Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops patlamadan sonra siyah ekran sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
31.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bi bölüm var kapıyı ittiriyorsunuz o sırada araba patlıyor ve içeri düşüyorsunuz...burada ekran kararıyor ve birdaha gelmiyor...aslında gelmniyor demekte yanlış olur sağdaki radar ve takım arkadaşımıza olan sarı renkli mesafe yazısı var ancak başka birşey görünmüyor,hatta dibime boba atıyorum öleyim bari diye dibinde bomba var atman gerekir uyarısı bile çıkıyor....
    bu sorunu çözebilen var mı bilmiyorum ama baştan söyleyim:
    DirectX yüklü ve güncel...
    kırk kere save and quit dedim nafile
    skidrow denendi olmuyor...
    üstelik bende donma sorunu da yoktu sistemim iyi

• Aynı sorunu bende şimdi yaşadım bi türlü çıkamadım işin içinden. eğer çözümünü bulduysanız lütfen bilgilendirir misiniz ?
  • hocam ben o bölümü restart yaparak tekrar oynayınca düzeldi
  • Bende kaç kere resetleyerek oynadım ama olmadı...
  • sanırsam çözümü buldum arkadaşlar

forumun birinde şu yazıyı gördüm:

quote:

I had the same problem and I wrote Activision about it ..... THE ANSWER WAS TO RESTART THE LEVEL AND WHEN YOU GET TO THE DOOR THAT YOU HAVE TO PUSH DOWN, TAP ON THE "X" BUTTON REPEATELY (DO NOT HOLD IT DOWN!!!). YOU WILL NOTICE MASON MOVING BACK AND FORTH TO KNOCK THE WALL DOWN. That worked for me... The problem is holding the USE/INTERACT button which prevents your character from interacting with the scene correctly.
    Hope that helps.

yani bizde kapıya gelince F tuşuna basmamızı istediğinde F tuşuna basılı tutmayacağız sadece tekrar ve hızlıca basacağız.bende sorun çözüldü :)

• nalaka ki...bende değişmedi...ne yaptıysam aynı...
  • evet arkadaşlar an itibari ile oyunu bitirmiş bulunmaktayım...o bölümü nasıl mı geçtim....
    hatası kadar saçmasapan ve alakasız bir yöntemle geçtim...
    aşağıda yazdığım adımları yaptım ama hangisi bölümü geçmemi sağladı bilmiyorum çünkü hepsini birden yaptım...
    öncelikle o patlamadan sonra,siyah ekran geldiğinde ve checkpoint olarak orayı savelediğinde çıkmıştım dolayısyle ne zaman resume diyecek olsam karanlıktan başlıyordu...
    Call of Duty: Black Ops update 2&3 yüklemesini yaptım linkini aşağıda veriyorum...
    daha sonra campagingsten o haritayı seçtim ama buraya dikkat...zorluk seviyesini en düşük seçecez,daha önce bu yönde tavsiye almıştım ama gayet saçma geldiği için sallamamıştım ama başta da dediğim gibi bu kadar saçma bir şekilde çözülüyor...
    birde kapıyı iterken wings35 arkadaşımızın da dediği gibi F tuşuna uzun basmadım sürekli oalrak basıp basıp çektim
    artık bunlardan hangisi ya da hangileri işe yaradı bilmiyorum....
    gacette zevsizdi bana göre oyun call of duty modern warfare 2 kat be kat daha sağlamdı...
    haydin rast gele..
    Call of Duty: Black Ops Update 2&3-TIKLA
    (ŞİFRE:sersabah)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sersabah -- 4 Aralık 2010; 6:58:49 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hiç birsey yapmadım arkadasın dediği gibi tek tek tek F e bastım ve 4 aydır ole bos bos duran oyuna zevk geldı gecebıldım o bolumu cok tesekkurler arkadaslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sersabah

evet arkadaşlar an itibari ile oyunu bitirmiş bulunmaktayım...o bölümü nasıl mı geçtim....
    hatası kadar saçmasapan ve alakasız bir yöntemle geçtim...
    aşağıda yazdığım adımları yaptım ama hangisi bölümü geçmemi sağladı bilmiyorum çünkü hepsini birden yaptım...
    öncelikle o patlamadan sonra,siyah ekran geldiğinde ve checkpoint olarak orayı savelediğinde çıkmıştım dolayısyle ne zaman resume diyecek olsam karanlıktan başlıyordu...
    Call of Duty: Black Ops update 2&3 yüklemesini yaptım linkini aşağıda veriyorum...
    daha sonra campagingsten o haritayı seçtim ama buraya dikkat...zorluk seviyesini en düşük seçecez,daha önce bu yönde tavsiye almıştım ama gayet saçma geldiği için sallamamıştım ama başta da dediğim gibi bu kadar saçma bir şekilde çözülüyor...
    birde kapıyı iterken wings35 arkadaşımızın da dediği gibi F tuşuna uzun basmadım sürekli oalrak basıp basıp çektim
    artık bunlardan hangisi ya da hangileri işe yaradı bilmiyorum....
    gacette zevsizdi bana göre oyun call of duty modern warfare 2 kat be kat daha sağlamdı...
    haydin rast gele..
    Call of Duty: Black Ops Update 2&3-TIKLA
    (ŞİFRE:sersabah)

bu işe yaradı saol

• evet wing35 arkadaşın dediğini yaparsanız oluyor durum düzeliyor.teşekkürler wing 35
  • quote:

Orijinalden alıntı: wings35

sanırsam çözümü buldum arkadaşlar

forumun birinde şu yazıyı gördüm:

quote:

I had the same problem and I wrote Activision about it ..... THE ANSWER WAS TO RESTART THE LEVEL AND WHEN YOU GET TO THE DOOR THAT YOU HAVE TO PUSH DOWN, TAP ON THE "X" BUTTON REPEATELY (DO NOT HOLD IT DOWN!!!). YOU WILL NOTICE MASON MOVING BACK AND FORTH TO KNOCK THE WALL DOWN. That worked for me... The problem is holding the USE/INTERACT button which prevents your character from interacting with the scene correctly.
    Hope that helps.

yani bizde kapıya gelince F tuşuna basmamızı istediğinde F tuşuna basılı tutmayacağız sadece tekrar ve hızlıca basacağız.bende sorun çözüldü :)

valla oldu .Teşekkürler :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.