Şimdi Ara

Call of Duty Modern Warfare Sorunu Hakkında (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
376
Cevap
6
Favori
18.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba PM bakar mısınız ?
    @TurkNetDestek
  • arkadaşlar options network kısmında legion istanbul olarak gözüküyordu, artık balıkesır olarak gozukuyor, ben denedim ama sorun devam ediyor sizde deneyin ve legıonu kontrol edin bi bakalım
  • çikkarito09 Ç kullanıcısına yanıt
    Dün bir müdahale yapılmış ancak hiçbir gelişme yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MarlonDaniel kullanıcısına yanıt
    aynen hocam bir şeyler yapmıslar ıp burhanıye olarak gozukuyor :D . yoğunluğu mu azaltmayı denediler naptılar acaba bizleri burhanıye ye tasıyarak :D
  • Geçenlerde düzelmişti sorun bir şeyler yapmışlardı. Aynısını kalıcı olarak yapsanız?
  • FurkanKy123 F kullanıcısına yanıt
    Hocam daha önce de bu konuda tracert sonuçlarını falan attım bende sorun yok diye yardımcı olması açısından bu IP adresi de benim bağlandığım sunucuydu zaten ve bende packet loss olmamasına rağmen test yapınca %100 packet loss gösteriyor bu testlere bakmayın denemek istediğinizde oyuna girip denemeniz gerekli. İnşallah artık çözüme kavuşur bu durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuroxy -- 14 Nisan 2020; 21:49:50 >
  • Nuroxy kullanıcısına yanıt
    Anladım.Ben iss değiştirdim hocam ya baktım çözüleceği yok kaç aydır.Millenicoma geçtim problemim düzeldi

• fiyu kullanıcısına yanıt
    aylık 6 dolar verdikten sonra türk telekoma geri dönerim. Bu hafta geçiş yaptım türknete coda giremiyorum desem yeridir. Telekomda hiç sıkıntı yaşamamıştım.
    1 hafta içinde çözüm olmazsa değiştiririz bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WrathChild -- 15 Nisan 2020; 0:41:31 >
  • Dün akşam saat 9 dan 12 ye kadar Valorant oynadım. Türk serverlari olmasına rağmen packet loss sorunu var. 10 ping alıyorum packet loss %5 lere çıkıyordu anlık. Sorun yurt dışı çıkışları ile ilgili değil sadece. Yoğunluktan dolayı mı anlayamıyorum ama Türk serverinda bile nasil packet loss oluyor aklım almıyor. Oyun kapalı betada ve oynayan kişi sayısı da sınırlı yoğunluk olamaz serverlar da.
    Bunun dışında oyun Riot games in oyunu. Activision serverlari kötü diyelim ama Riot serverlari 128 tick ve kaliteli serverlar. Bu oyunda bile packet loss oluyorsa demek ki sorun gerçekten çok büyük
    Anlayış gösteriyorum ancak kimse 1 aydan fazla bu sorunla uğraşmak istemez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarlonDaniel -- 15 Nisan 2020; 11:39:8 >
    cihazlar yoğunluğu kaldırmıyor bu kadar basit.
    ping ms çok iyi download hızı çok iyi ama packet loss almış başını gidiyor, cihazlar yoğunluğu kaldıramıyor.
    millet eve kapanmadan önce hiç bır sıkıntı olmazken şimdi trafik artınca paket loss çıktı ortaya.
    TürkNet nerede eksik kapasite varsa oraya yatırım yapıyor ve kullanıcı sayısıda sorunlu bölge için önemli.
    şimdi senin bölgende 3 5 kişi bu problemi yaşıyorsa ya da benim bölgemde bu soruna müdahele edileceğini sanmıyorum, 30-40-50 abone varsa belki müdahele ederler gibime geliyor.
    an itibariyle warzonede %10 a kadar paket loss kayıbım mevcut.
    tracert testi falanda göndermicem tepem atarsa geçerim başka ISS'ye.
    şu da bir gerçek diğer ISS'lerinde bu konuda patlak vermeyeceğinin garantisi yok belki bir kaç ay sonra onlarda aynı sorunlarla yüzleşecekler.
    Vodafone ve TürkNet bu konuda sınıfta kaldı, netspeed bilmiyorum, millenicom şu an için iyi gidiyor ilerisinde neler olur belli değil.

• q9a2 Q kullanıcısına yanıt
    Sadece trafik ile ilgisi yok diye düşünüyorum. Trafiğin en az olduğu saatlerde de packet loss oluyor. Sizin dediğiniz packet loss cok iyi bizim için 😀 Genel olarak yoğunluk etkiledi ama sadece yoğunlukla ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Vodafone ve Turknet dışında pek sorun yok dediğiniz gibi.
    Not : Su an valorant sorunsuz dediğiniz gibi yoğun saatlerde patlıyor gibi. Ancak cod ve pubg sürekli loss. Beklemek çok sıkıcı ama yapacak bir şey de yok maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarlonDaniel -- 15 Nisan 2020; 12:37:14 >
  • q9a2 Q kullanıcısına yanıt
    Salgın öncesi de durum böyleydi hocam 1 aylık birşey değil bu.
  • çikkarito09 Ç kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sorunun devam ettiğini network ekibimize ilettim. Güncel bilgi bekliyorum. Aldığımda sizinle paylaşacağım.
    Merhaba, sorunun devam ettiğini network ekibimize ilettim. Tekrar müdahalede bulunulacaktır. Güncel bilgi aldığımda sizinle paylaşacağım.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    dm bakın son deneme sonucunu yazdım. iletirseniz belki faydası olur
    hocam artık oyuna bağlanıyor. oyun içi packet loss bazen 0 oluyor bazen 30-40 oluyor ama oynanıyor. sende denesene bi nasıl durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: çikkarito09

hocam artık oyuna bağlanıyor. oyun içi packet loss bazen 0 oluyor bazen 30-40 oluyor ama oynanıyor. sende denesene bi nasıl durum
    Maalesef bende düzelmedi. Oyuna hiç girmiyor bile. Direk yükleme ekranında dakikalarsa karşılıklı hasret gideriyoruz. Ardından ALT+F4. Hatta son dönemlerde normal multiplayer bölümünde bile bazen bazı round başlangıçlarında packet loss nedeniyle oyun donup kalıyor. Bazen bir süre sonra düzeliyor. Bazen de öyle kalıyor. İyice can sıktı artık. Bunca test gönderildi. Şunu adam gibi biri inceleyip biz bunu yapıyoruz yada yapamıyoruz diyecek bir yetkili yok mu koca firmada?

Düzenleme: VPN ile yada telefondan USB ile net verince saniyesinde oyuna giriyor. Bu da dipnot olsun ama dikkate alacak bir yetkili var mı bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BadboyTurk -- 15 Nisan 2020; 18:25:4 >
  • BadboyTurk kullanıcısına yanıt
    Bende de öyleydi hocam en iyisi iss değiştirmek orası kesin, bende girmeye başladı oynadım. Birkaç saat geçti tekrar denicem bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çikkarito09

Bende de öyleydi hocam en iyisi iss değiştirmek orası kesin, bende girmeye başladı oynadım. Birkaç saat geçti tekrar denicem bakalım.
    Şuan denedim. Bir değişiklik yok. Sizde durum nedir?
  • BadboyTurk kullanıcısına yanıt
    Düne göre daha iyi. Dün oyuna bile bağlanılmıyordu. Bugün hiç değilse oyun açılıyor ama oynanmıyor yine.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.