Şimdi Ara

Call of duty black ops 4 blackout oyun bulmama sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başkıkta yazdığım gibi blackout modunda girdiğim zaman 6-7 kişi oluyor sadece sonra yeterli oyuncu yok diye oyundan atıyor. Bugün dmz ayarlarından pc ye statik ip verip ekledim sorun ortadan kalktı fakat o da 1-2 saat sürdü sonra tekrar aynı şey oldu ve birdaha düzelmedi hangi ip verirsem vereyim oyun bulmuyor. Arkadaşlarım kendi girdiği zaman sorunsuz oyun buluyor fakat benle girdiklerinde malesef oyuna 6-7 kişi oluyor ve atıyor. Playstation 4 te dmz aktif ettiğim zaman sorunsuz oyun buluyor fakat pc de 1-2 saatlik düzelmeden sonra bir türlü oyun bulmuyor. Anlayan bilen arkadaşların yardımını bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı problemi bende yaşıyorum. oyun buluyor ancak çok uzun sürüyor 20 dk beklediğim oldu. Bulduğunda da 30 kişi falan oluyor sayı artarsa oyun başlıyor. Başkasıyla duo girdiğimde arkadaşım lobbynin kurucusuysa oyuna hemen girebiliyoruz. eğer ben olursam onda da aynı sıkıntı oluyor. Konuyla ilgili bir çözüme ulaştınız mı acaba öğrenebilir miyim?
  • TP Link modemlerde bu sorun var sanırım

sorunu çözenler genellikle Bandwidth ayarlarını manuel girerek çözmüşler.

Arkadaşta sorun vardı modem arayüzden Bandw genişliği kontrolünü kutusunu işaretleyin sonra upstream e manuel girin örnek 700 veya düşük down stream de aynı şekilde 9000 felan girin sorun düzelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulecan -- 27 Kasım 2018; 22:0:56 >
  • benim modemim airtes ve sorun hala devam ediyor oyunu hesap olarak sattım bugün tekrardan rusyadan satın aldım indirim ile ve hala devam ediyor. ben sorunun 16 mgb internet yüzünden olduğunu düşüyorum. bandw ayarlarını kurcaladım ve hala aynı sorun devam ediyor bence internet hızı ile alakalı bi durum. internet hızı 16 mgb den yüksek olup bu sorunu yaşayan var mı varsa buraya yazsa iyi olur çunku modem kaynaklı bir problem de olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scream47 -- 12 Aralık 2018; 22:57:42 >
  • Bende aynı sorunu yaşıyorum. Nat type open yaptım fakat yine bulmuyor. Bulsa da 30 kişi ile maçın başlamasını bekliyoruz. Hep aynı kişiler lobide aşırı sinir bozucu bir durum bu. Port açtım bütün portlari denedim yine aynı işin ilginç yani multiplayer modunda sorun yok gayet hızlı ama blackout modu sıkıntılı

• Bende aynı sorunu yaşıyorum. Arada tek tük 2 kez falan düzgün maça atıyor sonra gene bozuyor. Telefonu bağlıyorum net olarak direk buluyo. Tek çare düzgün bir update gibi duruyor.

• Call of duty canlı destek ile konuştum bu konuyu yapabilecekleri bir şey yok bu soruna. Statik ip verdim port yönlendirme de yaptım nafile. Nat type open şu an ama bağlanırsa da 300 ping güney Afrika sunucusuna atıyor gerçekten şaka gibi bir eslestirme sistemi. Bağlandığım lokasyon belli buna rağmen beni güney aftikaya atıyor. Telefon neti ile oyun bulmada sıkıntı yaşamıyorum biraz ping oluyor sadece. Benim anladığım kadarıyla yeni nesil modem ve biraz iyi bir internet istiyor. Özellikle upload önemli. Mesela telefonumu bağlıyorum nat type modarete fakat bant genişliği ve upload yüksek olduğundan dolayı eslestirme sıkıntısı olmuyor. Güncelleme ile cozmezlerse oynamamaktan başka çare yok. Steam in kıymetini bir kez daha anladım bu oyundan sonra

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar TP Link ve Airtes modemlerde bu sıkıntı mevcut arkadaşım asus modem aldı sorun düzeldi internet hızınızın 16 mb olması sıkıntı değil bendede 16 mb ve modemim asus hiç sorun yaşamadım problem modemleriniz değiştirin kurtulun
  • ben baya bir araştırdım bu muhabbeti ama arkadaşın da dediği gibi bunu yaşayanlar ya airties ya da tplink modem sahibi.
    bende de var aynı problemden. open NAT type falan harbiden nafile.
    günde 3-4 oyun(blackout) atarsam 80-90 ping şükür ediyorum. multiplayer canavar, bir sorun yok. milletin 150/20 falan interneti var yurtdışında ama onlar da bu problemi yaşıyor. modemdeki bir sıkıntı, kim bilir ne.
    tplink modemlerde bant genişliği ayarı ile işin altından kalkabiliyor insanlar
    ha bir de modemden 8.8.8.8-8.8.4.4 DNS değiştirip sağlıklı oyun oynamayı başaran insanlar da var. o kadar çok araştırdım ki, yok oğlu yok. activision her saniye düzenli küfür yiyor kullanıcılarından bu yüzden. neyse tplink ve airties kullanıcılarına geçmiş olsun, çözümü bulan varsa paylaşsın biz de yararlanalım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.