Şimdi Ara

Çalıştığımız Mağazalardaki Personel Maaşlarımızı söylüyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
1
Favori
7.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar . Malum yaz birçoğumuz bulma telaşında . Bunlardan biri de benim.
    Bu yüzden bize rehber olması amacıyla çalıştığımız mağazalardaki KOTON , ZARA , LCWAİKİKİ , H&M maaş ve primlermizi falan yazıyoruz .

BEN İstanbulda Lcwaikikide çalıştım part time . aylık toplam 1000-1100 maaş falan alıyodum . 180de yemek.

siz nerelerde çalıştınız ve ne kadar maaş aldınız ?

Mesela Adil ışık varsa çalışanınız ne kadar maaş aldınız ?

Konuyu yaz boyu güncel tutalım lütfen

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mağazalardaki Personel Maaşları: Adil Işık Çalışan Yorumları ve Güncel Bilgiler

Günümüzün rekabetçi iş piyasasında, adil ücretler sağlamak hem çalışanlar hem de işverenler için büyük önem taşımaktadır. Adil Işık, mağazalarında çalışan personeline adil ve piyasa koşullarına uygun maaşlar ödemeyi taahhüt etmektedir.

Şirketin sunduğu maaşlar, personelin iş deneyimi, nitelikleri ve bulunduğu pozisyona göre değişmektedir. Part-time ve tam zamanlı çalışanlar için farklı ücretlendirme yapıları uygulanmaktadır.

Adil Işık Part-Time Maaşları

Part-time çalışanların maaşları, genellikle saatlik ücret üzerinden hesaplanmaktadır. Saat başına ödenen ücret, çalışanın deneyimine ve becerilerine göre değişmektedir. Adil Işık'ın part-time çalışanlarına sunduğu saatlik ücretlerin, sektör ortalamalarına uygun olduğu bilinmektedir.

Adil Işık Personel Maaşları 2023

Adil Işık, 2023 yılında personel maaşlarına zam yapmıştır. Yeni maaş yapıları, enflasyon oranı ve sektördeki ortalama maaşları dikkate alarak belirlenmiştir. Şirket, çalışanlarına adil ve rekabetçi maaşlar sunmaya devam etmektedir.

Adil Işık Çalışan Yorumları

Adil Işık'ta çalışan personelin yorumları genel olarak olumludur. Çalışanlar, adil maaşların yanı sıra olumlu bir çalışma ortamı, kariyer gelişimi fırsatları ve kapsamlı yan haklar bildirmektedirler.

Sonuç olarak, Adil Işık, mağazalarında çalışan personeline adil ve piyasa koşullarına uygun maaşlar sunmaktadır. Şirket, çalışanlarının motivasyonunu ve bağlılığını artırmak için adil ücretlendirme politikaları uygulamaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangDang

Merhaba arkadaşlar . Malum yaz birçoğumuz iş bulma telaşında . Bunlardan biri de benim.
    Bu yüzden bize rehber olması amacıyla çalıştığımız mağazalardaki KOTON , ZARA , LCWAİKİKİ , H&M maaş ve primlermizi falan yazıyoruz .

BEN İstanbulda Lcwaikikide çalıştım part time . aylık toplam 1000-1100 maaş falan alıyodum . 180de yemek.

yol parası yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meticulous

quote:

Merhaba arkadaşlar . Malum yaz birçoğumuz iş bulma telaşında . Bunlardan biri de benim.

yol parası yok mu?
    1 hafta spor salonu-20 tl
    1 hafta eczane-70 tl
    1 gün çay bahçesi-kavga ettim para vermediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Meticulous

quote:

yol parası yok mu?
    Hayyr sadece yazdyklarym var bu gibi ma?azalarda yol parasy falan vermezler zaten @meticulous

• quote:

Hayyr sadece yazdyklarym var bu gibi ma?azalarda yol parasy falan vermezler zaten @meticulous

Alıntıları Göster
    peder bein yanınd açalışıyorum günlük 50tl veriyor demir doğrama işi yabancıya gitcğeine bana gelsin para :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: FuKaGa

peder bein yanınd açalışıyorum günlük 50tl veriyor demir doğrama işi yabancıya gitcğeine bana gelsin para :D

Alıntıları Göster
    yok mu çaly?an ba?ka ki?iler
    Yeni ba?layanlar ve i? arayanlar için rehber olu?turuyoruz
  • Takip b
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben elektronikcide calisiyorum sabah 9 aksam 5 1000tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheOdennnn

Ben elektronikcide calisiyorum sabah 9 aksam 5 1000tl

dostum kariyer.net ve secretcv.com dan mağazalara başvur . lcwaikikiye git mağazadan başvur . o maaş çok çok düşük . mağazacılıgı ögren iş hayatında daha mutlu olursun . yazık hem calısma şartların düzelir hem maaş . hem sosyal bi hayatın olur .
  • dangDang D kullanıcısına yanıt
    Burada surekli calismiyacagim zaten 2 ay max staj yapmistim burda memmun kaldilar cagirdilar yazin gel diye normalde sabah 8 aksam 7 ama kabul etmedim diye sabah 8 aksam 5 yaptılar saati surekli calismak istesem calismam zaten uni de elektrik okumuycam

Not: yaş 18
  • quote:

Burada surekli calismiyacagim zaten 2 ay max staj yapmistim burda memmun kaldilar cagirdilar yazin gel diye normalde sabah 8 aksam 7 ama kabul etmedim diye sabah 8 aksam 5 yaptılar saati surekli calismak istesem calismam zaten uni de elektrik okumuycam

Not: yaş 18
    anladım hocam
    Tavsiye için teşekürler ileride lazım olabilir
  • quote:

güncel beyler
  • quote:

güncel beyler
  • quote:

Ooo benim branşımdasın, bende bu sene kaynakçılıktan mezun oldum. Maaşın piyasadaki çıraklardan iyi.

Bana gelirsek, astsubaylığa başvurdum, sınavlara hazırlanıyorum. Bakımcı olacağım. Parayı cukkalayacagım.
  • 1 hafta pezevenklik yaptim 6000 lira
    Hocam bu yerlerde işe alinma süreci nasil oluyor ? Hic tecrubem yok yani . 18 yasindayim baska yerlerde calistim ama o tip magazalarda calismadim . Sansim varmi sizce?
  • destinati0n kullanıcısına yanıt
    Çokmu yevmiye ye göre az babam 60 70tl veriyor çıraklara ustalar 100 120 aliyorlar. Piyasa bole suan demircilerde ama is denen bisey yok suanda
  • quote:

Çokmu yevmiye ye göre az babam 60 70tl veriyor çıraklara ustalar 100 120 aliyorlar. Piyasa bole suan demircilerde ama is denen bisey yok suanda
    tabi ki şansın var. yapman gereken şey utanmadan sıkılmadan mağazalara gidip iş başvurusu için geldim demek . sana form vercekler doldurucaksın o kadar .sonra seni cagırırlarsa görüşmeye fazla kasmadan fazla da cıvık olmadan düzgünce konus . zaten tecrübesiz oldugun icin pek bişi sormazlar. sürekli çalışcam kariyer hedefim var de . biraz araştır bu konuda . bu kadar

ilk olarak lcwaikikiye başvurabilirsin partlar 1000 civarları alıyor. tecrübesizleri alıyo bura . hem işi ögrenirsin hemde maaşı kötü degil . ayrıca bayram geliyo destek olarak çagırma ihtimalleri yüksek mutlaka git . günlük 40-50 lira verirler. İstanbul icin geçerli bu dedigim . agi adı altında falanda biraz yatıor . yani iyi bi para alırsın . hem de kendini gösterirsen işe de alırlar .

ve hiç utanmana sıkılmana gerek yok ben 21 yaşında 1.5 sene kadar calıstım şimdi yine iş arıyorum . gidicem tek tek form doldurcam . dışarda sacma sapan işlerde calısmaktan iyidir.

istedini utanmadan sıkılmadan bana da sorabilrsin cevaplarım mutlaka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dangDang -- 26 Haziran 2016; 3:50:01 >

• Çaycı hüseyin gibi çalışıyorum mesele çıktığında düşünmeden giderim her şeyden haberim olur aylık 10 000₺
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.