelsin sana.

• Valla kardes durumum senle ayni.
    Ufaktan basladim calismaya ama tam odaklanamiyorum.
    Amacim okul acilana kadar mat ygs fem konu ozetli kitabını ve fem simetri ygs fizigi bitirmek. Biraz da geo bakabilirsem iyi olur.

• benim halimde kötü sağlık okuyorum ve zorunlu yaz stajım var 1 ay. eve gelince yorgunluktan ölüyorum zaten otobüsten inip eve 1.5 km kadar yürümek eziyet yav o sıcağın altında .yorgunlukltan ders çalışamıyorum birsürü kitap aldım bide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi godblesyouwbdcbuddy0 -- 29 Temmuz 2015; 21:10:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: obloo

Valla kardes durumum senle ayni.
    Ufaktan basladim calismaya ama tam odaklanamiyorum.
    Amacim okul acilana kadar mat ygs fem konu ozetli kitabını ve fem simetri ygs fizigi bitirmek. Biraz da geo bakabilirsem iyi olur.

ben de odaklanamıyorum kesinlikle. bu sefer düzgünce başlıyorum diyorum 2 gün sürmüyor. yaz bitene kadar dediğin gibi mat fizik ve geoyu bitirmek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: godblesyouwbdcbuddy0

benim halimde kötü sağlık okuyorum ve zorunlu yaz stajım var 1 ay. eve gelince yorgunluktan ölüyorum zaten otobüsten inip eve 1.5 km kadar yürümek eziyet yav o sıcağın altında .yorgunlukltan ders çalışamıyorum birsürü kitap aldım bide

Allah yardımcın olsun kardeşim havalar gerçekten bunaltıcı tempoyu arttırmak gerekiyor malesef öyle durumlarda alışmak da zoroluyor tabi

• No woman no cry kullanıcısına yanıt
    hocam öyle bir pişmanımki gittiğim için şu okula şu meslek liseleri pişmanlık gerçekten ya o değil para falanda almıyor alsak o da ayrı bir konu tab i :D havalar gerçekten bunaltıcı zaten antalyada oturuyorum 40 derece hava var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.