Şimdi Ara

Camaro/M3/GTRR35

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Camaro ZL1 580HP 189Bin$
    BMW M3 Coupe 2011 115Bin€
    Skyline GTRr35 240Bin$

Bu arabalardan en iyisi hangisi sizce 0-100 olsun genel olarak olsun ? Stock olarak tabi ki :)

Bir de ekstra olarak Skyline GTRR35 in olayı nedir çok övülen bir araba ?

Bilgi verirseniz ço ksevinirim teşekkürler :D

• GTR'ın eline vermediği araba kalmadı heralde,o yüzden övülüyor olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0-100 mü? O araçlar 100 km/s ile ancak park halinde kalır.

Videolarda burada:

"Why we are doing it? Because we can."

• 96.000 dolara GTR alırdım bu üçlüden. Kalan miktarı da cebe atardım.
    http://www.nissanusa.com/gt-r?next=header.vehicles.postcard.vlp.image
  • ben olsam camaro alırdım tabi benimki bi fanatiklik bunu belirteyim
  • Nissan GTR-R35 gerçekden farklı bir araç performans olarak üstün ancak tasarım ve kalite olarak kesinlikle Camaro derim.
  • Şu video olayı süper oldu kardeşim gerçekten teşekkür ederim :) GTR R35'in olayını anlamış da oldum bir bakıma söyledikleri kadar varmış milletin gerçekten.
    Bu videoda bahsi geçen GTRR35 ''Black Edition'' diye telafuz etti adam , kaç silindir o araç ? Sahibinden de bir kaç foto da kaputun içini göstermişler 6 silindir diye gördüm ama emin olamadım ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TooLateForCry

Şu video olayı süper oldu kardeşim gerçekten teşekkür ederim :) GTR R35'in olayını anlamış da oldum bir bakıma söyledikleri kadar varmış milletin gerçekten.
    Bu videoda bahsi geçen GTRR35 ''Black Edition'' diye telafuz etti adam , kaç silindir o araç ? Sahibinden de bir kaç foto da kaputun içini göstermişler 6 silindir diye gördüm ama emin olamadım ?

545 hp 6 silindir 600 nm tork abd de 100 bin dolar ama abd de aynı 111 bin dolara corvet zr1 alabiliyorsunuz 638 hp lik veya yarı fiyatına mustang shelby gt500 662hp
    850 nm tork

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draqonn -- 31 Ekim 2012; 22:28:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: of dead

Nissan GTR-R35 gerçekden farklı bir araç performans olarak üstün ancak tasarım ve kalite olarak kesinlikle Camaro derim.

Hocam biraz tezat olmadı mı?Ben incelediğimde oyuncak gibi gelmişti iç mekanı,hatta bu iç mekan ve malzeme kalitesiyle dış tasarıma yazık etmişler demiştim.
  • İnsanlar gider 700 800 Bin TL Ferrari Lambo alırlar. 250 Bin TL'lik GTR gelir tabiri caizse ayarı verir. Ama onlar bunun bilincinde oldukları için kafaya bile takmazlar...
  • Bak GT-R ı doğru yere koymuşlar.
    Şimdi cevap verebiliriz:
    ölümüne GT-R
  • quote:

Orijinalden alıntı: Draqonn

quote:

Şu video olayı süper oldu kardeşim gerçekten teşekkür ederim :) GTR R35'in olayını anlamış da oldum bir bakıma söyledikleri kadar varmış milletin gerçekten.

545 hp 6 silindir 600 nm tork abd de 100 bin dolar ama abd de aynı 111 bin dolara corvet zr1 alabiliyorsunuz 638 hp lik veya yarı fiyatına mustang shelby gt500 662hp
    850 nm tork

Corvette ZR1 iyi hoşta 2 kişilik diye biliyorum. Dar da olsa 4 kişilik olmalı araba benim düşünem böyle. Shelby'e lafım yok
    M3 hakkında kimse bir şey söylememiş bu arada. BMW'nin kendi sitesinde 4.6Saniye diyodu 0-100km/h.

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Bak GT-R ı doğru yere koymuşlar.
    Şimdi cevap verebiliriz:
    ölümüne GT-R

Şimdi anlaştık işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: RB26DETT

Anlaşılmayacak bir taraf yok.
    m3 de camaro da süper spor segmentinde değil.
    Gayet güzel coupeler ikisi de.
    GT-R hem teknoloji hem performans bağlamında üstün bu arabalardan.
    Camaronun tasarımı,bmw'nin de kalite ve işçiliği fark yapar,
    onun dışında Nissan göz açtırmaz bunlara.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Draqonn

quote:

850 nm tork

Corvette ZR1 iyi hoşta 2 kişilik diye biliyorum. Dar da olsa 4 kişilik olmalı araba benim düşünem böyle. Shelby'e lafım yok
    M3 hakkında kimse bir şey söylememiş bu arada. BMW'nin kendi sitesinde 4.6Saniye diyodu 0-100km/h.

M3 ün 0-100 ü 4.6 sn ama 0-200 veya ara hızlanmalarda gtr,shelby,zr1 gibi arabalardan fark yer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Camaro al abem en iyisi o.
  • GTR R35'in olayi aerodinamidir.Cok dengelidir.Hizlidir ancak roll araci degildir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.