Şimdi Ara

Canon 550d niçin 650d'den Daha Pahalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Canon 650d daha iyi bir makine değil mi ? Niçin daha ucuz?

• Bulması daha zor olduğu için falandır herhalde.
  • -BraveHeart- kullanıcısına yanıt
    Olabilir.
  • 650d daha iyi bi makine. Sonuçta her ikiside giriş seviyesi. Bi satana sormak lazım
  • 550D artık piyasada yok, olanlar da satıldığı zamanki fiyattan satmaya çalışıyordur. Bazı elektronik ürünlerde oluyor böyle durumlar, stokta kalıp fiyatı guncellememe olayları.
    650D daha iyi değil daha güncel, ekstra özelliklere sahiptir, çoğu yerde 550d 'nin daha iyi imaj verdiği söyleniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maksat Kâr oranı düşmesin hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplar için çok teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon 1100D için lens tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: çekomastik

550D artık piyasada yok, olanlar da satıldığı zamanki fiyattan satmaya çalışıyordur. Bazı elektronik ürünlerde oluyor böyle durumlar, stokta kalıp fiyatı guncellememe olayları.
    650D daha iyi değil daha güncel, ekstra özelliklere sahiptir, çoğu yerde 550d 'nin daha iyi imaj verdiği söyleniyor.

Ben 7d de kullandım, 5dmark 2 de hatta şu an 60d kullanmaktayım. İnsanlar imajı makineye göre algılamıyor lesnın uzunluguna önündeki parasoleyin gösterişine bakıyor.

650d nin daha fazla özellikte olması, daha güncel olması daha iyi bir ürün olduğunu gösterir.
  • her durumda 650D derim. hatta 700d de olabilir. özelikleri burada yazmayacağım ama internetten karşılaştırma sitelerinden bakabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NetCraC

her durumda 650D derim. hatta 700d de olabilir. özelikleri burada yazmayacağım ama internetten karşılaştırma sitelerinden bakabilirsiniz.

aynen katılıyorum hocam 700Dler 650Dlerle aynı özelliklerde ve yeni daha üst yazılımlar alması muhtemel gözüküyor arada çok bi fark yoksa 700D tercih edilebilir ama bazı yerler araya 800-900 lira koyuyor direk geçsinler diyorum
  • 550 den 700 e kadar iç yapı aynı.sensör aynı.sanırım işlemcide bi fark var,bu daha rahat foto işleme vs ye yarıyor.onun haricinde dokunmatkte ve ekran kalite vs fark var.aslında hepsi aynı makinanın rötüşlü hali aslında.700d dedi en büyük geliştir dış makine yapısı.daha sağlam ve dayanıklı. ayrıca stm kit lensi de 18*55 değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.