MERHABA ARKADASLAR CANON 450 D ALMAYI DÜSÜNÜYORUM SİZCE ALMALIMIYIM ? KULLANAN ARKADASLARDA YAZARSA COK SEVİNİRİM
Canon 450D ile ilgili çok yorum var forumda, aramaya Canon EOS 450D yaz, yada sadece 450D diye ara çıkan forumları oku yararlı olacaktır
bütçene ve amacına göre bir makine aramanda fayda var öncelikle. kafadan 450d diye kendini şartlama, bu işin daha lens kısmı var. kolay gelsin...
İlk çıktığında EOS 450D aldım , çok fazla imalat kusuru vardı kullanamadım , Bir sene sonra şimdi , Düzelmiştir diye ikincisini'de aldım Hala geniş açıda AF fokus hatası ve hala hot pixel hatası vardı , yine kullanamadım . 450d benim hem moralimi hem ekonomimi bozdu , üçüncüyü alıp kullanamamaktan sakınırım . bunca insan alıp kullanıyor'ya , ya bunlar kusur görmeyecek kadar derviş gönüllü insanlar , yada fotoğrafta bulanıklığı ve hot pixeli kusur kabul etmiyorlar .
Hiç fazla zorlama bütçeyi. Canon S5 IS al gitsin.
cidden şimdi kafam karıştı hot pixel hatası nedir ve yaşadığın problemleri biraz daha açabilirmisin? yani demek istediğim makineyi deneyip de alsak şayet bu probelemleri elimine edebilirmiyiz yoksa daha sonra ortaya çıkan yada baskı veya bilgisayarda izleme esnasındaortaya çıkan bir problemmmidir bizi aydınlatırsan sevinirm
quote:
Orjinalden alıntı: akkaymazİlk çıktığında EOS 450D aldım , çok fazla imalat kusuru vardı kullanamadım , Bir sene sonra şimdi , Düzelmiştir diye ikincisini'de aldım Hala geniş açıda AF fokus hatası ve hala hot pixel hatası vardı , yine kullanamadım . 450d benim hem moralimi hem ekonomimi bozdu , üçüncüyü alıp kullanamamaktan sakınırım . bunca insan alıp kullanıyor'ya , ya bunlar kusur görmeyecek kadar derviş gönüllü insanlar , yada fotoğrafta bulanıklığı ve hot pixeli kusur kabul etmiyorlar .
arkadaşlar bu arada amerika garantisi hakkında bilgsi olan varmı acabs bunların Türkiyedeki teknik servisi kullanma hakkı varıdır bilgiis olan varmı?
Hocam 500D alın 450D yerine. Hem FullHD video da var ;)
quote:
Orjinalden alıntı: wildswan
cidden şimdi kafam karıştı hot pixel hatası nedir ve yaşadığın problemleri biraz daha açabilirmisin? yani demek istediğim makineyi deneyip de alsak şayet bu probelemleri elimine edebilirmiyiz yoksa daha sonra ortaya çıkan yada baskı veya bilgisayarda izleme esnasındaortaya çıkan bir problemmmidir bizi aydınlatırsan sevinirm
quote:
Orjinalden alıntı: akkaymazİlk çıktığında EOS 450D aldım , çok fazla imalat kusuru vardı kullanamadım , Bir sene sonra şimdi , Düzelmiştir diye ikincisini'de aldım Hala geniş açıda AF fokus hatası ve hala hot pixel hatası vardı , yine kullanamadım . 450d benim hem moralimi hem ekonomimi bozdu , üçüncüyü alıp kullanamamaktan sakınırım . bunca insan alıp kullanıyor'ya , ya bunlar kusur görmeyecek kadar derviş gönüllü insanlar , yada fotoğrafta bulanıklığı ve hot pixeli kusur kabul etmiyorlar .
hot pixel genellikle uzun pozlamalarda fotoğrafta oluşan küçük renkli noktacıklar bu noktacıklar rahatsız ediyor gerçekten insanı ama oldukça güzel bir makina 450d ben 4 gün önce hayyamdan aldım makinayı oldukça memnunum açıkçası tavsiye ederim
bugraok Fotoğraf makinan hayırlı olsun sorunsuz dertsiz güle güle kullanmanı dilerim . Bugün son iyi niyetimide kullanıp , satıcısına gidip Canon 450d 'yi , tekrar ve belki yirminci kere ,ve bu sefer son olarak inceledim . Hala AF fokus hatası yapıyor , Ben artık 450D nin peşini bırakıyorum , üçüncü 450D yi satın almayacağım , Yine Canon olabilir ama 450D olmayacak .
sayın akkaymaz, neredeyse teknik ve fotoğrafçılık ile ilgili bütün forumlarda 450d için hotpixel ve netleme sorunundan söz etmişsiniz.
Bunun bir tek sizden gelmesi de enteresan. Bütün forumlar 450d'ye övgüler düzerken siz her forumda hotpixel ve af hatasından söz ediyorsunuz. Sakın yanlış anlamayın, bunu bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim ama sizden başka kimseye rastlamıyor mu bu? Ya da insanlar bu kadar ayrıntılı bilmedikleri için sizin görebildiğiniz bu sorunların farkına mı varamıyorlar?
Damdan düşenin halini , damdan düşen anlar , iki kere 450D ye para ödedim kabahat bendeki belki düzelir diye üçüncü kere bakıyorum , 450D yeni çıktığında bütün yabancı forumlar yaptığı hataları yazmıştı , dinlemeyip satın almakla ben kabahat ettim . demekki türk olmanın özelliği veya kendi basiretsizliğimden ikincisinide aldım sonuçta AF ve hot pixel hataları devam ediyordu , Tekrar inceledim hala hatalar sürüyor , 450D bu şekilde imalatı kapatacak anlaşılan . Türklere göre insanlık açısından kanımca mukayese bile kabul etmeyecek yabancı ( gelişmiş ?) ülkelerde ; fotoğraf makinasını satın alırsınız , beğenmezseniz 15 gün içinde iade edip paranızı geri alırsınız . Böyle tüketici haklarına sahip olmak için avrupa topluluğuna girmeye ihtiyacımız varmı ?
Bilmiyorum ya dediğiniz doğruysa, ki öyle anlaşılıyor TIPA'ya yazıklar olsun. Yılın fotoğraf makinası ödülü veriyorlar buna...
Ben kullanıyorum 3 ay önce aldım henüz bir problem yok,bu güne kadar kimde gördüysem herkes çok memnun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme