Şimdi Ara

Camda Taş İzlerini Giderme (ss'li) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
11
Favori
3.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Tırnakla azda olsa hissediliyor hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chuckchucky kullanıcısına yanıt

Öyle cok büyük alan kaplamiyor sanirim bir igneyle cok hafif icerdeki cam kirintilarini cikararak bu kiti deneyebilirsiniz kullanim kilavuzuna uygun ve günes altinda yaparsaniz büyük ihtimalle %80 oraninda kaybolur gider yerini da daha önceden bildiginiz icin sadece siz farkedersiniz  

• BOLDVIPER kullanıcısına yanıt

cizigin ucunlugu ne kadar? Bu genel olarak tirnak takilan ciziklerde arada dolgu yapiyor ve sertlesiyor. Bunu direkt cizigin üstüne damlatip paketten cikan seffaf plastigi yapistirip hava kabarcigi kalmayacak sekilde uygalarsanir aralari doldurur güneste yarim saat kadar beklersiniz cizik belki tam kaybolmaz (kaybolma ihtimali de var) ama en azindan tirnak takilmaz ve yürümesi engellenir

• Merhabalar stabilize yolllarda önceki arabalarımla çok badireler atlattım. Daha sert taş darbeleri aldım ama cam da çok birşey olmadı.

Punto aracıma bundan 2 ay önce cam değiştim. Bugün baktım yine hafif iz var. Önceki arabamı da sağ bıraktım geldim kırılmış. Güvenlik kameralı bir yerde oturuyorum, bir şey olması da mümkün değil. Anlamış değilim bu olayı.

Konu için teşekkürler, en yakın zamanda deneyeceğim. Yoksa iki ayda iki cam değişimi yapmam mümkün değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enki

Merhabalar stabilize yolllarda önceki arabalarımla çok badireler atlattım. Daha sert taş darbeleri aldım ama cam da çok birşey olmadı.

Punto aracıma bundan 2 ay önce cam değiştim. Bugün baktım yine hafif iz var. Önceki arabamı da sağ bıraktım geldim kırılmış. Güvenlik kameralı bir yerde oturuyorum, bir şey olması da mümkün değil. Anlamış değilim bu olayı.

Konu için teşekkürler, en yakın zamanda deneyeceğim. Yoksa iki ayda iki cam değişimi yapmam mümkün değil.

Madem başınıza sık sık böyle şeyler geliyor naçizane tavsiyem çatlağı tamir ettirdikten sonra cam yüzeyini koruyucuyla kaplatın. Sonra gelen taşlar su üstünde seker gibi çarpıp gider iz de bırakmaz

• feridowich kullanıcısına yanıt
    Hocam böyle bir koruyucu olduğunu bilmiyordum. Silecek çalışmasında problem yaratıyormu? Görüşü etkilemiyormu ? Yaptırabileceğimiz yerler varmı önerebileceğiniz ve fiyat bilgisi
  • Honda civic herhalde araban
  • chuckchucky kullanıcısına yanıt

Şöyle bir site buldum https://www.affani.com.tr/windshield ekstra koruma sağlayan film, görüş açısına ya da sileceklere problem yaratmaz darbeye karşı da şuankinden daha dayanıklı olur ama gelen taş çok hızlı çarparsa ne yaparsan yap yine çatlatır ama normalinden daha az hasar bırakır

• Beyazdiş20 B kullanıcısına yanıt

Fiesta 2006 hocam

• https://www.youtube.com/watch?v=QjuWqBzO7qY&feature=youtu.be

Chrisfix adlı YouTuber bu yaptığınızın aynısını yapıyor. Ben de meraktan izleyip bakmıştım. Uygulamayı görmek isteyenler izleyebilirler. Gayet başarılı gözüküyor. İşlemin hızı güneşte yapmanıza doğru orantılı bu önemli.
  • Bu işlemi hemen yapmak gerekiyor, vakit geçtikçe o çatlak yüzeyde kirler ve tozlar birikecegi için, başarı oranı düşüyor. 1Lira boyutuna kadar olan bunları carglass firmasını arayıp yaptırabilirsiniz,

Ne kadar erken o kadar iyi, hatta yaptırana kadar bir etiket vs yaptırabilirsiniz belki. Kasko bozulmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 5 Şubat 2021; 13:39:0 >
  • Güzel işçilik
    Guzel inceleme

• Telefon camındaki çiziği giderir mi?

• Hobar kullanıcısına yanıt

😁😁 enjektörle vakumladığın anı düşünemiyorum bile. Şaka bi yana telefon camı gerçek camsa (pleksi değilse) çiziğin durumuna bağlı olarak 800-1200-2000’lik zımparalarla çiziği giderilip seryum oksitle yapılabilir yani pratik olarak işe yaraması gerekiyor ama telefonun ahize cam kenarı ve diğer tüm girişlerinin çok iyi izole edilmesi lazım. Şahsen hiç denemedim ama dediğim gibi pratik olarak işe yaraması gerekiyor. Gerçi telefonlarda gorilla glass var yapısını bilmiyorum ben şahsen riske girmezdim. Pleksi olsaydı işlem daha kolay olurdu hatta yakın zamanda teybimin ekranındaki derin çizikleri sıfırlamıştım izi bile kalmadı. Tv camı bile düzeltilebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feridowich -- 5 Şubat 2021; 16:58:52 >
  • Beratt06 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: chuckchucky

Hocam böyle bir koruyucu olduğunu bilmiyordum. Silecek çalışmasında problem yaratıyormu? Görüşü etkilemiyormu ? Yaptırabileceğimiz yerler varmı önerebileceğiniz ve fiyat bilgisi

Eğer kaput koruma filmi benzeri birşeyse korur tabi. Yutup dan aratın milyon tane video vardır. Ben net paketinden giriyorum hocam

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.