Şimdi Ara

Canon 50D ve Nikon D90

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Farklı sınıf fotoğraf makinesi olduğu tartışılıyor. Doğru veya yanlış onu bilemem ama bu makineler hakkında fikirleriniz lütfen...

• bende bu aralar d90 alsam mı diye düşünüyorum. canonda 5dmarkII altına asla para yatırmam. d90 farklı sınıf ama d300 özelliklerinde bi makina
  • Hocam fotoğraf bilginiz nedir bilmiyorum ama benim tercihim d90 olurdu.
    50d pek başarılı bir model değil ne yazikki 40d gibi. yüksek isolarda noise veriyormuş.
    Öte yandan d90 d300ün neredeyse kalite olarak aynısı üstelik noise performansı daha iyi deniliyor. 50dye o kadar para verilmez. 40dyi de işin içine katarsanız durum değişir. ama o kadar da kafa bulanmasın
  • Başka yabancı forumlardan da araştırdım Nikonun en önemli üstünlüklerinden biri ne biliyormusunuz ? Güzel video çekmesi.... :)) Aslında 50D yi şimdi aldım yanımda duruyor. Araştırmalar sonucu Canon 50D tek geçildi. Bu konuyu açmamdaki neden şuki genelde millet bu iki model arasında tercih yapamıyor. He Nikon kötü değil ama hangi amaca uygun alındığına bağlı. Canon ilk izlenimleri iyi gidiyor... Dilerseniz ileride aktarırım...
  • neden 50d'i seçtiniz? +ları neler? (d90 almayı düşündüğüm için soruyorum)
  • 5d hRICI canon almaya bende sıcak bakmıyorum... ıkı secenek arasından d90 derım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sohrabeck

Başka yabancı forumlardan da araştırdım Nikonun en önemli üstünlüklerinden biri ne biliyormusunuz ? Güzel video çekmesi.... :)) Aslında 50D yi şimdi aldım yanımda duruyor. Araştırmalar sonucu Canon 50D tek geçildi. Bu konuyu açmamdaki neden şuki genelde millet bu iki model arasında tercih yapamıyor. He Nikon kötü değil ama hangi amaca uygun alındığına bağlı. Canon ilk izlenimleri iyi gidiyor... Dilerseniz ileride aktarırım...

Yok hocam şimdi 50d daha iyi olabilir böyle bir iddiam yok zaten emin olun kimse bu ikisini kıyaslayacak kadar bilmiyor bu makineleri burada. Ben sadece duyumlar üzerine yorum yaptım. Hayırlı uğurlu olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cromartie

Hocam fotoğraf bilginiz nedir bilmiyorum ama benim tercihim d90 olurdu.
    50d pek başarılı bir model değil ne yazikki 40d gibi. yüksek isolarda noise veriyormuş.
    Öte yandan d90 d300ün neredeyse kalite olarak aynısı üstelik noise performansı daha iyi deniliyor. 50dye o kadar para verilmez. 40dyi de işin içine katarsanız durum değişir. ama o kadar da kafa bulanmasın

Bu yorumunuza katılmıyorum canon lar özellikle 40D,50D noise performansında nikonlardan üstündür. Nikon eski bir ccd savunucusu olduğundan bu konuda geri kalması çok normal. 50D kötü bir makine değil tek kusuru kardeşi 40D nin üzerine herneyde hiçbirşey koyamaması hatta bazı konularda geri kalması. 40D artık kalktı çünkü 40D varken 50D almanın hiçbir mantığı yoktu. Bu sınıfta çok daha yüksek beklentiler vardı 50D için artık umut 60D:)

• ikisi arasında nikon d90 kesinlikle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.