Şimdi Ara

Call of Duty 4 sorunu...!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün sıcak sıcak yeni yeni orjinal bir COD4 aldım.
    Sorun çıktı.
    Sorun şu;
    http://img366.imageshack.us/img366/1/cod4sorunnjb2.jpg

Yardımcı olun lütfen param boşşuna gitmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi işkembe -- 3 Temmuz 2008; 19:51:24 >

• sorun ekran katıyla ilgili
    modeli ney kartın
  • ya nerden öğreniliyo bu ekran kartı ben bilmiyorum
  • bilgisayarıma sag tıkla ozellıklerıme gır ordan donanıma gır ordan da aygıt yonetısıne gır ekran bagdastırıcılarına tıkla yazar
  • cod4 oynamak istiyorsan kesinlikle ekran kartını değiştirmen pixel shader filen yazıyo onların en az 3 olması gerekiyordu bunun içinde yeni ekran kartı :D (sanırım ekran kartın bu üçünden biri mx4400,fx5200,fx5500)
  • Zaten baya cebimi yaktı oyun bide ekran kartı meselesi of be bu ne kardeşim. CoD2 de böyle sorun yoktu valla :D

@Gaiery

benim vista öyle donanım cart curt çıkmıyo direk bi pencere ordada ekran kartıyla ilgili bi şey yok ?_?

help me

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi işkembe -- 4 Temmuz 2008; 0:43:30 >
  • Arkadaşlar diğer bilgisayarıma yükledim oyunu ekran kartını destekliyo xp ama cod4 xpyide desteklediğinden bi sorun yok yani.

ama aslında var yükledim directx hatası verdi.Directx'i güncelledim sildim tekrar yükledim olmadı. Open GL falan diyolar bi açıklarmısınız.

yardım edermisiniz!_!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CaLL Of DutY 4 <<d3dx9_34.dll>>
    16 yıl önce açıldı
    Call Of Duty 1 Hakkında?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: işkembe

Arkadaşlar diğer bilgisayarıma yükledim oyunu ekran kartını destekliyo xp ama cod4 xpyide desteklediğinden bi sorun yok yani.

ama aslında var yükledim directx hatası verdi.Directx'i güncelledim sildim tekrar yükledim olmadı. Open GL falan diyolar bi açıklarmısınız.

yardım edermisiniz!_!

OpenGL'ye ihtiyacın yok da, ekran kartın desteklemiyor büyük ihtimalle. Bir de oyun ikonuna sağ tıklayıp uyumluluğu Xp'ye getirip öyle dene, olmazsa ekran kartını değiştirmen gerekicek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krothu -- 4 Temmuz 2008; 19:54:05 >
  • Arkadaşlar? Call Of Duty oyununda bi sorunum var? İnşallah yanlış yere yazmıyorudur sorunumu..Yazıyosam affola artık..

Sorunum ise yeni bi sorun değil. Eski ekran kartım 128 mb ati idi. Yeni aldım ve yeniside Ati HD 2600 Pro 512 MB DDR2 (slot:agp). Herşey yeni ekran kartında başladı.. Yeni ekran kartında call of duty oyunu açıp single player/new game dediğimde ErrorDiretx hatası veriyor. Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkrler..
  • Arkadaşlar bu sorunun çözümü yokmu ?
  • bu kesinlikle ekran kartından kaynaklanıyor
  • Yeni ekran kartımı bozuk diyosunuz yani ? Fakat Fifa 2008 yada Delta Force gibi oyunları oynıyabiliyorum sorunsuz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ufukjan

Yeni ekran kartımı bozuk diyosunuz yani ? Fakat Fifa 2008 yada Delta Force gibi oyunları oynıyabiliyorum sorunsuz ?

Ekran kartın, oyunun istediği pixel shader versiyonunu desteklemiyor. Sorunun kaynağı bu.
  • Nvidia ise nvidia.com dan birşey indiriyodun unuttum ne olduğunuAynısı bende olmuştu.Son sürümünü yüklemen gerekiyo galiba
  • benim ekran kartı bu call of duty 4 kaldırırmı NVIDIA GeForce FX 5200 KALDIRIR MI ACABA CALL OF DUTY 4 Ü ?
  • bndede fx5500 var bu linkten baktım olmuo

http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
  • konu hort beyler ama ekran kartı driverini güncellerseniz düzelir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.