Şimdi Ara

Cama taş geldi , tamiratı mümkün mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün akşam Toyota Corolladan taş sıcradı ve tam gözümün onunde fındık kadar iz bıraktı.Gece far ışıklarını büyütüp gözümü almasına sebep oluyor.

Bunun tamiratı mümkün mü ? Mümkün degilse kasko komple degistirir mi hasarsızlık indirimini bozmadan ?

Kasko şirketi Güneş sigorta.

Cama taş geldi , tamiratı mümkün mü ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseaz -- 18 Haziran 2007; 11:39:05 >

• Yok mu bilen , servise kadar gitmeyim şimdi Git gel 40km ye yakın
  • geçmiş olsun denzel,

kasko şirketleri bunu söylemezler ama, her aracın senede bir defa cam değiştirme hakkı vardır, bu hakkı kullandığında hasarsızlık indirimin bozulmaz.
    anadolu sigortada en azından böyle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magnat_HiFi

geçmiş olsun denzel,

kasko şirketleri bunu söylemezler ama, her aracın senede bir defa cam değiştirme hakkı vardır, bu hakkı kullandığında hasarsızlık indirimin bozulmaz.
    anadolu sigortada en azından böyle.

Hmm olmazsa oyle yaparım.Gözümün önünde olmasa sorun yok ama tam görüş mesafemde

YArın servise gidiim o zaman :)
  • ilk sorunu hiç okumamış olayım. cam tamiri....

kasko değiştirir ama hasarsızlık bozulur....

kendi cebinden değiştir diyeceğim ama meret evin pencere camı değil ki...

Geçmiş olsun .....

( keşke diğer herşey bölümüne açsaydın konuyu...buraya fazla uğrayan yok....)
  • eğer değiştirmezse yaptırana kadar çizdir yadayse çatlalar oluşmaya başlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gendarme

ilk sorunu hiç okumamış olayım. cam tamiri....

kasko değiştirir ama hasarsızlık bozulur....

kendi cebinden değiştir diyeceğim ama meret evin pencere camı değil ki...

Geçmiş olsun .....

( keşke diğer herşey bölümüne açsaydın konuyu...buraya fazla uğrayan yok....)

http://www.autoking.org/on_cam_tamiri.htm

Autoking yapıyormuş ama onlar sitesinde yazanlara pek inanmıyorum :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kaskoya bi telefon et ama ne yap et camı değiştir.hem grüşünü etkiler hemde olmadık zamanda çatlak lar oluşarak yolculuğunu mahvedebilir.nasılsa değiştircen sonraya bırakma
  • genelde kasko şirketlerinin hasarsızlık indirimi bozulmadan yılda bir cam hakkı vardır. kaskona sorabilirsin. hatta benim kaskonun iki cam hakkı var. birini de cam şirketi karşılıyormuş. eminim çoğunda vardır. ikinci seçenek ankarada metro ivedik durağının orda bir cam tamircisi vardı. hala var bilmiyorum ama benim bir arkadaş corsasını başka bir arkadaşta imprezasını yaptırdı özellikle impreza çok iyi olmuştu.
  • camdaki çatlakların hiçbir şekilde tamiri olmaz..

hangi sigorta şirketinden kaskon olursa olsun aracın herhangi bir camı için yılda 1 kere olmak üzere hasarsızlık indirimine etki etmeyen değişim kabul edilir..yani yapman gereken kasko şirketinin anlaşmalı olduğu bir cam servisine gidip ilgili camı değiştirmen..kasko bedelini ödeyecektir..

hatta bu hasarsızlıktan faydalanmak için yılda 4 kere ön cam patlatan insanlar farklı camlarda hasar göstererek işi bedavaya da getirebiliyor...
  • Hmm teşekkür ederim.O zaman yarın gidip siparişi vereyim
  • geçmiş olsun benim camdada var birtane ufak birşey nazarlık
  • Ya arabanın heryeri nazarlık doldu Sadece camlarda sorun yoktu o da oldu :)

Neyse daha büyük 1sey olmasında , catlaga razıyım
  • Araba güzel olduğu için paso nazar değiyo. Arabanı çok sık yıkatma denzel. Bakıp bakıp iç çekiolardır
  • Geçmiş olsun..

Aynen bu nazarlıklar başa bela..
  • kuzenin jazz ın ön camında taş sıçraması sonucu 5-6cm lik bir çatlak vardı ist göztepede bir camcı vakumlu bir aletle çatlağı çok dikkatli bakılmayınca anlaşılmayacak kadar yok etmiş yani dışarıdan baktığında anlamıyorsun çatlağı ama madem kaskon var hiç boşuna uğraşma git düzgün bi camcıya komple değiştir ön camı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiesta1903 -- 20 Haziran 2007; 9:49:57 >
  • Sendeki çatlağın belki 10da biri benim ön camda vardı. 1ay sonra örümcek ağı gibi oldu Kaskoların yılda 1 defa ön camı hasarsızlık bozmadan deiştirme hakları var. Hiç kafana takma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.